6 yıllık ilişkinin bitmesi ardından yaşanılan boşluk duygusu?

resurrection93

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2018
660
382
23
31
Merhabalar. Ben 6 yıllık ilişkimi cuma akşamı tam olarak bitirdim. Burada ayrıntıları mevcut;

https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/nisanim-son-anda-iptal-oldu.1069735/

https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/6-yillik-iliskimi-tamamen-bitirdim.1082561/

Bu kararımdan hiç pişman değilim. Hayatım daha güzel olacak gibi hissediyorum. Ama içimde zaman zaman ya bundan sonra bir daha beni kimse beğenmezse ya evlenemezsem gibi korkular kaplıyor işin açığı yalnız kalmaktan korkuyorum. Bu her zaman böyle olmuyo genelde iyi bir ruh hali içerisindeyim ama zaman zaman umutsuzluğa kapılıyorum. Kendimi daha iyi hissetmek için ne yapabilirim? Bir de başından böyle şeyler geçen birileri varsa umut hikayenizi Benimle paylaşırsanız sevinirim. Teşekkür ederim.

Arkadaşım 6 yıllık ilişkisini bitirdi.Çok sürmedi karşısına sakin mizaçlı,dürüst vs tanımladığı biri çıktı.Evlendi 4 yıldır evli şimdi de bebek bekliyor.

Bir arkadaşımın da uzun bir ilişkisi vardı.Daha ne ara ayrıldı bilemedik bile,pat nişanladı hemen düğün.Senesine çocuk :)

Uzun ilişkilerde yıpranma çok olabiliyor,içine düşülen boşluk da geçiyor.Hayırlısı olsun hakkında

Çok teşekkür ederim. Şu anda zaten hemen birini bulmalıyım diye bir arayışa girmedim Çünkü girersem biliyorum ki yanlış yapma ihtimalim yüksek. Ondan iyi düşüneyim, iyi olsun istiyorum.

Çok teşekkür ederim. Şu anda zaten hemen birini bulmalıyım diye bir arayışa girmedim Çünkü girersem biliyorum ki yanlış yapma ihtimalim yüksek. Ondan iyi düşüneyim, iyi olsun istiyorum.

En iyisini sen bilirsin kafanı dinle,gez,eğlen.Zaman geçtikçe kararının doğruluğu seni daha mutlu yapar eminim

Sadece nisan iptalini okudum. Dogru bir karar vermissiniz.
Onemli olan evlenebilmek degil, sonrasi. Hayatinizi rezil edip mutsuz olduktan sonra evli olunca elinize ne gececek?

Konularinizi okudum iyi bi karar verdiğini düşünüyorum. Kendini kotu hissetme ve daha çok gencsin hayatına nice güzellikler gelecek. Biraz zor bi donem olabilir senin için ama yalniz kalmamaya dikkat et evde durma zaten çalışıyorsun bildiğim kadarıyla . ileride seni hakeden birini bulacağına eminim. 20 yıl evli kalıp boşananlar var sen de atlatabilirsin. Ve kötü düşünme lütfen her şeyin en güzelini hak ediyorsun...

Allah kurtarmış bacım o kaynanayla sonun ne olurdu düşünmek bile istemiyorum.
gecicek hepsi hayatta herşey insanlar icin ve emin ol cok daha iyi cok daha karakterli bir ilişki ileriki günlerde seni bekliyor

Sadece nisan iptalini okudum. Dogru bir karar vermissiniz.
Onemli olan evlenebilmek degil, sonrasi. Hayatinizi rezil edip mutsuz olduktan sonra evli olunca elinize ne gececek?
Çok haklısınız. Ben de zaten son zamanlarda biraz da yalnız kalma korkusundan bu sancılı ilişkiye devam ediyordum. Ama sonra fark ettim ki ben zaten sorunların içinde yalnızdım, karşımda sadece korkuları ve öfkelerinin arkasına sığınıp beni darma duman eden bir adam vardı... tek üzüntüm bu kadar yılımı ona vermiş olmam. Ama kendimi çok da geç değil güzel şeyleri yaşamak için diyerek teselli ediyorum hep.

Şu anda çalışmıyorum ama kısa zamanda inşaşlaj güzel bir işim olacak. Güzel temennileriniz ve dilekleriniz için çok teşekkür ederim. Zaten hemen hemen atlatmış gibiyim dışardan görenler neden üzülmüyorsun diye soracak neredeyse. :) işte sadece arada bir boşluk hissi yoruyor beni.

