boyuna göre kilon çok az canım aslında neden o kadar zayıf olmayı istiyorsun?
bende 165- 61 şuan(54 olmak istiyorum)
orantısız kilo alıyorum canım basen ve bel bölgesinde toplanıyor hepsi
aslında sana tavsiye edicem bikaç hareket var sporu seviyormusun?
yani aslında seviyorum ama üşengeçliğim tuttu bu aralar spora yazıldım o kadar para verdim gitmedim yazın cok iyi spor yaptım yürüyüş bölgesel hareketler ve sauna eşofmanım vardı onunla birlikte, şimdi 2gündür baslıycaktım sözde:) yine yapamadım tavsiyeni bekliyorum canım
yürüyüş de iyi gelir ama bacaklarını zorlaman gerek canım.
saouna eşpfmandan fayda gördünmü merak ettim. bende almak istiyorumda.
geçen yaz 4 ay kadar platese gittim canım. orda hocamız göstermişti. bacaklarım kasım kasım kasılıyordu
benim basen sıkıntım yok hatta bazen diyorum birazcık olsa fena olmaz diye. kilo alınca belirginleşti ama.
4 ayak üstünde durur pozisyon vardır biliyormusun?ayak parmaklarının üzerinde ve ellerinin üzerinde duracaksın. ayağını biraz geri at ve geri doğru ayağını kaldır indir yapabldiğin kadar geriye.. bende popom sımsıkı olmuştu. devam etmedim azcık popom oldu gitmesin diye
bide ayaktayken dizinden alt bacağını geri çek bi sağ bi sol sürekli yap. ben bazen bunu yaparım alt bacak kaslarını sıkılaştırıyor bu. anlatamadıysam resimlerle anlatayım canım. çok kolay bence yapabilirsin
canım çok faydası var sauna eşofmanın ben gördüm yani faydasını eminim sende görürsün istanbulda unuttum keşke getirseydim artık tatil dönüşünde giyip yürüyüş yaparım yediklerinede dikkat edersen rahatlıkla verirsin kiloyu
anladım canım söyledigin hareketleri bu arada adım dilek senin nedir
memnun oldum canım Alxfa de şimdilik bana. özel mesajla yazarım sana özel olarak
nette görmüştüm hatta anneme de almıştım sauna eşofman. kendime de sipariş edicem en kısa zamanda.
hatta ben yarın diyetisyenle görüşcem. sonra spor salonuna başlıcam havalar ısınınca.
keşke yanımda benimle birlikte zayıflmak isteyen bi arkadaşım olsaydı
şuan nerdesin?
tamam canım nasıl istersen,ben suan adanadayım 2hafta sonra istanbul a dönüyorum sen neredesin
ben en doğudayım canım görev icabı
1 sene daha burdayız sonra batı allah nasip ederse. buralar çok soğuk, değil yürüyüş 2 adım ötedeki markee gitmeye gözüm yemiyor:)
istanbuldamı oturuyorsunuz?
çalışıyormusun canım?
anladım canım inşallah seneye istedigin şehirde olursun:) bilmezmiyim şu aralar kaldıramıyorum totoyu allahtan evde hareketliyim:)
yani aslında adanada oturuyorum 2010da okul kazandım istanbul a geldim ablamlarda kalıyorum yardımcı oluyorum kendisine bir kızı var ve 2.yolda mayısta geliyor kısmetse bebişş:) cocuklardan dolayı calısmak biraz daha hayal olacak yaşta geçiyor bakalım bu yaz çalışmayı düşünüyorum seneyede evlilik kısmetse çeyiz yapmam lazım:)
inşallah canımmm inşallaah
hangi bölümde okuyorsun allah gönlüne göre versin canım.
yaş geçmez merak etmenişanlımısın?
düğüne kadar kilo verme niyetindesin sanırım:) ama verirsin daha var.
o dönemlerden geçtim çok sıkıntılı çeyiz işi hele düğün yaklaştıkca bir bakmışsın stresten kilo vermişsin.
incecik kızsın merak ettim seni valla
canım msj hakkım yok 100 mesajı doldurmam lazımmış doldurduktan sonra yazacagım sana:) arkadaşlık istegi yolladım sana canım albümüm var bakabilirsin. yani aslında yazın nişan yapacagız benimkine kalsa yazın düğün:) ama aceleye gerek yok diye düşündüm:)
maşallah canım ya baktım resimlerine allah nazarlardan korusun çok güzelsin
okul yaza bitiyorsa nişan olur arkasından hemen düğün ee kaçırmak istemez tabi sevgilin senin gibi kızı
görünen kilon da yok ama neyi sıkıntı yaptınki seeennn
cook tesekkurederim canım aslında resimlerde belli olmuyor basendeki karındaki yaglar yazın belim 77 cmdi yani yazın daha kiloluydum 60lardaydım ve üstüne cıkmışımdır şimdi belim 73 oldu yazın ki kilolar azda olsa gitti cok sükür:) hiç sorma bian evvel evlenmek istiyor bende isterim ama çeyiz işi var:)
sevindim senin adına gerçekten azimli kızsın.
yazın okul biticek engel kalmıcak hayırlısıyla gönlüne göre olur herşey ozaman
şimdiye kadar neler uyguladın belini inceltmek için. bende belimi inceltmek istiyorum. birazda kollardan gitse iyi olcak hehehehh
sagol canım inşallah allah cümlemizin gönlüne göre versin, ben yazın sauna eşofmanlarımı giyip 30dk yürüyüş yaptıktan sonra oklavayı elime alıp omuzlarıma koyup sağ sol hareket yapıyordum kaçkez yaptıgımı hatırlamıyorum ancak 10dk yapıyordum ve sag sol hareketleri yapıyordum yani sağıma eğiliyordum sonra soluma yanlardaki yaglar için anlatamadım ama sen anladın sanırım:) ve sonra elma toplar gibi hafif zıplar şekilde kollarımı çalıştırıyordum sağ sol şeklinde, ve mekik çekiyordum, şimdi spor yapmıyorum ama gidiyor yediklerimden olsa gerek ac kalmayarak zayıflamak öyle güzelmiş ki:)
anlatabildin canım anladım ben. yan bölgeleri inceltir bu söylediğin evet
su içiyormusun peki? bi günde neler yapıyorsun mesela?
günde 15bardak su içiyorum canım sabah uyandıgımda önceden 1di ama şimdi 2bardak ılık su içiyorum ardından sade nescafe yapıyorum onu içiyorum sonrasında kahvaltımda kibrit kutusundan biraz buyuk peynir ve tam bugday ekmeği yedim ilk 2-3gün simdi ek olarak birkaç zeytin domates ve salatalıkta ekledim ve yemeklerden yarım saat önce su içtim hemen hemen her saat başı 2bardak su tükettim ara öğünde 1kase nesfit yiyorum akşam yemeginde de annemim yaptıgı yemeklerden yiyorum ekmek kesinlikle yemiyorum sadece kahvaltıda ve limonlu form cay içiyorum bir kupa bardakta içine 2poşet atıyorum limonda sıkıyorum. aburcuburu kestim hamur işi pasta tatlı vs.. yemiyorum hiçbirini canım cok isterse birer parça kopardım tadımlık yedim sonuc şimdilik iyi 6günde 58den 55.6 ya indim yürüyüş ve sporda yapsam daha iyi verebilirim diye düşünüyorum ama kim yapacak:)
:) tebrik ederim canım güzel bir beslenme tarzın var. benim eşim de destek verse bana keşke..
şu günlerde nefsim çok zorluyor beni:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?