61 kilodan 54 e düştüğüme şahit olun Diyetteyim! :)

hala bilgisayarım yok telefonumdan girip zar zor yazmaya gayret ediyorum. an itibariyle kilo verisime degil alisima şahit olcaksiniz.. malesef 61 kusuratli kilolrdayim yeniden. 2haftadır yemedigim yemek kalmadı. malesef ipin ucunu tutamadım çok yedim ama aldığım kilo beni yaniltti ben daha fazla olmuşumdur diyordum gördüğüm rakam bile beni mutlu etti. yaklaşık 3hafta sonra diyetime kaldığım yerdensimsiki devam edicem..özel nedenlerdwn dolayı yemeden içmeden kesemiyorum. topigimi de boş birakmayin huuuuuuuuuuu

bende 61.3 kiloyum ve 55 olmak istiyorum,tam bana göre bir başlık:)

bende 61.3 kiloyum ve 55 olmak istiyorum,tam bana göre bir başlık:)
hosgeldin canım. boyun yasin falan kaç?ben telefondan yaziyorum belirttigim gibi 3 hafta da burda olamicam. sen göz kulak oluvermiş buralara:) cikmam lazım görüşürüz insallah...

4 haftada 66 kilodan 61 e düştüm,çok ağır kilo verdim,sporda yapıyorum halbuki.diyetteyken en çokta annemin lahana sarmasını özlüyorum:)

tamam olur:) boyum1.59 yaşım 26,çok azimliyimdiyet konusunda sanırım1 ay sonra 55 i görürüm:)

Arkadaşlar bende size katılmak istiyorum. 2 gün önce spora başladım. ve ozon senaslarım var. sauna gibi birşey. 62 kilo ile başladım hedefim 56. boyum 1.67 ve 26 yaşındayımm. bende kilo vericeeem:))

Arkadaşlar bende size katılmak istiyorum. 2 gün önce spora başladım. ve ozon senaslarım var. sauna gibi birşey. 62 kilo ile başladım hedefim 56. boyum 1.67 ve 26 yaşındayımm. bende kilo vericeeem:))

ilk başlarda diyet yapmak çok zor gelmişti,başlamak en zoru ve ilk hafta ama sonra alışıyosun,yediğinde vicdan azabı çekiyosun,umarım sende hedeflediğin kiloya ulaşırsın:)

ilk başlarda diyet yapmak çok zor gelmişti,başlamak en zoru ve ilk hafta ama sonra alışıyosun,yediğinde vicdan azabı çekiyosun,umarım sende hedeflediğin kiloya ulaşırsın:)

inşallah. bunu gerçekten çok istiyorum. bu akşam eşim dondurma yedi ve ben yemedimmm:) kafama koydum inşallah vericem ve paylaşıcam bunu sizlerle. isteyen herkes verisn inşallahh. gitsin kilolarrrr. gelsin fit vücutlarr.

Merhabalar..tam 1 ay 2 gündür bilgisayarımdan ve evimden uzağım.
şükür kavuşturana..
diyet kalmadı bu 1 ayda ama kilo da almamışım. neler neler yedim açık büfe hergün..
ama şuan 61.4 üm. şimdi tam gaz kaldığımız yerden devam....
başlasın diyetlerrr

yoğun yemek maratonundan sonraki ilk günler..
61.4 olan kilom istikrarlı bi şekilde devam ediyor.
sabah melemen yedim. ekmek dilimlerimi saymadım ama 3-4 olmuştur
peynir zeytin falan..
artık şekerli çayı hiç aramıyorum hep şekersiz..
öğlen yemeği yemedim, kahvaltım öğlene denk gelmişti
akşam yemekte ne yapsam diye düşünüyorum kısmet..

şok diyete beynen girmiş bulunmaktayım:)
yarın patates yicem kusana kadar

şok diyete beynen girmiş bulunmaktayım:)
yarın patates yicem kusana kadar

sen genede fazla yeme canım ben aksama kadar 5 tane yamiştim yani 5 öğün yaptım... her öğünde 1 tane yedim tabi sen bilirsin acıkırsan arada ye gene

sen genede fazla yeme canım ben aksama kadar 5 tane yamiştim yani 5 öğün yaptım... her öğünde 1 tane yedim tabi sen bilirsin acıkırsan arada ye gene

ahahahh bende sınırsız sandıydım hiç acıkmam diyodum.
neyse bende senin dediğin gibi yapayım artık, sabah kahvaltı etmiyorum zaten. öğlen yerim bide akşam yerim.
nişasta olduğundan kilo da aldırma riski yokmu sence canım?

canım bende zaten o yüzden 5 tane ye dedim ne kadar sınırsız yazsada en fazla 6-7 tane ye... acıkcıkta bitki çayı içiyorum ben ve elimde suyum var devamlı

Merhaba AlxFa, bende 2 ay önce diyete girdim 63 kilodan 56 ya düştüm hedefim 54 kg ama insan verdikçe veresi geliyor :) olmayacak şey değil ben çok zor kilo veren birisiyim çünkü sağlık sorunlarım var iki aydır çok ciddiyim vede kararlıyım :)

canım bende zaten o yüzden 5 tane ye dedim ne kadar sınırsız yazsada en fazla 6-7 tane ye... acıkcıkta bitki çayı içiyorum ben ve elimde suyum var devamlı

ben bugün izin aldım geldim çok hastayım
bu şok diyeti yapmak için de iyi bir gün olmadığını düşünüyorum. iyi beslenmem gerek sağlığımdan da olmayayım.
2 ayda muhteşem kilo vermişsin meyra8 tebrik ederim..
dizginleri ele almam gerek derken araya bşeyler giriyor sinirlerim bozuluyor..

merhaba, bende şuanda 61 kiloyum boyum 1,52 ,, ilk etapta 55'e sonrasında daha da aşağılara inmek istiyorum, gün içerisinde sürekli oturarak çalışıyorum , ama yemeğim istikrarlı ama akşamları resmen saldırıyorum yemeklere ve abur cubura... bu konuda önerilerinize ihtiyacım var birde spor için vaktim çok az oluyor,,, henüz spora başlamadım,, bugün yavaştan yemeklerime dikkkat etmeye çalıştım ,, akşamda evin yolunu uzatıp iş çıkışı biraz yürümek istiyorum..

canım geçmiş olsun üzüldüm dikkat et kendine bencede ertele diyetini daha kötü olursun sonra bende lahanayı bugün bırakıyorum tiksindim artık...

aynen bende akşamları saldırıyorum ya. akşam yemesem eminim çok daha hızlı kilo veririm de.. yapamıyoruz işte..
önerim yok malesef canım olan varsa bende bekliyorum nasıl tutuyorlar kendilerini..
aslında akşam yemekten önce yürümen seni daha da acıktırır. yemeğin üstüne yürüsen daha güzel olur diye düşünüyorum.

canım geçmiş olsun üzüldüm dikkat et kendine bencede ertele diyetini daha kötü olursun sonra bende lahanayı bugün bırakıyorum tiksindim artık...

sağol tatlım teşekkür ederim..
lahanadan başka alternatifler dene bencede.. kokusuna katlanmak zor olsa gerek:26:

Son düzenleyen: Moderatör:

Benim nişanlım fazla kilolarımı yüzüme vurunca aldım dizginleri ama çok kırılmıştım ona iyikide vurmuş yüzüme yoksa hayatta zayıflayamazdım ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…