Aynen canim 1.2 vermissin harika gidiyorsun.asena87 Canım yanlış yazmışsın. 1.2 kilo verdim bu hafta
zaten aslında alıp yapınca kaçamaklara gerek kalmıyor. sebze candirÇok konuştum ama bugün L leylimleyyy19 un tavsiyesi üzerine manava gittim. Küçük bir ilçedeyim. Brokoli bulamıyordum. Bugün bir baktım manavda 10 15 tane var. Altın bulmuş gibi sevindim :) Ben de kabak brokoli mantar gibi sebzelerden aldım. Evde bunlar varken tükensin diye sağlıksız birşey yemem nasıl olsa :)
boncuklu aferinMuhteşem bir gün masasından iki tane çiğköfte yiyip kalktım :) Hani benim aferinim :)
Eki Görüntüle 2206585
Haftanin birincisi canimnesli-m tebrik ederim 0,5 kg daha vererek 59,2 ye inmis.
Haftanin sonuncusu da benim 1.1 kg almisim gorunuyor.
Regl siskinligi de var tamam ama istahim asiri acikti bu hafta surekli agzim doluydu ben bile sasirdim
Tabi savunma degil bu sucluyum...emek harcadim ziyan ediyorum su an...
Neyse bugun regl oldum.haftaya persembe cuma cumartesi bayaa goz onundeyim o zamana kadar hem sisligim iner ve insallah kabak falan veririm de...
Opuldunuz...
Ne zamandir ben de oyleyim canim.bir turlu degisemedim...yazin ne guzeldi ya...şu listeyi gorünce nasıl yerinde sayıyorum hep göz önüme geliyor
aslında 10 bin adım olayı kurtarıcı sende sorun yemeklerde benim gibi yanlis seylere saldiriyosun. biseyleri önceden hazirlasak yanimiza alsak yeriz aslinda ama onlar olmayinca daha cazip gelenleri yiyoruzNe zamandir ben de oyleyim canim.bir turlu degisemedim...yazin ne guzeldi ya...
Bu arada normalde bildigin kilo alacak kadar yiyorum da gunluk 10000 adimi tamamliyorum o yuzden almiyorum daha da herhalde.
10000 adim cok degim belki ama ise git gel baya yorulsamda sogukta ugrasiyirum.ama bogazimi durduramiyorum su ara ya....
Napsam ki ben
wowEki Görüntüle 2206823
Size yine mükellef bir cumartesi kahvaltısıyla geldim. 2 mantar ve 1 yumurtadan omlet. 1 tatlı kaşığı zeytinyağı koydum. (Mantarlı omlet çok güzel bir ödem attırıcıymış.) Domates, salatalık, bolca yeşillik ve çay. Daha ne olsun :)
Ya canim gercekten cok zorlaniyorum.eve yorgun veya ac geldiysem o an hazirlamak uerine hazir olani yercih ediyorum baya zamandir.aslında 10 bin adım olayı kurtarıcı sende sorun yemeklerde benim gibi yanlis seylere saldiriyosun. biseyleri önceden hazirlasak yanimiza alsak yeriz aslinda ama onlar olmayinca daha cazip gelenleri yiyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?