6 yıllık ilişkinin bitmesi ardından yaşanılan boşluk duygusu?

Rica ederim, ben teşekkür ederim.
Tecrübelerinle artık daha güçlüsün, çok mutlu ol inşallah

Bugun en cok ihtiyacim olan bir konu. Benim de ne yapacagimi bilmedigim beni yoran, uzen bir iliakim var. Bitirsem sonrasinda hayatima nasil devam edebilirim? Kalbimden onu atip yoklugunu nasil unutabilirim diyordum

Bugun en cok ihtiyacim olan bir konu. Benim de ne yapacagimi bilmedigim beni yoran, uzen bir iliakim var. Bitirsem sonrasinda hayatima nasil devam edebilirim? Kalbimden onu atip yoklugunu nasil unutabilirim diyordum
Siz de takip edin o zaman konuyu.

Ben ipleri kopardığımda 24 yaşımdaydım arkadaşım ve şimdi 27 yaşımdayım.. inan bana hayatın cok basında en guzel zamanlarındayız..kendimi tanıdım kendim farkettim.. potansiyelimi anladım.. İnsan benzer seyleri yasıyor sanırım bu tarz seylerden sonra.. defalarca tek basıma yurtdısı seyahatlerine gittim, kızkıza interrail yaptım ve resmen hayallerim buymus ama farkında degilmisim dedim :) Inan bana karsina birsuru kisi cikacak ve emin ol birine asik olacaksin hem de ne ask :) daha once aski yasamamisim tadmamisim diyeceksin...
Farkinda olup, arkana bakmaman ve kurtulman en onemli en guzel adimdi.. inan bana gerisi cok daha kolay ve tum gecirdigin gunlerden daha guzel olacak :)
Cok tesekkur ederim guzel dileklerin icin... Amin insallah, Allah size de en guzel seyleri nasip etsin...

Çok teşekkür ederim. aynen bu dediklerinizi yaşıyorum bende, kendimi yeniden tanıyorum sanki... Allah hak eden herkese güzel mutluluklar nasip etsin inşallah. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…