60`lardan 50`lere günlüğüm (yavaş giden kilolar)

Herkese günaydın canlarım
tabloyu güncelledim yine,bugün ki bildirimlerinizi de yapınca akşam yollarım...
ama bir analiz yapacak olursam,
ben yazın kilo verip ve buna güvenip sizle bu başlığı açmışım ama ancak 1 kilo vermişim...
sempatik_kız cok seri kilo verip (telaşesi vardı) yine almış,nesli-m şu an duraksama dese de güzel kilo veriyor ve güzel besleniyor...
vel hasıl iki ileri bir geri sayıp duruyoruz sanki
elene elene bu kadar kişi kalmışız.
he unutmayayım bir hazın macera bu geldi aramıza,seri bir sekilde hedefine ulaştı ve gitti,çok imrenilesiydi değil mi :)

benim simitlerimle,sizin boyoz,tatlı,probis,bisküvi,tatlı vs le olmuyor bu iş anlamadık mı hala :)

o kadar üşengeçim ki il dışından geleli 1 hafta oldu,hala dolap boş arada besleniyorum,dün gece hiç bir sey yoktu akşam yemeği,paynırle ekmek yedim :)

şimdi gelelim önlem planımıza...
1)buraya sırf görevimizi yerine getirmek için değil,bazen keyif almak,bazen dertleşmek bazen de öneride bulunmak için kullanalım...
2)herkes 1 adet egzersiz bulsun,cumaları kilo bildirimiyle birlikte bu hafta şu sporu şu kadar gün yaptım desin ve diğerleri de gerekiyorsa eleştirsin,kızsın :)
bizim buradan bir çekincemiz yok ki yiyoruz yediğimizide cekinmeden yazıyoruz...
3)plana eklemek istedikleriniz varsa ekleyebilirsiniz...
benim artık 57 lere inmem lazım ve bugünden itibaren de sporla sıkılaşmam lazım...

(bu hafta :62.5)

Bugünkü menü
Sabah Haşlanmış yumurta, söğüş sebze
Öğlen 1 kase tarhana çorbası, 1 kase salata
Akşam 1 kase yoğurt çorbası, birkaç parça haşlama tavuk göğsü, salata
Anneme gidicez akşam yemeğine. İnşallah cıvıtmam :)

Merhaba ,

65,5 güncel kilom..

Haftasonu yazamayabilirim misafirler programlar dikkat etmeye çalışıcam . şimdiden hepinize iyi haftasonları.

Bugünkü yediklerim
Sabah: Yağsız omlet, söğüş sebze, maydanoz,roka
Öğlen: Fırında hamsi(annem biraz yağlı yapmış bu yüzden az yedim), Yağsız salata
Akşam: 1 kase yoğurt çorbası, birkaç çatal hamsi

Spora gittim yine. 1 saat aerobik, step ve yağ yakma hareketleri yaptık. Sonrasında ise 15 dk eliptik yaptım. Umarım bu hafta iyi sonuçlar alırım :)

Haftasonu kacamakcilari burda mi
Yaaa biz hicc olmadik ya..

12.00 2 etimek form mantar_peynir
18.30 2 kasik pilav 6 kofte 1 dilim ekmek 1 dilim kek bitki cayi

Eki Görüntüle 2204866
Öğlen yemeğim olur kendileri :) Fotoğrafta görüldüğü üzere salatayı bitiremedim :)
Yaa corbayla falan nasil doyuyorsun.
Ben bu ara ogunleri guclu istemesemde sonrasinda hep birseyler istiyor canim.
Surekli dislerim cignesin falan...
Tatli cikolata hamur isi acayip istiyor canim.
Minik mjnik yiyorum goruncede....gozum doymadi bi...

Yaa corbayla falan nasil doyuyorsun.
Ben bu ara ogunleri guclu istemesemde sonrasinda hep birseyler istiyor canim.
Surekli dislerim cignesin falan...
Tatli cikolata hamur isi acayip istiyor canim.
Minik mjnik yiyorum goruncede....gozum doymadi bi...
Valla doydum ama ara öğün ihtiyacım oldu. Kalan salatayı tükettim ben de. Tatlıyı ben de çok istiyorum ama tutuyorum kendimi. Tutabildiğim yere kadar :)

Kizlar hadi canlanalim
Valla ölü topragi serpilmis gibiyiz....
Ben de gaza gelemiyorum boyle..
Zaten depresif hallerde evde yatiyorum hep.
12 gun sonra buyuk bir etkinlik var yine dar bir elbise giymeliyim.
Bu girdabin icinden cikabilirmiyim bilmiyorum ama eger cikarsam 10 gunluk acil eylem plani olusturmaliyim...
10 gun saglikli beslenme ve sahil yuruyusleri.1 cm de toparlansam kar kardir....

12.00 mantar 2 dilim ekmek peynir kirmizi biber yumurta
Ara:10 findik 10 leblebi
18.30 patlican yemegi 1 dilim ekmek
Yogurt ve 1 topkek niyeyse....
Tum gun yattim.
Hadi beni kendime getirin..

Kızlar dün yediklerim,
sabah: 1 haşlamayumurta 1 dilim ekmek (beyaz) 7 zeytin biraz kaşar peyniri
ara siyah cay
öğlen: kavrulmuş mantar bir kaşık patates tava
ara: kahve şekersiz
akşam: 1 dürüm içi çiğ köfte bol salatalı, birkaç fındık yarım dilim yaş pasta (doğum günümdü)
gün içinde çok gezdim 14.000 adım diyor telefonum

pazar:
sabah: geç kahvaltı 2 yumurtadan menemen 2 dilim.ekmek bol salatalık 5 zeytin kahve
ara: yok
öğle: 1 mini şekersiz kakaolu muffin (kayısı kadar) yarın işe götürmek için yaptım sıcaakken yedim yemek yerine
ara: mandalina
akşam: sebze tava (patlıcan, kabak, biber, soğan)
ara: yok
bugün az su ictim hareket yok

Merhabalaaaar ,

Haftasonu misafirlerimiz vardı geç kahvaltılar geç akşam yemekleri az az da olsa yedim yemedim diyemem
3 hafta önce ki performansıma bugun dönmeye karar verdimm.

Mutlaka yapacaklarım :
1 saat yürüyüş (dışarıda yada evde leslie ) , 2,5 lt su içilecek , 2 fincan yeşil çay (sabah ve akşam üzeri) içilecek ... ıvır zıvır yok (inşallah) , akşam yemeği ennn geç 18:00 de yenilecek .. hadi bakalım

Bugun yediklerim yiyeceklerim.

Sabah : 1 dilim tahıllı ekmek , az beyaz peynir , domates ve zeytin.
Ara:yeşilçay
Öğle : 5 yk kadar arpa şehriye salatası ( dünden kaldı çok az yağ ile yaptım bol yeşillikli )
Ara : mandalina
Akşam yemeği : 1 kase tarhana çorbası ve cacık

Akşam fırında tavuk yaptım yağ eklemeden. Bi tık fazla yemiş olabilirim. :) Bu yüzden bugün dikkat edeceğim.

Sabah: yarım dilim peynir, domates salatalık
Öğlen: 1 kaseye yakın şehriye çorbası, az yeşil salata, az da köz salatam kaldı onları yiyeceğim.
Akşam: 1 parça tavuk göğsü haşlayıp salata yapacağım.

18e yetişti mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…