- 3 Eylül 2018
- 320
- 192
- 18
- 38
Evde ben de hiç oturmuyorum diyebilirim 2 çocukla :) ama iş yerinde masa başı arabayla gidiyorum işe ve otopark binanın dibinde yani iniyorum binaya giriyorum. Havalar guzelken öğlen çıkıp 1 saat yürüyüş yapıyordum iyi geliyordu ama şimdi onu da yapamıyorum öyle kaldı evde halim
Benim kabaklar tükendi :) Brokoli ekebilirim bu hafta :)Grup uyelerinde kabak agaci cikacak,hadi bakalim
Bugün
Sabah: 1 dilim peynir,salatalık,domates
Öğlen: 1 kase mercimek çorbası
Akşam: 1 tabak mantar sote, bol salata
Dün 1 saat spor + 15 dk eliptik yaptım yine.
Bugün
Sabah: 1 dilim peynir,salatalık,domates
Öğlen: 1 kase mercimek çorbası
Akşam: 1 tabak mantar sote, bol salata
Dün 1 saat spor + 15 dk eliptik yaptım yine.
Regl olduğum için şişkinlik var bakalım cumaya kadar inecek miyimmenü de güzel spor da. rahat 1 Kilo vermissindir. ben arada tartiliyorum ve yerimde sayiyorum ya
iner insallah. Spor regl e iyi dimi. benim de reglim gec geldi gitmek bilmiyor. stresten galibaRegl olduğum için şişkinlik var bakalım cumaya kadar inecek miyim
Olabilir benim de erken geldi :) ne zaman gidecek bilmem. Şişkinliğini de alsın gitsin :)iner insallah. Spor regl e iyi dimi. benim de reglim gec geldi gitmek bilmiyor. stresten galiba
Olabilir benim de erken geldi :) ne zaman gidecek bilmem. Şişkinliğini de alsın gitsin :)
Koltuk altina ödemleri alsin gitsin. ne sevilmeyen misafir o
Merhaba ,
Dün akşam dışarıda yemek zorunda kaldık bir tek akşam menüsü değişti. 4 ızgara köfte + 1 dlm ekmek yedim ve salata
Bugunu de yazayım :
sabah: 2 parça ceviz+ dev bardakta su :)
kahvaltı: 1 dlm ekmek 5 zeytin az peynir
ara: yeşil çay
öğlen : muz
ara : mandalina
Akşam : bu sefer kesin yoğurtlu kabak :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?