inş bernacım eşimi bunalttım ıns szıde bunaltmam cocuk cocuk dıye :)
kızlar bu arada ne yapmamız gereknlerden konuşalım... keçiboynuzum bitmişti onu aldım ve günde 1 kere kürünü yapıyorum.. bugün bol bol sebze aldım... ıspanak, kereviz, brüksel lahanası, dereotu, tere, havuç... bunları mutlaka eşlerimizin tüketmesi gerekmiş...Aktardan özel karışım yaptırdık... sabah akşam onu yiyor eşim... e bi de drun yazdığı vitamin ilacı ve öğlen emesi için cevi...z fındık fıstık.. bunları yapalım hep birlikte kızlar
canım ben kocişe keçiboynuzu yapıyom fındık cevide yiyoda ama asla sebze yemiyo almıyo miydesi et oburr ne olcak
oooooo dimamanda gelmiş haydi hep beraber gel teskere gel teskere ayy nasıl özlemişsindir benimki 1 gündür yok ankarada gelsin üstüne atlıcam yani kütü manada deyil heee
eşimde keçiboynuzunu içmiyodu... bebişimiz için nolurrrrrrr diye diyeeee şimdi hiç ses çıkarmıyooo:)))) salatalarını yapp bol nar ekşisi falan dökk, hiç mi yemiyo,,,aşama aşama sewdir:)))
yok canım ya yemiyo çok az yedihi yeşil tek şey salata oda dereotu maydonoz olmıcak biraz kıldır allahtan yaptıhım kürleri falan içiyo geri kalanları yaparda sebze malesef bu arada karar verdinmi başlıcanmı aşılamaya
neyse kürleri içiyo bari buna da şükür:))) ya eşimle konuştum bugün ciddi ciddi... cuma test sonucu iyi çıkmazsa vakit kaybetmeyelim dedim hemen aşılamay geçelim dedim..pek sıcak bakmadı... en azından okul kapanan kadar bekleyelim diyo..zaman biçmiş kendine göre o zamana kadar yükselmezse ne dersen onu yapalım diyo... ama bakıcaz inş cuma değer yükselirse beklerim biraz daha yükselmemişse((((((((
ayşe ben sana ewlendiğimde 7- 8 ay boyunca eşimle birlikte olamadığımdan bahsettim mi:((((
kızlar bu arada ne yapmamız gereknlerden konuşalım... keçiboynuzum bitmişti onu aldım ve günde 1 kere kürünü yapıyorum.. bugün bol bol sebze aldım... ıspanak, kereviz, brüksel lahanası, dereotu, tere, havuç... bunları mutlaka eşlerimizin tüketmesi gerekmiş...Aktardan özel karışım yaptırdık... sabah akşam onu yiyor eşim... e bi de drun yazdığı vitamin ilacı ve öğlen emesi için cevi...z fındık fıstık.. bunları yapalım hep birlikte kızlar
şok şokkkkkk kaçırmısım anlat cabuk bende evlendikten 9 gecesi oldum sen anlat bende anlatıyım çabuk yaz
canım bende mısırcarsısında ozel macun hazırlattım 2. haftada benımkı hastalandı yuzu yemyesıl oldu midesi altust oldu halsız mahvoldu ona ara verdık. su an havuc suyu caksır suyu kecıboynuzu ozu, evicap, zeytınyagında ıncır yıyor.
canım var ya herkesin farklı farklı sıkıntıları var... ben öylesine zor günler geçirdim ki anlatamam..eşimle 7-8 ay birlikte olamadık.. vajinismus denilen psikolojik rahatsızlık duymuşsundur. 40 yıl düşünsem ewlenince böyle şeyler yaşayacağımı düşünmemiştim. ağllamadan geçen günlerim sayılı oldu. dünyadaki herkes yapıyo tek ben de sorun sandım sonra neyse ki yendim...ama her şey bizler için hala yenemeyen yıllardır uğraşan inanlar tanıyorum.. ne bileyim hamd olsun Allah a bi de bebişimiz olsa dünyanın en mutlusu olcaz:)))Allah başka sıkıntı dert vermesin..
biz bıkmayız bunalt bunaltabildiğin kadar:)))) eşinin sorunu ne canım sayı mı hız mı???
canım bende mısırcarsısında ozel macun hazırlattım 2. haftada benımkı hastalandı yuzu yemyesıl oldu midesi altust oldu halsız mahvoldu ona ara verdık. su an havuc suyu caksır suyu kecıboynuzu ozu, evicap, zeytınyagında ıncır yıyor.
canım bızınm sayımızda hızımızda azdı kecıboynuzu kuru ıle 3 ayda 8 milyondan 31 milyona yukselde ama ilerı hareketlı %15 te kaldı %30 olması lazımmıs.
sızın soru neydı tatlım
amin canım bende 9. gece oldu bana kalsa gene olmıcaktı baktı kociş bu işn sonu yok ....... olduda bitti maşallahhhh heyde
ya canımbiz de hız iyiymiş dr öyle dedi ama sayı 10 milyon çıktı(( sayıyı artırmaya çalıştım bakalım artmış mı??? ne güzel sizin ki yükselmiş sayı..,inş daha da yükselir.:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?