60`lardan 50`lere günlüğüm (yavaş giden kilolar)

Çok konuştum ama bugün L leylimleyyy19 un tavsiyesi üzerine manava gittim. Küçük bir ilçedeyim. Brokoli bulamıyordum. Bugün bir baktım manavda 10 15 tane var. Altın bulmuş gibi sevindim :) Ben de kabak brokoli mantar gibi sebzelerden aldım. Evde bunlar varken tükensin diye sağlıksız birşey yemem nasıl olsa :)

Haftanin birincisi canim nesli-m tebrik ederim 0,5 kg daha vererek 59,2 ye inmis.
Haftanin sonuncusu da benim 1.1 kg almisim gorunuyor.
Regl siskinligi de var tamam ama istahim asiri acikti bu hafta surekli agzim doluydu ben bile sasirdim
Tabi savunma degil bu sucluyum...emek harcadim ziyan ediyorum su an...

Neyse bugun regl oldum.haftaya persembe cuma cumartesi bayaa goz onundeyim o zamana kadar hem sisligim iner ve insallah kabak falan veririm de...
Opuldunuz...

Muhteşem bir gün masasından iki tane çiğköfte yiyip kalktım :) Hani benim aferinim :)

bugün
sabah granola süt
ara mandalina
öğle 2 findik.lahmacun annemde bol salata
ara yok
aksam: sütte azcik sekerli balkabagi

zaten aslında alıp yapınca kaçamaklara gerek kalmıyor. sebze candir

şu listeyi gorünce nasıl yerinde sayıyorum hep göz önüme geliyor

şu listeyi gorünce nasıl yerinde sayıyorum hep göz önüme geliyor
Ne zamandir ben de oyleyim canim.bir turlu degisemedim...yazin ne guzeldi ya...
Bu arada normalde bildigin kilo alacak kadar yiyorum da gunluk 10000 adimi tamamliyorum o yuzden almiyorum daha da herhalde.
10000 adim cok degim belki ama ise git gel baya yorulsamda sogukta ugrasiyirum.ama bogazimi durduramiyorum su ara ya....
Napsam ki ben

Size yine mükellef bir cumartesi kahvaltısıyla geldim. 2 mantar ve 1 yumurtadan omlet. 1 tatlı kaşığı zeytinyağı koydum. (Mantarlı omlet çok güzel bir ödem attırıcıymış.) Domates, salatalık, bolca yeşillik ve çay. Daha ne olsun :)

aslında 10 bin adım olayı kurtarıcı sende sorun yemeklerde benim gibi yanlis seylere saldiriyosun. biseyleri önceden hazirlasak yanimiza alsak yeriz aslinda ama onlar olmayinca daha cazip gelenleri yiyoruz

aslında 10 bin adım olayı kurtarıcı sende sorun yemeklerde benim gibi yanlis seylere saldiriyosun. biseyleri önceden hazirlasak yanimiza alsak yeriz aslinda ama onlar olmayinca daha cazip gelenleri yiyoruz
Ya canim gercekten cok zorlaniyorum.eve yorgun veya ac geldiysem o an hazirlamak uerine hazir olani yercih ediyorum baya zamandir.
Senin dedigin gibi olmasi icin benim gece hazirlamam gerek yarin ki yemegimi.
Ki yazin yaptim cok da basarili oldum ama simdi o koltuktan kalkamiyorum eve girince.

D dudo88 aynen kabagi artiralim bu hafta.
Bu aksamda rendeleyip haslayip yogurtlayacagim.

nesli-m canim sen nasik yapiyorsun gunduz ve aksam yeme isini...hafif seyler yiyorsun agirlar onune geldiginde yok mu diyorsun
Hee bir de tarhanayla nasil diyuyorsun ekmeksiz de...
Anlat birazdan ben de tarhana hapacagim ona gore ❤❤❤

asena87 hafif şeyler yemeye çalışıyorum. Valla sıcak olunca çorba tok tutuyor. Ağır yiyecekler kesinlikle yemiyorum. Önüme de çok geliyor ama kendimi tutuyorum. Onları yersen vicdan azabı duyacaksın diyorum kendime :)

Bu da gecikmiş öğle yemeğim :) Spordan geldiğim için geç kaldım yemeğe. 2 parça ızgara et ve bolca salata. Akşam yemek yemeyeceğim. Çünkü misafirliğe davetliyiz. Salata türü birşey varsa 1 kase ondan yerim.

Selam. Aslinda dun baska bir gruba uye oldum ama iki gruba uye olabilir miyim acaba? Boylece daha disiplinli olurum belki

Guzel hafta sonlari herkese
Ben rahatsizim evde yattim.

11.00 mantarli yumurta-zeytinyagli cevizli domates kurusu-peynir-zeytin-kirmizi biber-1 etimek light
Ara:sutlu nescafe-ceyrek avokado
14.30 sutlu tarhana corbasi 1 etimek light
18.30 tarhana corbasi yarim etimek light zeytin yagli cevizli domates kurusu.
19.30 1 mandalina cay.
Acikirsam ayran dusunuyorum.

Merhabalar ,

Bugun yediklerim :

Sabah 2 dilim tahıllı ekmek , haşlanmış yumurta , az peynir , 3 zeytin .
Ara : sıcak çikolata içtim arkadaşlarla buluştuk ve hiç bir şey yemedim
Akşam : az tarhana çorbası ve 5 yemek kaşığı kadar yeşil mercimek yemeği
Ara : iki avuç kadar patlamış mısır ( yağsız tuzsuz )

Kabak alamadım henüz pazartesiye erteledim yarın da yeşil mercimek yerim akşam pazartesi kabağa merhaba :) insallah Amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…