60`lardan 50`lere günlüğüm (yavaş giden kilolar)

Merhaba Şuan kaç kilo oldunuz ?

Merhaba.
Ben yazin 69.3 ten 62.3 e dustum.
Eylulden beri vermiyorum pek.
Hafif guzellesince savsakladim
Ocak 20 ye kadar 2.3 kg daha vermeliyim.
Siz ?
Ben 120 kg 65 kg düştüm tabi 4 yılda verdim Karatay +ketojenik +düşük glisemik indeksli beslendim birde spor yaptım bende insülin direnci ve tiroid bezi az çalışıyor hamilelikte 8 kg aldım onu verdim Şuan stresten 70 kg olmuştır tekrardan

Ne zaman hamileydin.
65e dustukten sonra mi
Buyuk yol katetmissin 70 de fena degil verilebilir yani.
Yazmak istersen gelebilirsun bekleriz ama ben yilbasindan sonra cok daha fazla asilacagim.

Merhaba kizlar. Beni de araniza alin lutfen. Motivasyona ihtiyacim var. Kasimda karatay diyetine basladim 3 hafta sonra devam edemedim. Canim deli gibi kavuclu tarcinli kek cekiyor. Ha bire yapip duruyorum. Tam 3 aylik bebegim var ve emziriyorum. Shu an 68kg oldum. Ama 10kg daha vermem lazim. Cok siki diyet yapinca sutumun azaldigini fark ettim biraz gozum de korkmadi degil.

Canım sen bebeğini emzir şimdi ne diyeti... Emzirirken veriliyor en güzel kilolar

Aynen canım sporu zaten iki seneye yakındır hayatıma aldım, yaptığım günler hem daha motive oluyorum hem de daha verimli geçiyor günüm

Çok artmış evet canım sen gözlüğü düzenli kullanmaya çalış yine...

Bugün öğlen misafirliğe gittim biraz saatlerim şaştı maalesef

8.00
Aynı kahvaltı

11.00
Muz

16.00
Az yayla çorbası
Ali nazik
Yoğurtlu brokoli
Bir top profiterol
2 sekersiz çay

19.00
Yoğurt

21.00
Türk kahvesi

Spor yapamadım vaktim olmadı, yoğurt yiyip yapmayı planlıyorum

Gunaydin kızlar
Gunaydin canim gece oldu aslo da yarin cevap verseydim
Nasilsin,baya dustu kilon dimi

Hosgeldin.gel tabi ki ama kizlarin dedigi gibi onemli olan süt ve bebegin simdi Allah bagislasin.
Ben bekarim bebek xamani beslenmeyi bilmem ama menulerini bikdirim yaparken belki ben de ogrenirim
Sunu sut icin yedim bunu bebek icin yedim falan dersen
Doktorun nasil beslen diyorsa aman zayiflayacagim diye eksik yapma.ama zaten olayin icinde sen varsin daha iyi bilirsin...dogumdan sonra spor ise yarar herhalde dimi bu kez de enerji kalmiyordur insanda
Heee saatlerim sasti demissin ben de yemegi abarttim anlaminda dedin sandim da yok diyecektim.
Minicik prof.disinda onu da diger ogunlerle denegelemissin bir duzene ben giremedim yaaa

Kizlar bugunku menu
Kahvalti:
3 yumurtali mantarli omlet
5 zeytin
Yarim dilim tam yagli beyaz peynir
1 fincan filtre kahve sutlu, sekersiz

Oglen:
1 porsiyon yesil mercimekli bulgurlu pilav
1 kase yogurt ve 1 yemek kasigi zeytin yagi kattim yogurda

Aksam
1 kucuk kase irmik tatlisi cok az sekerli ve az yagli. Ustune 2 tane ceviz

SU : 1LT
YESIL CAY: 1LT

Spor:
7dk gobek cevresi inceltme sporu. Yuruyus yok bugun.

YAŞINI,BOYUNU VE KİLONU YAZAR MISIN,LİSTEYE EKLEYEYİM.
BİR DE CUMA SABAHLARI TARTILIP KİLOMUZU BİLDİRİYORUZ CANIM.

62,9 çıktım ben...bu 2.9 kilogram fazlanın içinde regl ödemi de var şu an ama ocak 20 ye kadar bu kiloyu vermeliyim.59,9 u görmeliyim :)
herkese günaydın,,,
haydi bir gün daha çalışın sonra güzel hafta sonları

Günaydın canlarımm
Bu hafta ben de regl olucam şu an baya şişkinlik hissediyorum.

Hoşgeldin Harmandali

Bugün sabah tartıldım ve sonunda eksiler göründüü
*Güncel kilo: 28.12.2018 - 62.0*

10.00
Aynı kahvaltı

11.30
Türk kahvesi

Öğlen hiç düşünmedim, evdeyim bugün annem de yok bir seyler düşünmem lazım

günaydın kızlar 1 hafta baya dikkat ettim 70.1 idim geçen hafta bu hafta 67.6 çıktım :)

Hosbulduk canim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…