60`lardan 50`lere günlüğüm (yavaş giden kilolar)

işte o otoparkta uzağa falan duruyorum extra az önce de iki eksik için markete gittim yürumem için, anca 6000 adim oldu ama napim.

benim akşam yemeğim bol kabaklı bulgur pilavı olfu, yağdan vazgeçemedim abartmadım ama. yanında yoğurt.. ama bir buçuk tabak oldu acıktım iyice

Bugün
Sabah: 1 dilim peynir,salatalık,domates
Öğlen: 1 kase mercimek çorbası
Akşam: 1 tabak mantar sote, bol salata

Dün 1 saat spor + 15 dk eliptik yaptım yine.

Bugün

Bugün

menü de güzel spor da. rahat 1 Kilo vermissindir. ben arada tartiliyorum ve yerimde sayiyorum ya

Arkadaşlar bir de spor regl ağrısını kesinlikle azaltıyor. İki aydır spor salonuna gidiyorum. O arada 3 kez regl oldum. (Düzensizlik yok spora başladığım gün regl olmuştum.) Ben ki her ay 3 tane o malum ağrı kesiciden yutmadan duramazdım. Bacaklarım felç inmiş gibi olurdu. 3 aydır ilaçsız geçiriyorum. Ağrım çok hafifledi öyle dayanamayacak gibi kesinlikle değil. Dün yine regldim. Spor inanılmaz rahatlattı.

Merhabalar ,

Kahvaltı : 1 dilim tahıllı elmek , 5 zeytin , az peynir.
Ara : nescafe
Öğlen : Elma
Ara : iki mandalina
Akşam : mercimek çorbası ve kabak :/ ya da salatada olabilir kabak yerine tam bilemedim.

bugün yediklerim, yiyeceklerim:

Sabah: 1 bardak ilik su
1 kuru incir, 1 mandalina,2 dilim mozzarella
5 zeytin az pul biber ve zeytinyagli

ara: probiotik yogurt

Ögle: findikli ekmek, ayran

ara: bitki cayi

aksam: Somon baligi, yanina ya salata ya patates, ispanak, havuc bol limonla

ara: kefir belki bir Kaki meyvesinden

Merhaba ,

Dün akşam dışarıda yemek zorunda kaldık bir tek akşam menüsü değişti. 4 ızgara köfte + 1 dlm ekmek yedim ve salata

Bugunu de yazayım :

sabah: 2 parça ceviz+ dev bardakta su :)
kahvaltı: 1 dlm ekmek 5 zeytin az peynir
ara: yeşil çay
öğlen : muz
ara : mandalina
Akşam : bu sefer kesin yoğurtlu kabak :)

Merhaba yeriniz var mı acabaaa
İsmim Tuğçe. Tokattayım. İstanbuldan taşınalı 1 sene oldu. Evliyim 2 bçk senedir. 24 yaşındayım. 1 tane oğluşum var.
Boyum 1.65 güncel kilom 61.
63 ile hamile kaldım. 77 ile doğum yaptım.
Üst bölgem 36 alt bölgem 38 beden.
Basen ve kalçadan sıkıntıkıyım.
Aktifimdir çocuktan malum.
Evimde spor odam var ama inanın temizliğe giriyorum. Önceden aktif spor ve diyetle 3 ayda 9 kg verdim. Şuan tekrardan bi hırs geldi. 50 kg olmak istiyorum bekarlığımdaki gibi :)
Yeriniz varsa burda olmak isterimm, kendimi motive etmeye ihtiyacım vaar asena87

e güzel, köfte diyete uyar ki, 3 idealmis, 1i fazla belki ama yine cikolatadan falan iyi.
anlasildi sen bugün elinden geldigince gaz veriyorsun, ama acikirsan arada bari findik fistik ye.
benim bugün tartilma günümdü üzgünüm kabizlik yine bana yapmis yapacagini menüler düzeliyor oysa. ama yarin burasi icin tartilma günüm belki gecer o zamana, ümidim var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…