kızlar boyum 1.65 kilom ise 76...
Ailem özeliklede babam üzerime çok geliyor bu konuda herkesin yanında hayvan gibi olmuşsundu diyo bana bakarken babam yüzünü buruş buruş ediyorağlamamak iiçin kendimi bugün zor tuttum sürekli tenkit edilip aşalanmaktan bıktım yakın zaman dada diyetisyene gittim bana bi liste verdi 2 hafta sonra gel dedi ama halen tam uygulayamıyorum çalışıyorum şuan ağustosta ancak brakıcam neyse ne yapıamı bilemiyorum sevgiimide her ne kadar sorun etmiyorum desede ben hiç öyle azannetmiyorum kendimde o güveni bulamıyorum nerden nasıl başlım ya babamın o bakışlarından bıkım herkesin önünde nasıl veriyosunuz ya
Günlüğüümmm 56.9 kiloyuummmm.. yarın tartı günümdü ama dayanamadımm
Vaoov çook sevindimm tebrikleeer:)))) çok az kaldı çook :) üstelik o sonlar en çok gittiğini belli edenler olacak vallahi çook sevindim:)
Benim baya yavaş iniyor ama ölçülerde azalma var:) Bugün ölçtüm belim 65 göbeğim 78olmuş kalçam da 94- 95 arası :)) maalesef bacaklarda öyle çok da bir değişim yok ama zaten en son onların gideceğini biliyorum ölçmüyorum bile. Bi 3kilo daha verdiğimizde tamamdır:))
canım yaa ne güzel motive ediyorsun mutlu oluyorum seni burada görünce
Teşekkür ederim. senin de ölçülerin iyi gidiyor.Tebrik ederim hepimiziiii
Ne güzel yorum yazmışsın çok teşekkür ederim:)
Ay kızlar mideniz bulanmasın ama benim kabızlık sorunum kendini aştı. Bir ara düzenli kuru kayısı yiyordum çok iyi gelmişti o zamanlar. 2gün yemedim evde bitti almaya üşendim o zamandan beri kafayı yedi bağırsaklarım. 4.günümdeyim patlayacak karnım artık.
Siz neler yapıyorsunuz nasıl gidiyor?
Lacivert nerelerdesin inşallah pes etmedin??
iki gündür geceleri kalkıyorum sahur yapıp yatıyorum. karnım şiş gibi hadi hayırlısı..
normal düzene dönünce alırmıyım kilo yaaa :18::18:
nasıl yani normal değil mi zaten sahur yapıp uyuman alxfa:)
normal olan o da ben sahur yapmadan akşamki yediklerimle tutuyordum şimdiye kadar. belirtmiştim ya canım:)
pes etmedim kızlar merak etmeyin devam ediyorum
ama hala regl olmadım, tarihi hatırladım 27 haziranda olmuştum, asprin içtim regl sökülsün diye inşallah işe yarar şişkinlik sinirimi bozuyor, bi olsam rahatlıcam ya...
dün tam bir saat yürüdüm bugün de akşam çıkıcam
bir de tanışınaz o arada da iyi yorulurum ha :) kendime makyaj masası almak istiyorum kullanan var mı kızlar ikeadan alıcam bir şeyler, ışıklı ayna falan çok özeniyorum
benim de 4 kilo vermem lazımcanım hemen incelmiyorlar sabırlı olmamız lazım.... benim de derdim bel biliyorsun.. bacakları indir kaldır kasları çalıştır, yürümek de çok işe yarıyormuş..
ben de sonunda regl oldum ne zaman tartılsam normal halimi görmüş olurum 1 hafta mı geçmesi lazımdı yaa?
Oh sevindim devam canım.
Ben de devam ediyorum ama umutsuzluk kaplıyor arada bir. Üstüm çok zayıfladı eskiye döndüm nerdeyse ama bacaklar kabusum kalçam küçüldü baya ama bacaklar kapkalıın duruyor. Canımı sıkıyorlar çok
Eylül 15e kadar 3kilo vereyim başka isteğim yok ya lütfen gitsinler. Tam olacak o zaman eski kilom ve ben yine şortlarım elbiseleriim eteklerimle buluşucam hepsi dolapta beni bekliyorlar artık içlerinde güzel durduğum günleri geri istiyorum.
benim de 4 kilo vermem lazımcanım hemen incelmiyorlar sabırlı olmamız lazım.... benim de derdim bel biliyorsun.. bacakları indir kaldır kasları çalıştır, yürümek de çok işe yarıyormuş..
ben de sonunda regl oldum ne zaman tartılsam normal halimi görmüş olurum 1 hafta mı geçmesi lazımdı yaa?
Bittikten 3-4gün sonra falan tartıl canım. Benim de adetim gecikti en son tarihi hatırlamıyorum bile. Bugün 1kilo daha düştü hanemden artık 55i de gördüm ya yani tartıda şükürler olsun:) Son 2kilom. Artık bacaklardan incelir diye tahmin ediyorum umuyorum:)
Alxfa nerelerde özletti çok kendini?
cc burdayım şekerim. misafirlerim var bayrama memleketimize gidemedik kayınvalidemler bizdeler.
yemek çok yedim malesef.
ama şükürler olsun ben 1 kilonun üzerinde yine verdim. 55.8 i gördüm. ama genel olarak 56 kilodayım.
kaldı 1 kilo.
ama hedefimi değiştireyim diye düşünmüyor da değilim
165 boy 50 kilo çok zayıf olurmu kızlar??
Özledik alxfa gözümüz yollarda kaldı:) Kolay gelsin ağır misafirlerin varmışş:)
Ben de dün yeni yapılmış tüm tatlılara saldırdım amaa bugün çok kızdım dünkü halime hemen toparladım. Böyle rutin günlerin dışına çıkınca psikoloji de yemeklere saldır dıyor:)
Eski kıyafetleri giymeek tanrımmm çok sevindim başarmanın en güzel mükafatlarından birii..
Hedefe 1kilocuk ne kadar güzel maşallah inşallah o da hemen giderr:) Ablam da 164 falan ve 52kilo babam çocuk gibi oldun zayıflama der durur. Eğer öyle bir imaj vereceksen zayıflama bence ama kendimi daha güzel bulucam dersen hiç durma devam et mutlu olduğun yere kadarr:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?