62’den 52’ye Diyet Yolculuğum

Hedefe kitlenmek diye birşey varmış gerçekten işte bunu gerçek anlamda başardığımızda hiçbirşey zor değil yeter ki inançla isteyelim. Ben 01.Ocak.2018 günü tartımda 55 rakamını görmek istiyorum başaracağıma da inanıyorum motivasyon şart:)

Hoşgeldin yeni hafta:) Aslında Cumadan cumaya tartılınca bugün bana haftanın 3. günü gibi gelmeye başladı:) 2. haftamın bitmesine 3 gün kaldı cuma 58 leri görebilirim inşallah. mayissinegi tarlım ekmek ve şeker gittimi tıkır tıkır iniyor kilolar canım hadi bakalım güzel haberlerini bekliyorum:)

Menüm (7.Gün)

Sabah (08:00)
1 dilim kepek ekmeği
1 dilim peynir,domates

Öğle (13:00)
1 kase çorba
Salata

Akşam (19:00)
Kabak kavurma
Yoğurt

7 bardak su
3000 adım

İnsallah ablaa. :) Bana basen ve gobek eritmek icin onerin varmi

Menüm (8.Gün)

Sabah&Öğle (11:00)
1 dilim kepek ekmeği
1 dilim peynir,domates
2 Yumurtadan omlet

Akşam (17:00)
1 kase çorba
1 kase yoğurt
Salata

5 bardak su
1000 adım

Ay çok sevindim sizin adınıza. Bende resmi olarak dün başlamış bulunuyorum diyete ama tartıda 62.6 çıktım Normal kilom 61 di. Pazartesiden pazartesiden tartılıcam artık.

Benim gün ici menüm şöyle..

Sabah 6 da
Bir bardak limonlu su
1 yumurta
Yeşillik
Peynir
Zeytin
Fındık,badem,ceviz

Öğlen 12 de
Kofte yada tavuk
Sulu sebze yemeği

Akşam 6 da
Çorba
Yoğurt

Umarım bende yıl başına kadar 54 ,55 leri görürüm.

Selam ben de başladım diyete, yaş 34, güncel kilo 61 hedef 52 dukan diyeti yapıyorum 1 aydır, ilk kilom 65 idi, motivasyona yoldaşa ihtiyacım var :)

Menüm (9.Gün)

Sabah&Öğle (10:00)
Yarım simit, salatalık
2 dilim peynir,domates

Ara (15:00)
1 avuç beyaz leblebi

Akşam (18:00)
Türlü yemeği
1 kase yoğurt
Salata

5 bardak su
1000 adım

Hayırlı olsun canım diyetin menün çok güzel kesin görürsün yılbaşına bu menülerle:))

Selam ben de başladım diyete, yaş 34, güncel kilo 61 hedef 52 dukan diyeti yapıyorum 1 aydır, ilk kilom 65 idi, motivasyona yoldaşa ihtiyacım var :)

Gel tatlım gel hep beraber verelim fazlalıklarımızı hayırlı uğurlu oldun diyetin:))

Kizlar takipteyim bende baslamak istiyorum ama suan bi asilama yapildi sonucuna gore baslayacagim ins

Hadi bakalım canım sonuca göre bekleriz burdayız hayırlısı olsun inşallah:))

Günaydınn:)) Bugün 10. günüm yarın tartı günüm inşallah güzel bir sonuç alırım hiç yürüyüş yapamadım 4 gündür. Haftasonu telafi edeyim:)

Teşekkürler hep beraber veririz kiloları be geri almayız umarım ben hergün dayanamayıp tartılıyorum, ne yendiğine bağlı olarak ertesi gün ne oluyor ona bakıp bazı yiyecekleri çıkarıp ekliyorum.
Mesela çok garip yağsız yemek yiyip aç kaldığım gğ şerde kilo vermiyorum, oysa tam tersini beklerdim, mesela dün menüm şöyleydi:
Sabah 1 şekersiz kahve
1 muz
1 nar
Öğlen
1 yağlı ızgara biftek
Salata zeytinyağlı
Akşam:
16 adet kanat ızgara(evet abarttım )
40 dakika yürüyüş
Dedim kesin kilo almışımdır sabah tartıldım bi baktım 700 gram vermişim!!
Ne yapsam bilemedim ‍

Menüm (10.Gün)

1 etimek
1 dilim peynir

5 sarma
Yoğurt&Salata

1 kase çorba
Yoğurt&Salata

8 bardak su
3000 adım

Günaydın bugün 2. haftam bitti bu hafta -400 vermişim yürüyüş yapamadığım için sanırım çok az gitmiş neyse hiç vermemekten iyidir diye düşünüyorum duraklamasın yeter:)

Menüm (11.Gün)

1 paket karabuğdaylı grissini
1 dilim peynir, ev yapımı acılı sos

1 kase çorba
5 sarma&yoğurt

Balık&Salata

8 bardak su
3500 adım

Menüm (12.Gün)

Dereotu,maydonoz,roka,tere
Kapya, domates,badem,ceviz
Lor peynirli salata

Ara
Salatalık (14:30)

Mantar sote& Salata
Yoğurt

8 Bardak Su
2000 adım

Menüm (13.Gün)

Dereotu,maydonoz,roka,tere
Kapya, domates,badem,ceviz
Lor peynirli yumurtalı salata
1 dilim ekmek, 5 zeytin

Karnıbahar yemeği
Yoğurt&Salata
3 Sarma

10 Bardak Su
4000 adım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…