- 20 Şubat 2014
- 794
- 1.302
- 113
- Konu Sahibi Miniimalistt
-
Tatlım pko etkiliyor olabilir şişkinlik dolayısıyla sen hiç moralini bozma zaten idealine çok yakın bir kilodasın hamile kalmadan ne versen kar say canım:)[/QUOTE
Haklısın ablacim. Ben dukanı bıraktım. Ama spora agirlik vercem. Evde leslie yapicam hergun. Ekmek ve seker asla asla olmucak. Bakalim boyle nasil gidicek
Hoşgeldin yeni hafta:) Aslında Cumadan cumaya tartılınca bugün bana haftanın 3. günü gibi gelmeye başladı:) 2. haftamın bitmesine 3 gün kaldı cuma 58 leri görebilirim inşallah.mayissinegi tarlım ekmek ve şeker gittimi tıkır tıkır iniyor kilolar canım hadi bakalım güzel haberlerini bekliyorum:)
İnsallah ablaa. :) Bana basen ve gobek eritmek icin onerin varmi
Eki Görüntüle 2068379
İlk hafta sonucum:)))
Ay çok sevindim sizin adınıza. Bende resmi olarak dün başlamış bulunuyorum diyete ama tartıda 62.6 çıktım Normal kilom 61 di. Pazartesiden pazartesiden tartılıcam artık.
Benim gün ici menüm şöyle..
Sabah 6 da
Bir bardak limonlu su
1 yumurta
Yeşillik
Peynir
Zeytin
Fındık,badem,ceviz
Öğlen 12 de
Kofte yada tavuk
Sulu sebze yemeği
Akşam 6 da
Çorba
Yoğurt
Umarım bende yıl başına kadar 54 ,55 leri görürüm.
Selam ben de başladım diyete, yaş 34, güncel kilo 61 hedef 52 dukan diyeti yapıyorum 1 aydır, ilk kilom 65 idi, motivasyona yoldaşa ihtiyacım var :)
Kizlar takipteyim bende baslamak istiyorum ama suan bi asilama yapildi sonucuna gore baslayacagim ins
Hayırlı olsun canım diyetin menün çok güzel kesin görürsün yılbaşına bu menülerle:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?