62’den 52’ye Diyet Yolculuğum

Miniimalistt

B.K=69.5/ H.K=50 / G.K=64.9
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2014
794
1.302
113
Kızlar herkese merhaba:) Bende düzenli kilo vermek açısından bir diyet günlüğüm olsun istedim. Şu anda kilom 62 boyum 1.68 ve 10 kilo vermek istiyorum. İlk hedefim 55 2.hedefim 52 artık burdayım:) Ayrıca cuma zayıflama takımlarından 12.takımdayım. Pazartesi ve Cuma günleri tartılacağım yarın itibariyle şekeri de hayatımdan çıkarmak istiyorum. Sağlıklı beslenerek hedefime ulaşmak için artık bende aranızdayım:)

Başlangıç;
11.11.2017 => 62.0 (Başlangıç)
17.11.2017 =>
59.9 (-2100)
24.11.2017 =>
59.5 (-400)
01.12.2017 =>

01.01.2018 => 55.0 Hedef

Son düzenleme:
Günaydın günlüğüm ve kızlar bu sabah regl ile uyandım böylelikle tatlı krizlerim ve artan iştahım son buldu. Hava yağmurlu yürüyüş yapabilir miyim bilmiyorum zaten ruhen de kapalı moddayım bugünlük beslenmeme dikkat etsem yeter. Sabah hafif mide bulantım olduğundan kahvaltım zayıf oldu biraz neyse bugünde dinlensin midem. Gün sonunda menümü kaç bardak su içtiğimi ve kaç adım attığımı yazacağım. Hergün daha da arttırarak düzenli hale getirmeyi hedefliyorum:)

Canım hayırlı olsun topiğin :)
İstersen bende sana yoldaş olabilirim. Benimde motive olmaya ve arkadaşa ihtiyacım var çünkü :)

Ayrıca dışarda yürüyüş yapamadığında evde Leslie sansone diye bir kadın var onun videolarıyla yapabilirsin. Ben genelde akşamları onu yapıyorum.

Benim boyum 1.57 kilom 58. Bende 50 kilo hatta olabilirse 48 olmak istiyorum. Çünkü pco var bende. Ve hamile kalmak istiyorum. Ne kadar az kiloyla gebe kalırsam benim için o kadar iyi. Yaşım 23 senin ?

Hoşgeldin tatlım çok teşekkür ederim tabi ki yoldaş olabiliriz birbirimize:)) Benim boyum 1.65 kilom 62.5 yaşım 35 inşallah en kısa zamanda bebişine kavuşursun:) Gebeliğe hazırlık kısmında da konum var benim Gelin BirlikteBekleyim Bebişlerimizi topiğim var oraya da katılabilirsin bebiş için:) Leslie eskiden yapıyordum gerçekten sışarı çıkamadığında çok iyi oluyor iyi hatırlattın canım. O zaman bugünden itibaren menülerimizi paylaşalım motive edelim birbirimizi:)

Evet çok iyi olur :)

O konunu gördüm az önce abla ama benim adet duzensiz olduğu için yazmadim bat tarihi belli değil çünkü. İlacla adet görüyorum. Bu ay adet olunca tedaviye baslicaz :) buradan bildiririm insallah sana haberleri.

Ben dünden beri Dukan diyeti yapmaya çalışıyorum.

Bugun kahvaltida sadece 2 yumurta yedim
Arkasindan form cay
Yesilcay
Turk kahvesi
Ve bol su :)

Bende düzenli yemeye çalışıyorum tarlım bugün regl olunca kahvaltı biraz hafif oldu Dukanla zayıflayan çok okudum burda inşallah senide ulaştırır hedefine ama zaten çok bir kilon yok canım merak etme:) Tedavindede Allah yardımcın olsun canım benimde sebepsiz infertilite vardı 10. yılımda oldu bebiş vakti saati geldimi oluyor.

Menüm(1.Gün)

Sabah (08:00)
7 Badem
Avuç içi kadar kaşar peyniri

Öğle (13:09)
1 tabak yoğurtlu semizotu yemeği

Akşam
1 kase ezogelin çorba
Salata, yoğurt

7 bardak su
2850 adım

Evet ablacim aynen oyle vakti geldimi illaki oluyor. İnşallah güzel olur herşey.

Ben dun aksam tavuk doner yedim bi porsiyon. Ekmeksiz lavassiz.

Yatmadan once meyveli yogurt

Gece artik nasil aciktiysam açlıktan uyandim süt içtim biraz.

Bu sabahta sadece peynir yedim. Bir de bitki cayi ictim.

Oglenide yogurtla geliştirmeyi düşünüyorum.

Cuma gunu tartilicam bakalim

bende cuma tartılıyorum tatlım inşallah güzel sonuçlar alırız ben senin peşinden geliyorum ona göre :)) ev temizlemek de spor zaten canım:))

Bugün 2. günüm ama inanılmaz başım ağrıyor bazı problemler var onun stresi mi yoksa diyet mi regl etkisi mi bilmiyorum ama çok ağrıyor. Hedeflerimi netleştirdim kafamda. 1 Aralık hedefim küsuratlı da olsa 59 ları görmek 1.Ocsk.2018 hedefim 55e ulaşmak ulaşamazsamda en yakınına ulaşmak. İnanırsam başarırım kaçamaksız şekilde bu 1.5 ayı geçirmek istiyorum zor değil inanırsak olur diye düşünüyorum. İrademi demir gibi yapana kadar burakmak yok.

Menüm (2.Gün)

Sabah (08:00)
1 etimek
1 kk peynir

Öğle (13:00)
1 Etimek
Ton balığı

Akşam (18.00)
1 kase çorba

7 bardak su
5000 adım

İnşallah canım kilomuz ve hedefimiz aynıymış nerdeyse inşallah düşeriz :)

Boyum çok kısa 152 o yüzden kilom baya rahatsız ediyor beni.

Ben de akşamları yemek yemeyi kestim,pilav ve makarna da kestim . Ekmekten de uzak durmak istiyorum ama o zorluyor bakalım bir arkadaşım böyle ayda 4 kilo vermiş .

irademizi korusak verilir canım aslında 2 ay dişimizi sıksak olur yani

Konuyu takipteyim kizlar..kilolarimiz hemen hemen ayni..61.5 kiloyum ben de. Biraz kilo almisim

Ben de 52 degil ama 57 lere falan dusmek istiyorum. Cok zor degil aslinda..

Birbirimize destek verebiliriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…