Guzel hafta sonlari herkese
Ben rahatsizim evde yattim.
11.00 mantarli yumurta-zeytinyagli cevizli domates kurusu-peynir-zeytin-kirmizi biber-1 etimek light
Ara:sutlu nescafe-ceyrek avokado
14.30 sutlu tarhana corbasi 1 etimek light
18.30 tarhana corbasi yarim etimek light zeytin yagli cevizli domates kurusu.
19.30 1 mandalina cay.
Acikirsam ayran dusunuyorum.
Bir hazin macera bu nikli arkadas vardi hani o anlatirdi ben de peynircide mezelerin oldgu yerde gordum.domayes kurusunu haslayip zeytinyaginin icine atmislar sanirim.Zeytinyağlı cevizli domates kurusu Nasıl bırsey ? Çok lezzetli geliyor kulağa :)
seni cok iyi anliyorum.Ya canim gercekten cok zorlaniyorum.eve yorgun veya ac geldiysem o an hazirlamak uerine hazir olani yercih ediyorum baya zamandir.
Senin dedigin gibi olmasi icin benim gece hazirlamam gerek yarin ki yemegimi.
Ki yazin yaptim cok da basarili oldum ama simdi o koltuktan kalkamiyorum
Merhabalar ,
Bugun yediklerim :
Sabah 2 dilim tahıllı ekmek , haşlanmış yumurta , az peynir , 3 zeytin .
Ara : sıcak çikolata içtim arkadaşlarla buluştuk ve hiç bir şey yemedim
Akşam : az tarhana çorbası ve 5 yemek kaşığı kadar yeşil mercimek yemeği
Ara : iki avuç kadar patlamış mısır ( yağsız tuzsuz )
Kabak alamadım henüz pazartesiye erteledim yarın da yeşil mercimek yerim akşam pazartesi kabağa merhaba :) insallah Amin
Bir hazin macera bu nikli arkadas vardi hani o anlatirdi ben de peynircide mezelerin oldgu yerde gordum.domayes kurusunu haslayip zeytinyaginin icine atmislar sanirim.
Eve gelincede ceviz parcalari koydum icine tadi cok hosuma gitti.
Ama kilosu 80 lira falandi en mantiklisi kuruyu alip evde haslamak
Bugünkü yediklerim
Sabah: 1 kase yumurta salatası,peynir,salatalık
Öğlen: Yarım kase kısır, 1 salatalık turşusu(misafirlikteydik yine masada börek çörek tatlı vardı.)
Akşam: Brokoli ve salata
Resimleri yükledim. Sabah ve akşam :)
mercimek yemeğini nasıl yapiyosun? ben tek yeşil mercimekli içinde ev makarnası olan çorba biliyorumda
Mercimeği önce haşlıyorum sonra süzgece alıyorum o sırada tencerede soğan salça kıyma az yağla kavururuyorum , en son mercimekleri de ekleyip üzerine sıcak su koyuyorum :)
kizlar ben dün ödem attirici bir icecek hazirladim diyetisyenimin tavsiyesi üzere, icinde limon suyu, maydonoz, zencefil, Yesil elma ve tarcin var. taze haliyle tadi da iyiydi, sonra biraz sert geldi
olabilir. bekleyince etkisi cogalmistir, toz yaziyordu ben bi parca attim...zenfecili mi fazla kaçtı acaba
Bugünkü menüm:
Sabah: Haşlanmış yumurta, salatalık,peynir
Öğlen: 1 kase yoğurt çorbası,1 mandalina
Akşam: 2 adet haşlanmış kabak ve yoğurt
evettt ben de erkenden yazayım :)
Sabah : 5 zeytin , az beyaz peynir ve çay
Ara : mandalina
Öğle : elma + mandalina
Ara : yeşil çay
Akşam : fırında kabak ve yoğurt
Bugun kandil olduğu için annem ve kayınvalimdelere iş çıkışı uğrayacağız umarım ısrar kıyamet yemeğe oturtmazlar :)
Bu vesile ile hepinize hayırlı kandiller diliyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?