21 yaşındayım evet bacaklarım inclsin istiyorum birkaç hareket öğrendim bacaklarım için onlara da başlamayı düşünüyorum bakalm :)
merhaba kızlar nasılsınız, ben iyiyim durumlar aynı. bu hafta kilomda vs pek bir değişiklik olmadı aslında. çünkü maşallah kaçamaklarım görülmeye değerdi :)) aşırı abartmadım ama yedik bir şeyler işte
neyse yine tam gaz devam. ama regl olacağım galiba, şişmeye başlarım öfff en gıcık olduğum şey. göbek biraz daha gitse süper olacak. tahmin ettiğim gibi 53lere düştüğümde istediğim gibi olacağım. şu an en fazla 58 çıkıyorum tartıda. çok açsam 57li bir şeyler. uzuuun zaman sonra böyle bir kilo gördüm. kışın 64leri görmüştüm, sonra diyet yaptım 60.9 oldum. o ara bıraktım. sonra en son bu diyetime de bu kilo ile başladım.
bugün tam 20 gün oldu diyete başlayalı, son 1 hafta kaçamak yapmasaydım iyi olacaktı. 3 kilo verdim, belden 3 cm, göbekten 5 cm gitti. şimdi devam edince ayda 4-5 kilo gibi bir sonuç çıkabilir, normal olanı bu diyorlar az mı sizce?? siz ayda kaç kilo verdiniz?
hemen sabırsızlanıyorum ama şöyle bi 2 ay devam etmem lazım. belimde 6 ile başlayan bir sayı görürsem (68 mesela) var ya of nasıl sevinirim :)
bir de ek ilaç, titreşimli aletler vb şeyler var bi bilginiz var mı?
Ayda 4-5 kg mükemmel :) Dahası kastan kayıp demek hemen geri gelecek demek 4-5 mükemmel bi sonuç olur:) Ben bir ayda 2,5 kilo verdim öpüp başıma koyuyorum:) İlaç işine hiç girme şu an olmasa da ileride muhakkak bir sağlık sorununun oluşmasına zemin hazırlamış olacak. Şaka gibi ama direkt kalbi etkileyen ilaçlar. .şu an belin kaç santimdi? ben bu kadar az vermeme rağmen belden 3cm inceldim ki sen de öyle incelmişsin tabi ki de 6lı sayıları göreceksin:)
belim 75di canım 72yi gördüm,geçen hafta. her hafta ölçüp not alıyorum. gerçi bugün akşam şiş karnımla ve regl modumla bakınca yine 75 idi ama normalde 78 çıkardı aynı mantıkla :) bilmiyorum ya hep aynı kalacağım ve hiç belirgin bir değişim olmayacakmış gibi geliyor... oysa en az 2 ay devam etmem lazım ki düzgün bir diyet olsun. benim tek derdim göbek bel kısmı, bacaklarımı görsen çubuk kraker gibi, ama bel kalın. resmen tüm yağlar orda. napcam bilmiyorum ya offf sinir oluyorum moralim bozuldu, bak regl olcam diye delirdim yine hep böyle oluyorum :) ilaç falan haklısın hiç bulaşmam, diyetle kilo verebiliyorken ne gerek var değil mi. senin 3 cm incelmen de çok iyi, zaten önemli olan o ölçüler, tartıda kas kaybı su kaybı falan da olabiliyor ama ölçüler azaldıysa tamamdır diyorum ben, o yüzden ona bakıyorum hep. göbeğim içe çekildi biraz ama bu bel kütük gibi oldukça bana rahat yok ıııııyyyyyyyyy
merhaba kızlar nasılsınız, ben iyiyim durumlar aynı. bu hafta kilomda vs pek bir değişiklik olmadı aslında. çünkü maşallah kaçamaklarım görülmeye değerdi :)) aşırı abartmadım ama yedik bir şeyler işte
neyse yine tam gaz devam. ama regl olacağım galiba, şişmeye başlarım öfff en gıcık olduğum şey. göbek biraz daha gitse süper olacak. tahmin ettiğim gibi 53lere düştüğümde istediğim gibi olacağım. şu an en fazla 58 çıkıyorum tartıda. çok açsam 57li bir şeyler. uzuuun zaman sonra böyle bir kilo gördüm. kışın 64leri görmüştüm, sonra diyet yaptım 60.9 oldum. o ara bıraktım. sonra en son bu diyetime de bu kilo ile başladım.
