61 kilodan 54 e düştüğüme şahit olun Diyetteyim! :)

kızlar geçen gün bi kabızlık çektim ki hayatımın en kötü günüydü.. sahurda doktora gittik şiddetli spazm geçiriyorsun dedi öleceğimi hissettim allahım ne zormuş..

sinameki çayı içtim bide şurup. iyi geldi.

Allah bida yaşatmasın :18:

Amin amiin çok zor bir şey cidden sağlık ne kadar önemli insan ancak böyle şeylerle uğraşınca anlıyor

Kaçamamak :)

yemeyeceksin öyle her önüne geleni
seçici olacaksın fazlasıyla
çok çiğneyip yutacaksın lokmaları
almayacaksın evine sakatatı, tereyağı
içmeyeceksin kola, sigara, içki
demeyeceksin bir kereden bir şey olmaz bana
unutma ki kaymak yarar her insana
ne güzel olur değil mi kızartması hamburgeri
şimdiden söyleyeyim affetmez seni kalori!

Sehabe89'dan sevgiler. Benim de amacım 61'den 55 altına düşmek. Umarım amaçlarımıza ulaşırız.

Amin amiin çok zor bir şey cidden sağlık ne kadar önemli insan ancak böyle şeylerle uğraşınca anlıyor

kesinlikle canım.. siz kabızlıktan bahsederken hiç anlamıyormuşum sizi..
şurup iyi gelmemiş bana sinameki çok iyi gelmiş. bikaç gündür yine şurup içiyorum hiç banamısın demiyor. sinameki 2 saat içinde etki etmişti. çok kullanmamak gerek ama. sizin de benimki gibi şiddetli spazm olursa 1 kereye mahsus kullanın bence..

sehabe selam hoşgeldin.. güzel bi doğaçlama olmuş:)
hoşgeldin aramıza..

Doğuşun kiraz saplı çayı bana çok iyi geliyor gerçi yine içinde sinameki varmış ama kabız olunca sadece sinameki içince abartıyorum ben böyle daha az miktarda almış oluyorum aklında olun alxfa sabah kahvaltıdan yarım saat önce kuru kayısı da düzene sokmuştu bir ara beni sonra yemeyi bıraktım tekrar kabızlık gelmişti. vücut için de zor aslında zorluyoruz onu da baya ama napalım bizim de zaaflarımız var zayıf olmak istiyoruz:))

tamam canım teşekkür ederim tavsiyen için. bende yarım bardak falan içtim çok içmedim ama az da olsa çok sık içmek iyi değil.
benim sorunum aslında bağırsaklarımda değil, psikolojik..
biyere gittiğimde biri geldiğinde veya uzun süre evimden ayrı kalıp evime geri geldiğimde öyle olur. yabancılık çekiyorum nedense..

düzenlerimizle çok oynuyoruz normale dönünce bu kadar kurcalamıcam kendimi

Al benden de öyle alxfa inşallah planladığımız gibi olacak her şey:))

kizlar yazdiklarinizi okudum ve bu basligin tam benlik olduguna karar verdim :) bende uzun ugraslar sonucu 55 e dustum hedefim 53 olmak. boyumda 1.66 bayramda hergun biseyler kaciriyorum tam anlamiyla uyamadim diete. kilom fazla olmasa da benimde bolgesel sorunum var malesef. bel kismim kalin kilo aldigimda da hemen belden gobekten aliyorum.
bide verdigim kilolari korumakta gucluk cekiyorum zayiflayinca tekrar yemeye basladigimda yine kilo aliyorum

Hoşgeldiiin hedeflerimiz aynı. Tekrar almamak için bir süre daha devam etmeli çok mu kısıyorsun ki yemeklerden kilo verirken?

selam kızlar uzun zamandır internete girme firsatim olmadı. telden girince de yazma firsatim olmadı. şu an da telden giriyorum zor yaziyorum kusuruma bakmayın. annem rahatsız hastanede yatıyor anneme refakat ediyorum 20 gündür. kilo verme durumlarına hiç dikkat edemiyorum ama hastane ortamında ne kadar yemek yenirse o kadar yiyebiliyorum bugün firsatim oldu kiloma baktım 54 kusurdu. tam bilemiyorum ayakkabi kot agirliarimdan kurtulamadigim için. kilar karar verdim hedefim değişti 50ye kadaryolu var bu işin :)) hepinizi opuyorum.. zaman zaman giricem boş birakmayin buraları

alxfa gözüm yollardaydı seni görmek ne güzel. Annene çok üzüldüm çok geçmiş olsun inşallah yakın zamanda sağlığına kavuşur. kilon için de sevindim hedefine ulaşmana devamını da yaparsın eminim. Tekrardan çok geçmiş olsunn

annem için de kendim için de teşekkür ederim cc ;-) annem eski sagligina kavuruyor yavaş yavaş çok şükür..sende durumlar nasıl

merhabalar..
hastane maratonum devam ediyor. 55 kilo olmuşum. 1 kilo almışım
neyse sorun değil gidecek onlarda..
2 hafta sonra evimde olacağım ve sürprizim olabilir

56 kilo olmuşum ne oluyor bana yaa... kaşık kaşık veriyorum kepçe kepçe alıyorum

utanıyorummm kendimden çok utanıyorum..
ne kadar zor verdim halbuki, geri alıyorum
57 kiloyla devam ediyorum.
kendime dikkat etmedim ama bu kadar çabuk alınmazki ya(

diyetime de buraya da çok uzun süre ara vermiştim. hiç tartılmadım ama artık pantolonlarıma bakınca sıktıklarını farkettim. 59 olmuşum.
yeniden merhaba ve ben yine diyete giriyorum.
topic'in de suyunu çıkardım heralde.
1 sene olmuşmudur bu topic'i açalı
amaann neyse canım sağolsun.

59 dan geri sayıyorum.

oo alxfa seni yeniden görmek çok güzel. Ben de bir haftadır hadi başalyım dedim ki haftasonu diye bozdum. Müsaadenle sana katılmayı çok isterim yeniden:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…