- 3 Haziran 2010
- 4.364
- 6.676
- 398
- Konu Sahibi napoleon28
Branşınız nedir
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
MatematikBranşınız nedir
evet öğretmenim. nafakayı gururuma yediremiyorum.
Ya kasiyerlik yapıcam ya da başka bir iş aklıma gelmiyor. ücretli öğretmenlik de olabilir ama hep torpilli diyorlar, tanıdıkları olanları alıyorlar diyorlar bilmiyorum. başka ne iş yapabilirim acaba? ben öğrenciliğim sırasında hep çalıştım, fastfood, çamaşır giyim filan bir sürü mağazalarda. çalışsam oralarda da çalışırım ama iyi biliyorum ki ayaklarımdan kurşun yemişe dönücem üç kuruş para için ve kpsss çalışacak halim kalmayacak. bu yüzden kara kara düşünüyorum
Bu da diğer seçenek evet. Boşanmadan atanmaya bakmak. Çok doğru60tlye dokunmayın o altında vs dursun
Bıraz atanana kadar yada boşanmayın
Bosanma motivasyonunuz atanma olsun
Bu para keske 100küsur olsaydı kucuk ılde 1artı 1 alabılırdınız
Bu toplu parayı artırmaya bakın
Evet evet bacakların titremesi ayrı kafanda fillerin tepinmesi ayrı şişiyordu ayaklarım. bir sürü fastfood restoranında bulaşık bile yıkadım inanın çok iyi hatırlıyorum halim kalmıyordu ki eve gelip bir bardak su içmeden uyuyordumCanım yediremeyecek bir şey yok , bir ailen olsa arkanda bir başka dayanak tutanağın olsa aman kendisinin olsun dersin .
Ama sen kendin diyorsun nasıl yapıcam diye . Ben de öğrenciyken çok garsonluk yaptm bilirim bacakların titrer olur artık bazı günler .
Öğretmenler için KPSS hiç kolay değil üstelik Ölçme değerlendirmesydi bilmem nesydi .
Daha ilk defa hazırlanıcam inşallah. Hiç girmedim. Aslında ev arkadaşı ilanlarına apartlara da bakıyorum. faturalar dahil 700- 800 filan olan yerler var ama nasıl olur? Bunca yıldan sonra böyle yerlere güvenebilir miyim bilmiyorum?Son sunana girdiniz mi puanınız nasıl
Anladığım henüz boşanmamışsınız ortada satılmış bir araba ve 60 bin de yok
Hemen çalışmaya başlayın boşanacaksanız boşanın
Eşyalı mini daire apart öğrenci evi vs ile kursa gidin
İnsanlar büyükşehirlerle sadece KPSS kursu için geliyor ders çalışıyor bir yıl
9 ay var 9 aya boşanma da sığar o para da yeter de artar diğer adaylar harçlık ile geçiniyor zaten
İki yıl değil Ağustos a kadar
Sonra puanı alıp atama beklerken bulduğunuz her türlü işte çalışırsınız sıkıntı olmaz
Matematik
Ortak akıl budur işte. Hazıra dağ dayanmaz para erir gider. Evet çok doğru. Benim boşanmadan bir işe girmem veya atanmam şart şart.
Hemen şimdi başlayın çalışmaya
Matematik gibi branşınız var neden kasiyer olasınız
Atanamazsanız özelde çalışırsınız
Özelde şartlar ağır deniyor da diğer çoğu mesleğe göre tercih edilebilir
Servisi var yemeği var giriş çıkış saati belirli
Umutsuzluğa kapılmamanız gerekiyor altın bileziğiniz var
hazıra dağ dayanmaz sizin hesap uygulamada sizi o kadar yıl götürmez. birde tek bayan olarak güvenilir semtte oturmanız gerek, sağlık gideri yemek ulaşım kişisel bakım vs 2000 sizi asla bir ay idare etmez. girin bir işe çalışın özel okullara başvurun ilk etapta mesleğinizi yaparsınız hiç yoktan olmadı başka işlere bakın kpss ye bel bağlamayın derim. hatta işe bir an önce girin , ev taşımakta en az 5000 masraf taşıması abonelik açtırması depozitosu vs hatta daha fazlası.Merhabalar arkadaşlar.
boşanacak olan bir kadın
Tek bir bayan, 60 bin tl para ile kiraya çıkıp (kira İstanbul'da 800-1000 arası en fazla) elindeki eski evinin eşyası ile hayatını kuracak olursa,
toplamda en az 2000 tl harcasa kira, fatura, alışveriş v.s. her ay.
30 ay X 2.000 zaten 60.000 tl eder.
Benim bu hesabıma göre 30 ay yani 2.buçuk yılda bu para bitiyor.
bu kadın öğretmen. kpss ile 2 yılda belki de atanamayacak. başka da parası yok. başka işlere bakması lazım değil mi? ücretli öğretmenlik veya kasiyerlik artık ne olursa...
ne dersiniz? bu bayanın bu hayatta tutunma, kimseye muhtaç olmadan hem kirasını verip hem insanca yaşama ihtimali nedir?
bu bayan ben oluyorum. sadece böyle olasılıkları hesap ettiğim için düşüncelerinizi almak istedim.
teşekkürler şimdiden
Valla türk dili mezunu arkadaş var ilk yılında kastı baya atandı. hem de istanbula. matematik de çok alınıyor da benim tecrübem hiç yok.Hemen şimdi başlayın çalışmaya
Matematik gibi branşınız var neden kasiyer olasınız
Atanamazsanız özelde çalışırsınız
Özelde şartlar ağır deniyor da diğer çoğu mesleğe göre tercih edilebilir
Servisi var yemeği var giriş çıkış saati belirli
Umutsuzluğa kapılmamanız gerekiyor altın bileziğiniz var
o kadar doğru kihazıra dağ dayanmaz sizin hesap uygulamada sizi o kadar yıl götürmez. birde tek bayan olarak güvenilir semtte oturmanız gerek, sağlık gideri yemek ulaşım kişisel bakım vs 2000 sizi asla bir ay idare etmez. girin bir işe çalışın özel okullara başvurun ilk etapta mesleğinizi yaparsınız hiç yoktan olmadı başka işlere bakın kpss ye bel bağlamayın derim. hatta işe bir an önce girin , ev taşımakta en az 5000 masraf taşıması abonelik açtırması depozitosu vs hatta daha fazlası.