Allah kurtarmış bacım o kaynanayla sonun ne olurdu düşünmek bile istemiyorum.
gecicek hepsi hayatta herşey insanlar icin ve emin ol cok daha iyi cok daha karakterli bir ilişki ileriki günlerde seni bekliyor
Dediğiniz gibi kayınvalide adayı çok zorluydu, evet. Çok fazla yordu gerçekten. Ama ben karşımdaki insana güvendiğim için devam ediyordum. Fakat en sonunda zaten zar zor sağladığım güvenimi de öyle bir kırdı ki bu kararı vermek zorunda kaldım. Güzel temenniniz için de teşekkür ederim ayrıca. :)

hep evlenince aileler de evlenir derlerdide pek inanmazdım
erkekler evlendikten sonra özellikle daha cok anneci oluyorlar
belki size süper mükemmel davranıyordu ancak annesine söz gecirmedigi sürece sizi ilişkinizi vs annesinden üstün tutmadıgı sürece her zaman sıkıntı yaşardınız evinizede yansırdı
ilerde daha cok üzülmektense simdilik bu süreci yasamanız emin olun daha hayırlı olmus

işte sadece arada bir boşluk hissi yoruyor beni.[/QUOTE]
Aynı şeyleri yaşıyorum sayılır. Bu hissin geldiği zamanlarda bu forumda evliliğinde sorun yaşayan hanımların konularını okuyorum. Doğru bir karar verdim diyerek kendi kendimi motive ediyorum :) iyi oluyor..

Evet ben de öyle düşünüyorum ilerde daha kötüsünü yaşamaktansa şimdi böyle olması daha hayırlı oldu diyorum kendime. Ayrıca bana süper mükemmel de davranmıyordu aksine annesinin en saçma hareketlerini bile savunuyordu sonra da güya düşündükten sonra bana hak veriyordu, annesinin dolduruşuna kolay gelen biriydi. Sürekli yerli yersiz durup dururken beni kırıp döküp o an çok gergindim öyle oldu, çok öfkeliydim ondan öyle oldu diyip sürekli gerginliği ve öfkenin arkasına sığınır hale getirmişti kendimi. cuma günü de aynı şeyi yapınca bu ilişkiyi noktalamak zorunda kaldım. Nişan iptali konusunu okuduysanız görmüşsünüzdür. Ayrıca her ne kadar içimde bazen boşluk olsa da genel olarak kendimi huzurlu hissediyorum diyebilirim...

işte sadece arada bir boşluk hissi yoruyor beni.
Aynı şeyleri yaşıyorum sayılır. Bu hissin geldiği zamanlarda bu forumda evliliğinde sorun yaşayan hanımların konularını okuyorum. Doğru bir karar verdim diyerek kendi kendimi motive ediyorum :) iyi oluyor..[/QUOTE]
Ben de öyle motive etmeliyim sanırım kendimi. Teşekkür ederim. :) umarım ikimiz için de çok daha iyi şeyler olur.

Ne kadar üzülsek de kuşlar cıvıldamaktan asla vazgeçmiyor. Kendini sev, yalnızlıktan korkma ve asla arkana bakma, ilerisi için hep bir umut vardır

Senin kadar ailelerin karistigi bir iliski degildi 5 yil surdu aldatildim yaklasik 6 ay sonra esimle tanistim evliligimizde 6. Yila iliskimizde 8. Yila giricez iki minnak evladimiz var. Geciyor unutuluyor hayatina bak

Şimdi okudum konularınızı. Nişan kaosu beni bile gerdi sizi düşünemiyorum. Bence en doğru kararı vermişsiniz ,ailesiyle da kafa yapılarınız uyuşmuyor gibi görünüyo ve bunun çözümi yok yani hep öyle giderdi bi ömür sorun sıkıntı olurdu. Sevgilinizin de tutumsuz davranışları hiç hoş olmamış. Net olmalıydı size karşı.
Evet 6 yıllık emek var ama bile bile de kendinizi ateşe atamazdınız , yol yakınken dönmüşsünüz.
Şimdi bence tüm bu sorunlardan kurtulmanın tadını çıkarın keyfinize bakın geleceği de kafaya takmadan anı yaşayın , yalnızlığınızla mutlu olun.
Zamanı gelince daha uygun birisiyle daha umut dolu bi evlilik yaparsınız emin olun.
Hakkınızda hayırlısı olsun .
Ayrıca net duruşunuz ve şu anda da böyle güçlü olduğubuz için tebrik ediyorum sizi.
Kararınızdan sakın dönmeyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…