- 22 Ekim 2017
- 577
- 450
- 53
Masallah 2,5kg gayet guzelgünaydın kızlar 1 hafta baya dikkat ettim 70.1 idim geçen hafta bu hafta 67.6 çıktım :)
geçen hafta yazmıştım başlıyorum diye haftaiçi cok aktif olamıyorum tartı günlerine dikkt edicem özelikkle yazmaya calısacağım sık girmediğim için silinmiş olabilir belkiKilo bildirimi yapmayan arkadaslar bildirebilirler mi? L leylimleyyy19nesli-m R Riviere12 Zuzumm28 sempatik_kiz D dudo88
april1109 canim sen ne zaman biraktin geldin falan listede adin yok da.
Ya yazdin evet gecen hafta onceden de listedeydin hatirliyorum da gecen hafta sen yazinca listeye yazmamisim yenidengeçen hafta yazmıştım başlıyorum diye haftaiçi cok aktif olamıyorum tartı günlerine dikkt edicem özelikkle yazmaya calısacağım sık girmediğim için silinmiş olabilir belki
yaş 27 boy 1.58 canım günaydın bu aradaYa yazdin evet gecen hafta onceden de listedeydin hatirliyorum da gecen hafta sen yazinca listeye yazmamisim yeniden
Duzenli git ama bu sefer
He bir de yasini ve boyunu da soylermisin canim.
asena87 biraz geç kaldım cnm kusura bakma
güncel kilom 56
Hedefime ulaşmam için son 1 kilom kaldı.
Gerçi şuan regliyim onunda şişkinliği var üstümde
Hedefim 55 olmaktı
Ama hala istediğim incelikte değilim
Muhtemelen Yağ oranım yüksek
Bu yüzden spor destekli diyete devam
canım ben tartılmadım. abartmadan yiyorum, yarin sabah tartılırım istersen. ama haftaya hastanede yatıcam (çarşambadan itibaren) bildiremicem. geçen hafta 62.5du, cumadan sonra bildirdimdiKilo bildirimi yapmayan arkadaslar bildirebilirler mi? L leylimleyyy19nesli-m R Riviere12 Zuzumm28 sempatik_kiz D dudo88
april1109 canim sen ne zaman biraktin geldin falan listede adin yok da.
İnşallah ama sporu çok ihmal ediyorum yaaSüpersin canım benim de hedefim 57 kilo. Daha epey yolum var...
Sporla daha sıkı bir görünüme kavuşursun
10.00
Omlet
Beş zeytin
1 küçük beyaz peynir biraz eski kaşar
Iki kiraz domates
Çay kaşığı kadar tahin pekmez
2 sekersiz çay
12.00
Türk kahvesi
13.00 spor öncesi besin
Muz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?