Merhaba Şuan kaç kilo oldunuz ?sempatik_kiz gecmis olsun gozluk zor ben de inatla kullanmiyorum.
Kizlar ben mi oyleyim sizde de bir gevşeme var mi beslenme konusunda.
Spor salonuna 10 gundur gitmiyorum dun gece squati da yapmadim.
Ogle yemeklerinde evden getirmedigim icin hep atistiriyorum.
Carsamba 3 ocak gunu asiri duzenli bir beslenmeye baslayalim diyorum.
Tatilde yine abartiriz kesin.
Bu ise gun vermek dogru degil biliyorum ama surekli aklimda oluncada veremiyorum iste ne zamandir.
Merhaba.Merhaba Şuan kaç kilo oldunuz ?
Ben 120 kg 65 kg düştüm tabi 4 yılda verdim Karatay +ketojenik +düşük glisemik indeksli beslendim birde spor yaptım bende insülin direnci ve tiroid bezi az çalışıyor hamilelikte 8 kg aldım onu verdim Şuan stresten 70 kg olmuştır tekrardanMerhaba.
Ben yazin 69.3 ten 62.3 e dustum.
Eylulden beri vermiyorum pek.
Hafif guzellesince savsakladim
Ocak 20 ye kadar 2.3 kg daha vermeliyim.
Siz ?
Ne zaman hamileydin.Ben 120 kg 65 kg düştüm tabi 4 yılda verdim Karatay +ketojenik +düşük glisemik indeksli beslendim birde spor yaptım bende insülin direnci ve tiroid bezi az çalışıyor hamilelikte 8 kg aldım onu verdim Şuan stresten 70 kg olmuştır tekrardan
Merhaba kizlar. Beni de araniza alin lutfen. Motivasyona ihtiyacim var. Kasimda karatay diyetine basladim 3 hafta sonra devam edemedim. Canim deli gibi kavuclu tarcinli kek cekiyor. Ha bire yapip duruyorum. Tam 3 aylik bebegim var ve emziriyorum. Shu an 68kg oldum. Ama 10kg daha vermem lazim. Cok siki diyet yapinca sutumun azaldigini fark ettim biraz gozum de korkmadi degil.
Spora devam et kesinlikle cok iyi ya.
Ben zayiflasam da ust bacaklarimda sarkma veya yumusama hissediyorum.
Bir arkadasim var kklo verdi sonra spor salonhna gitti 2 sene.
Simdi keyfine aletli pilatese (reformer) gidiyor.
Cok imreniyorum ona.
O kadar hayatinin icine aldi ki saglkkli beslenme ve sporu...
Geçen sene başladı bende canım görme problemi doktora gittim 0.25 çikti. Lens istedim doktor o numarada lens yok dedi bende gözlük takmadım
Bu sene tekrar gittim 3.00 olmuş. Doktor bile şaşırdı bir senede nasıl bu kadar artti dedi.
Elimden tablet,telefon düşmüyor ve sürekli karanlikta izliyorum en büyük sebebi buymus.
Gunaydin canim gece oldu aslo da yarin cevap verseydimGunaydin kızlar
Hosgeldin.gel tabi ki ama kizlarin dedigi gibi onemli olan süt ve bebegin simdi Allah bagislasin.Merhaba kizlar. Beni de araniza alin lutfen. Motivasyona ihtiyacim var. Kasimda karatay diyetine basladim 3 hafta sonra devam edemedim. Canim deli gibi kavuclu tarcinli kek cekiyor. Ha bire yapip duruyorum. Tam 3 aylik bebegim var ve emziriyorum. Shu an 68kg oldum. Ama 10kg daha vermem lazim. Cok siki diyet yapinca sutumun azaldigini fark ettim biraz gozum de korkmadi degil.
Heee saatlerim sasti demissin ben de yemegi abarttim anlaminda dedin sandim da yok diyecektim.Bugün öğlen misafirliğe gittim biraz saatlerim şaştı maalesef
8.00
Aynı kahvaltı
11.00
Muz
16.00
Az yayla çorbası
Ali nazik
Yoğurtlu brokoli
Bir top profiterol
2 sekersiz çay
19.00
Yoğurt
21.00
Türk kahvesi
Spor yapamadım vaktim olmadı, yoğurt yiyip yapmayı planlıyorum
Gunaydin
Hosgeldin.gel tabi ki ama kizlarin dedigi gibi onemli olan süt ve bebegin simdi Allah bagislasin.
Ben bekarim bebek xamani beslenmeyi bilmem ama menulerini bikdirim yaparken belki ben de ogrenirim
Sunu sut icin yedim bunu bebek icin yedim falan dersen
Doktorun nasil beslen diyorsa aman zayiflayacagim diye eksik yapma.ama zaten olayin icinde sen varsin daha iyi bilirsin...dogumdan sonra spor ise yarar herhalde dimi bu kez de enerji kalmiyordur insanda
Hosbulduk. Amin cnm, Allah istteyen herkese nasip etsin. Doktorum bisey demiyor. Sut icin ac kalmamak ve siviyi biraz daha fazla tuketmek yeterli aslinda. Spor yapsam iyi olacak ama baya tembellestim ben. Bi basladim biraktim filan. Bebekten once tatli canim cekmezdi, ekmek yemezdim ve hic aramazdim bile. Ama simdi aksam oldumu cay yanina cnm bsyler cekip duruyor. Esas gobegim var benim. O cok rahatsiz ediyor.
YAŞINI,BOYUNU VE KİLONU YAZAR MISIN,LİSTEYE EKLEYEYİM.Kizlar bugunku menu
Kahvalti:
3 yumurtali mantarli omlet
5 zeytin
Yarim dilim tam yagli beyaz peynir
1 fincan filtre kahve sutlu, sekersiz
Oglen:
1 porsiyon yesil mercimekli bulgurlu pilav
1 kase yogurt ve 1 yemek kasigi zeytin yagi kattim yogurda
Aksam
1 kucuk kase irmik tatlisi cok az sekerli ve az yagli. Ustune 2 tane ceviz
SU : 1LT
YESIL CAY: 1LT
Spor:
7dk gobek cevresi inceltme sporu. Yuruyus yok bugun.
Yaş 31YAŞINI,BOYUNU VE KİLONU YAZAR MISIN,LİSTEYE EKLEYEYİM.
BİR DE CUMA SABAHLARI TARTILIP KİLOMUZU BİLDİRİYORUZ CANIM.
Hosbulduk canim.Günaydın canlarımm
Bu hafta ben de regl olucam şu an baya şişkinlik hissediyorum.
HoşgeldinHarmandali
Bugün sabah tartıldım ve sonunda eksiler göründüü
*Güncel kilo: 28.12.2018 - 62.0*
10.00
Aynı kahvaltı
11.30
Türk kahvesi
Öğlen hiç düşünmedim, evdeyim bugün annem de yok bir seyler düşünmem lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?