61 kilodan 54 e düştüğüme şahit olun Diyetteyim! :)

yok canım yaa:) kendi canı istiyorya hadi şunu yap yiyelim hadi bu yap yiyelim.. cips kola alıyor canım çekiyor benim. az yiyorum ama yinede içim rahat değil. 60.8 i gördüm yine yuppiiiiii

diyet günlüğümde 4. gün..
sabah az peynir, 8-10 zeytin,şekersiz çay,2 yumurta,bikaç sosis,az ekmek
öğlen yok
akşam 1 tabak kuru fasulye az turşu ekmek yok.
akşam tartılmadım yarın sabah tartılcam.

gittikçe kötüye mi gidiyorum ne.. söyleyemiyorum kilomu. ama bugün daha az yedim. hızlıca zayıflamak istiyorummmmmmmmm

slm arkadaşlar bende 61 kilodan 54 e düşmek istiyorum boyum 1,59 yaza düğünüm var .diyet arkadaşı olabiliriz.motivasyona ihtiyacım var .diyetisyene gitmistim aralıkta 3 kilo verdim ama 1 kılosunu aldım gerı .diyet listenıze bakıyorum da yanlış diyetler uyguluyorsunuz isterseniz yardımcı olabilir ,tavsiyede bulunabilirim

slm canım kilolar ve hedef kilo tam uymuş hoşgeldin.. diyet arkadaşı olalım bende aynı şekilde motive etmem lazım kendimi..
diyetisyenin verdiklerine uyamıyorum o yüzden kendim yapmaya çalışıyorum bişeyler.
tavsiye tabiki verebilirsin canım memnuniyetle dinlerim.

günaydın...
dün sabah 61.2
dün akşam 61.2
bugün sabah 61.2
istikrarlı bi şekilde gidiyorum.
hey maşşalahh

merhaba cnm bende katılıyım aranıza benimde kilom 60,5 boy 160 5 kilo vermem lazım hergün sporumu aksatmadan yapıyorum ama yediklerime çokda dikkat edemiyorum bazen bugün yediklerimi sayım sabah 1 kase sebze çorbası 2 bardak yeşil çay ve 1 litre su

merhaba canım hoşgeldin..
spor ne kadar yapıyorsun ve neler yapıyorsun?
öğlen akşam neler yiyorsun?

öğlen yemeğinde ekmek arası tavuk döner yedim
akşam iş yemeği vardı çorba,pilav,rosto,patatespüresi,kola vardı. ekmeksiz yedim.kolamı içmedim yarım litre su içmişimdir yemekte.
adet öncesi şişkinliğim var. yarın sabah kiloma bakarım.

slm kızlar pazartesileri bildirim günü yapalım mı? ne dersiniz? ben size yediklerimi yazarım 4 günde 1 kg verdim. günlük 300 gr vermeyi hedefliyorum ama dün değişmedi kilom .

45 dk yürüyüş 15 dk karın hareketleri yapıyorum yedikiğim belirli bişey yok evde ne varsa yiyorum az az yemeye çalşıyorum

slm kızlar pazartesileri bildirim günü yapalım mı? ne dersiniz? ben size yediklerimi yazarım 4 günde 1 kg verdim. günlük 300 gr vermeyi hedefliyorum ama dün değişmedi kilom .

günlük 300x7=2kilo 100 gr. haftada vermen gereken kilo bence maksimum 1 kilodur. fazlası şok diyetlerine girer verdiğini birden geri alırsın canım. ben tavsiye etmem ama kararlıysan destek oluruz
45 dk yürüyüş 15 dk karın hareketleri yapıyorum yedikiğim belirli bişey yok evde ne varsa yiyorum az az yemeye çalşıyorum
bence en güzeli ve en doğrusu bu. az az yemek ve spor..

bugün öğlen 1 haşlanmış yumurta çeyrek ekmek ve az salça. ekmeğime sürdüm sürdüm yedim:)
akşam çorba patatesli kabak yemeği.

kilo verememişim. adet oldum şişkinliğim var.

bugün hiç yazmıyım yediklerimi fazla kaçırmışım adette olucam şişkinliğim var

cumartesi pazar fazla kaçırıyoruz canım malesef. ben bugün çok yemedim. sabah yani öğlene doğru çeyrek ekmek ve peynir zeytin omlet.
akşam patatesli kabak yemeği 2 kaşık
1 kase çorba
yarım dilim ekmek.

sabah 60.8 i gördüüüüüüümmmmm yuppiiiiiiiiiiiii

günaydın arkadaşlar,
bi arkadaşım 2 kilodan fazlası şok diyete girer demiş doğru haklısın ama insan tartıda en azından 200-300 gr günlük oynadıgını görmek istiyor.ben diyete 61,8 ile başladım 6 günde 60 kilo oldum.pazar 59,9 bile gördüm yani.şu anda adetim birde o ne kadar farkeder bilmiyorum .ilk hafta hızlı kilo veriyorsun zaten normal bu.ikinci hafta yavaşlar .sizdende bildirimleri alalım kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…