İşte o da tam tersini söylüyor.Sarılmak fln insanın doğasında yoktur diyor.
18 yaşındaki cocukların ağzındaki kelimelere bak; nişan! Siz daha kendi sorumluluğunuzu almaktan bihabersiniz, ailelerin sorumluluğu kolay mı?
Pastane sözü neyinize yetmiyor? Alın iki tane gümüş yüzük takın işte.
insanlar birbirlerine zorunda oldukları için sevgi göstermezler, bu içten gelen birşeydir.. sadece çiftler içinde geçerli değildir bu.. seven insanlar birbirine sarılır, öper.. ben çalıştığım insanlara bile sarılırım, sarılamayacak kadar uzakta isem "geldiğimde kocamaaan sarılıcam sana" diye belli ederim sevgimi.. kusura bakmayın ama "demek ki sevmiyor" dediğiniz şey kot markası değil, sizsiniz.. sevgilim dediğiniz insan öpmeyi, dokunmayı, sarılmayı değil sizi sevmiyor.. sayfalarca bunu demek istiyoruz özetle.. evlendiğinizde yanyana yatmayı sevmiyorum, aynı odayı kullanmayı sevmiyorum dese kabul mü edeceksiniz yani? sokakta el ele gezen çiftleri görünce özenmeyecek misiniz? sorgulamayacak mısınız? gerçi anlatıyoruz ama 13 yaşında başlayıp evleneceğinizi düşündüğünüz bir ilişkimsi durum için çok bile yorum almışsınız, gerisi size kalmış
Size garip gelebilir ama sevgilime zorla sarılması için baskı yapamam.Bence hormonla fln ilgisi yok onun hayat bakışı farklı
İşte o da tam tersini söylüyor.Sarılmak fln insanın doğasında yoktur diyor.
bana da öyle geliyo maalesefçok tuhaf gerçekten. yani konu sahibi kendi kendine erkek arkadaşı olduğunu düşünse yani tek kişilik bir ilişki yaşasa sözde çocuk neden bunu devam ettirmek istesin ki... ama reaksiyonlar da normal değil. bana sanki cinsel kimliğini saklıyor ya da bastırmaya çalışıyor gibi geliyor.
oldu o zaman:26:Kesinlikle katılmıyorum.Annesine babasına bile sarılmıyor.Ona birşey ifade etmiyor sarılmak fln.Ona göre sarılmak uydurulmuş birşey insanın içinden gelmez.Etraftaki çiftler ne yapıyor hiç ilgilenmez özenmez yani
Kesinlikle katılmıyorum.Annesine babasına bile sarılmıyor.Ona birşey ifade etmiyor sarılmak fln.Ona göre sarılmak uydurulmuş birşey insanın içinden gelmez.Etraftaki çiftler ne yapıyor hiç ilgilenmez özenmez yani
Öpüştünüzmü hiç ?
çok tuhaf gerçekten. yani konu sahibi kendi kendine erkek arkadaşı olduğunu düşünse yani tek kişilik bir ilişki yaşasa sözde çocuk neden bunu devam ettirmek istesin ki... ama reaksiyonlar da normal değil. bana sanki cinsel kimliğini saklıyor ya da bastırmaya çalışıyor gibi geliyor.
Cinsel kimliğini saklayacak birisi değil
yok artık cuteeeeeeeee.. daha sarılmamış bile sen hamile bıraktırcan şimdi.
Kesinlikle katılmıyorum.Annesine babasına bile sarılmıyor.Ona birşey ifade etmiyor sarılmak fln.Ona göre sarılmak uydurulmuş birşey insanın içinden gelmez.Etraftaki çiftler ne yapıyor hiç ilgilenmez özenmez yani
sorun kızlar içine düşüyomuşo zaman alan memnun satan memnun. sorun ne?
Nıye sıkmadan sarılmadan öpüşmüş olabilirler
ahh elmy ahhh olay bu olsa neyse... daha derin mevzular var. çocuk daha 1 kere bile elini tutmamış. bakış açısına tersmiş.
sorun kızlar içine düşüyomuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?