bugün tam 20 gün oldu diyete başlayalı, son 1 hafta kaçamak yapmasaydım iyi olacaktı. 3 kilo verdim, belden 3 cm, göbekten 5 cm gitti. şimdi devam edince ayda 4-5 kilo gibi bir sonuç çıkabilir, normal olanı bu diyorlar az mı sizce?? siz ayda kaç kilo verdiniz?
hemen sabırsızlanıyorum ama şöyle bi 2 ay devam etmem lazım. belimde 6 ile başlayan bir sayı görürsem (68 mesela) var ya of nasıl sevinirim :)
bir de ek ilaç, titreşimli aletler vb şeyler var bi bilginiz var mı?
Haftalık ölçümde de azar azar gidiyor normal olarak o yüzden moral bozuyorsundur:)En başından beri verdiklerini toplayarak düşünürsen daha güzel olur bir haftada yarım santimcik mi gitti yerine bir ayda 2cm incelmişim demek bir ay daha devam ettirebilecek gücü veriyor insana:) Bir de adet zamanı hormonlar alt üst ne dertli yaratıklarız hiç bitmiyor sıkıntılarımız:)) o yüzden de fazla çıkmıştır adetten bir hafta sonraki ölçümler en doğru olanlarmış o zamankine bak bir de:))
adetten 1 hafta sonraki ölçümlerin en doğrusu olduğuna kesinlikle katılıyorum. dün kiloma baktım 58.5-7 arasında gidip geldi. Adetim bitmişti ama normalden çok kısa sürdüğü için bitmişti. bugün şişliğim indi karnım rahatladı.
ve 58.0 dı az önce. normale dönmesi 1 haftayı buluyor.
Spor hocamız söylemişti bana ölçümlerde o zaman alınmalı diye. 58 çok sevindirici hedefe az kalıyor azzz:))
Spor hocamız söylemişti bana ölçümlerde o zaman alınmalı diye. 58 çok sevindirici hedefe az kalıyor azzz:))
kızlar sağolun motive ediyorsunuz beni
benim regl çok düzensiz tarihi bile unuttum ya, ama 20lerdi sanırım yine. yaklaştım o döneme zaten sinirlerim bozuluyor vs sanırım regl aşamasındayım offf :18: ölçülerim aynı ya da ayarım santim gibi farketti bu hafta bilmiyorum ki. ama tartıda az çıkabiliyorum duruma göre. anlamadım. ben regl döneminde çok şişen biriyim ama tarihi bilmediğim tam olarak regl mi emin değilim.
bugün hiiiç uyumadım sabahladım kahretsin :18: ama düzene koymam lazım tüm öğünleri yemek için. son 1 hafta çok kaçamak yaptım diye son 2 gündür tek öğün beslendim resmen. dengelesin diye. bir de zaten geç kalktım öyle geçiştiririm sandım. dün , sırf bi tost yedim(kepekli ekmekle lıght peynir + 4 5 fındık falan) gece çay içtim falan. ondan önceki gün de tavuk sote ayran. ve gece olunca feci acıktım tabi of of felaketti. düzenli öğün yapmam lazım aç kalarak olmaz. ama çok kasıyorum, ay yağlı mı, ay çok mu kalorili olur, ay ne yesem ki derken aç kalıyorum ya.
bugün hiç uyumadım dediğim gibi, 7de duş alıp kahvaltı edeyim dedim adam gibi.
