hosgeldin canım. boyun yasin falan kaç?ben telefondan yaziyorum belirttigim gibi 3 hafta da burda olamicam. sen göz kulak oluvermiş buralara:) cikmam lazım görüşürüz insallah...bende 61.3 kiloyum ve 55 olmak istiyorum,tam bana göre bir başlık:)
Arkadaşlar bende size katılmak istiyorum. 2 gün önce spora başladım. ve ozon senaslarım var. sauna gibi birşey. 62 kilo ile başladım hedefim 56. boyum 1.67 ve 26 yaşındayımm. bende kilo vericeeem:))
ilk başlarda diyet yapmak çok zor gelmişti,başlamak en zoru ve ilk hafta ama sonra alışıyosun,yediğinde vicdan azabı çekiyosun,umarım sende hedeflediğin kiloya ulaşırsın:)
şok diyete beynen girmiş bulunmaktayım:)
yarın patates yicem kusana kadar
sen genede fazla yeme canım ben aksama kadar 5 tane yamiştim yani 5 öğün yaptım... her öğünde 1 tane yedim tabi sen bilirsin acıkırsan arada ye gene
ahahahh bende sınırsız sandıydım hiç acıkmam diyodum.
neyse bende senin dediğin gibi yapayım artık, sabah kahvaltı etmiyorum zaten. öğlen yerim bide akşam yerim.
nişasta olduğundan kilo da aldırma riski yokmu sence canım?
canım bende zaten o yüzden 5 tane ye dedim ne kadar sınırsız yazsada en fazla 6-7 tane ye... acıkcıkta bitki çayı içiyorum ben ve elimde suyum var devamlı
Merhaba AlxFa, bende 2 ay önce diyete girdim 63 kilodan 56 ya düştüm hedefim 54 kg ama insan verdikçe veresi geliyor :) olmayacak şey değil ben çok zor kilo veren birisiyim çünkü sağlık sorunlarım var iki aydır çok ciddiyim vede kararlıyım :)
ben bugün izin aldım geldim çok hastayım
bu şok diyeti yapmak için de iyi bir gün olmadığını düşünüyorum. iyi beslenmem gerek sağlığımdan da olmayayım.
2 ayda muhteşem kilo vermişsin meyra8 tebrik ederim..
dizginleri ele almam gerek derken araya bşeyler giriyor sinirlerim bozuluyor..
merhaba, bende şuanda 61 kiloyum boyum 1,52 ,, ilk etapta 55'e sonrasında daha da aşağılara inmek istiyorum, gün içerisinde sürekli oturarak çalışıyorum , ama yemeğim istikrarlı ama akşamları resmen saldırıyorum yemeklere ve abur cubura... bu konuda önerilerinize ihtiyacım var birde spor için vaktim çok az oluyor,,, henüz spora başlamadım,, bugün yavaştan yemeklerime dikkkat etmeye çalıştım ,, akşamda evin yolunu uzatıp iş çıkışı biraz yürümek istiyorum..
canım geçmiş olsun üzüldüm dikkat et kendine bencede ertele diyetini daha kötü olursun sonra bende lahanayı bugün bırakıyorum tiksindim artık...
ben bugün izin aldım geldim çok hastayım
bu şok diyeti yapmak için de iyi bir gün olmadığını düşünüyorum. iyi beslenmem gerek sağlığımdan da olmayayım.
2 ayda muhteşem kilo vermişsin meyra8 tebrik ederim..
dizginleri ele almam gerek derken araya bşeyler giriyor sinirlerim bozuluyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?