Hindistan cevizli toplar nasil anlatsana9.30
aynı kahvaltım
12.00
sade türk kahvesi
15.00
2 peynirli krep
3 tane kendi yaptığım şekersiz hindistan cevizli toplardan tanesi 30 kalori civarına denk geliyor (regl olduğum için nutellaya saldırmamak adına yaptım :) )
19.00 planlanan;
bir kase mercimek çorbası
2 küçük dilim bonfile
çok az pirinç pilavı
Bugün ders seçimim vardı çok şükür hallettim ama 1 saatten fazla bilgisayar başında durmak gerekiyor ayarlayabilmek için, öyle lanet bir otomasyon sistemimiz var... Allahtan son kez ders seçtim, inşallah bu dönem okulum bitiyor. Değişmezse bu dönem sadece pazartesi ve salı okula gideceğim (dört yıldır haftanın altı günü okulda olan benim için çok ilginç bir durum). Geçen senelere göre çok çok daha rahatım yani ancak bu sefer de tez var. Bakalım halletmeye çalışacağım. Okulla birlikte diyeti yönetmek zor oluyor ancak gideceğim günler yanımda sağlıklı şeyler taşımayı planlıyorum. Yanımızda taşıyabileceğimiz şeyler olunca ilk bulduğumuz yağlı şeylere yönelmemiş de oluyoruz, her açıdan güzel yani. Gün geçtikçe yazarım zaten, beğendiğimiz güzel tarifleri de paylaşabiliriz
Reglimin ilk günü yataktan zor kalktığım için bugün spor yok. 1 bardak yeşil çay içtim az önce, dinleniyorum. Yarın sabahtan sporu yaparım diye planladım, bakıcazzzz
Hindistan cevizli toplar nasil anlatsana
2 gun balik yemenin bir sebebi var miGünaydın herkese dün menü paylaşamadım sabah her zamanki kahvaltım, öğlen biraz kaçamak, akşam da 2 parça dil balığı yanında bol salata vardı.
Birazdan kahvaltımı yapacağım.
Öğlen bir kase yulaf lapası, akşam da somon yanında salata planlıyorum.
Bizim de tartının pili bitti, evde var mı bilmiyorum bi bakıp varsa takmam lazım yoksa da gidip pil almam lazım hemennn
2 gun balik yemenin bir sebebi var mi
Ben de her gun yiyebilirim :)
Evet cnm. Öğleden sonraya kalırsa yapmazsın dedi. Ama ben sabahda yapmadımpearlweed nappptin misafirlikte soyle bakalim :)
sempatik_kiz canim diyet listesini ben de denemeyi dusunuyorum,islerimi halledeyim.
Sana gore planlandi galjba sabah kardiyo falan :)
6 da kalkip ise gidiyorum cunku :)
Bir de aksam yemegi portakal activia ve ceviz.
Yapabilir misin sence.cok iyi olir tabi aksam yemegi yemeden ama gece 1e kadar da nasil durulur :)
Himm.bnde oglen tuketeyim agir proteinlerimi o zaman.biliyoruz da uygulayamiyoruz ya iste :)Evet cnm. Öğleden sonraya kalırsa yapmazsın dedi. Ama ben sabahda yapmadım
Birde dizimde yırtık vardı benim
Bu sıralar biraz ağrım var
Zorlamamak adına şuan yapmayıda düşünmüyorum
Açıkçası dün uyamadım listeye
Bugünde uyabileceğimi düşünmüyorum
Zira evde yokum zaten 2 gün boyunca
Akşam onu yapamazsam sebze yemeği ile geçiştirmemi söyledi
Yada baklagil tüketmemi istedi
Et tarzı hayvansal proteinleri akşam öğününde tüketmemeye çalış
sindirilmesi 4 saati buluyor
Buda metabolizmanı yavaşlatıyor dedi
pearlweed aynen kimse bildirmemis bakkk.
Ben zaten hoteldeyim tarti yok da olsa da benim kilomu olcemez herhalde su an, cok yiyorum yaaa...
Senin adina sevindim ama tebrikss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?