1 yumurta ile peynirli omlet yaptım. 1 kızarmış çavdar ekmeği, 4 5 zeytin ve çay.
öğlen için mantarlı sote yapmayı düşünüyorum. akşam da sebze.
et neyse de ama sebze yemeklerini yağsız yapınca yiyemiyorum ki ben, aç kalıyorum. 1 2 yemek kaşığı zeytinyağı koyucam valla, bir sporcu arkadaşla konuştum, yağdan korkacağına şekerden kork dedi, yağ o kadar kötü değilmiş (tabi yağlı iskenderden bahsetmiyoruz) yani yağı tamamen kesmemek lazımmış. ama şeker direkt yağa çevriliyormuş galiba tam hatırlayamadım yanlış olmasın. mesela fındıktaki yağ kaliteli yağmış, hemen enerjiye dönermiş falan. hiç yemezsek zaten kas kaybı olurmuş. ha bir de makarna yerine pilav daha iyi dedi. doğada direkt olan şeyleri yiyebilirsin dedi. makarna insan eliyle işlenmiş hamurmuş mesela o anlamda.
oy kızlar inşallah istediğim şekle gelirim şu bel 69lu bir şeyi görsün artık
4 ağustos doğum günüm, o zamana kadar ödün vermeden devam. o gün tek öğün ödül yaparım artık o kadarcık olsunöptüm sizi
ayy bir de ben yine kabız oldum galiba aç kalırsam olur tabi yine hint yağı, iğrenç...
bir de kızlar lahana yağı sarıyorum streç filmle, iyi gibi sanki, biraz zaman geçsin paylaşırm durumu
Perşembeyi tartı günü ilan etmiştim:)
57.6 yı görünce güne süpeer başladım.
Devamı gelir inşallah allahımmm
yok ya ben zayıflayamıcam hep aynı şey, motivasyonum tükendi
incecik kızlara özen dur işte...........
oohh sevindim canım. bana destek olursun bende sana
diyet günlüğümü kendim oluşturucam. şimdiye kadar 7 kilo verdim.
şimdiden sonra da devam edicem
sakın öyle düşünme ne kadar gereksiz bir düşünce öyle insanlar 100kilolardan düşüyorlar bizim istediklerimize bizim onlardaki sabrın 10da birine ihtiyacımız var sadece azıcık sık dişini bırak tartıyı mezurayı. Bir günde 1cm incelmeyi 1kilo vermeyi falan umuyor insan onlar elinin altında oldukça. Sakın bırakma bak ne güzel gidiyordun. Hem beş dk mutlu edecek diye yiyip durarak sadece o kızlara özenmeye devam ederiz değil mi
haklısın çok sağol sinirlerim bozuldu regl şeysinden midir nedir ne bileyim öf. şimdi iyiyim ama sağol
bir de internette bi blog buldum, bi adam yağ oranını düşürmüş, gün gün yazıyor falan, çok güzel bilgiler. ben de kilo değil de yağı düşürmeye çalışıcam. ve şöyle bir şeye denk geldim çok tesadüfen. diyetisyenler de öneriyormuş, l carnitine diye bir şey var, doğal bir aminoasit. bunu alınca yağ yakımı artıyor. ama diyet ve spor yapmak lazım aynı şekilde. sporsuz asla olmuyor. spordan önce içiyorsun yağları parçalıyor, kaslardan gitmesini engelliyor. enerji veriyor 30 saat yürürken 1 saate falan çıkabiliyorsun. hiçbir zararı yok. sporcular kullanıyormuş. kadın fitnessçılar falan. bir de CLA var, o da yağ depolanmasını engelliyor, yemeklerden önce kullanılıyor. ama tabi tüm bunları diyetsiz sporsuz yapamıyorsun. yani öyle saçma salak zayıflama ilacı falan değil. siz duymuş muydunuz kızlar bunu ? :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?