- 20 Şubat 2014
- 794
- 1.302
- 113
- Konu Sahibi Miniimalistt
-
Canım hayırlı olsun topiğin :)
İstersen bende sana yoldaş olabilirim. Benimde motive olmaya ve arkadaşa ihtiyacım var çünkü :)
Ayrıca dışarda yürüyüş yapamadığında evde Leslie sansone diye bir kadın var onun videolarıyla yapabilirsin. Ben genelde akşamları onu yapıyorum.
Benim boyum 1.57 kilom 58. Bende 50 kilo hatta olabilirse 48 olmak istiyorum. Çünkü pco var bende. Ve hamile kalmak istiyorum. Ne kadar az kiloyla gebe kalırsam benim için o kadar iyi. Yaşım 23 senin ?
Hoşgeldin tatlım çok teşekkür ederim tabi ki yoldaş olabiliriz birbirimize:)) Benim boyum 1.65 kilom 62.5 yaşım 35 inşallah en kısa zamanda bebişine kavuşursun:) Gebeliğe hazırlık kısmında da konum var benim Gelin BirlikteBekleyim Bebişlerimizi topiğim var oraya da katılabilirsin bebiş için:) Leslie eskiden yapıyordum gerçekten sışarı çıkamadığında çok iyi oluyor iyi hatırlattın canım. O zaman bugünden itibaren menülerimizi paylaşalım motive edelim birbirimizi:)
Evet çok iyi olur :)
O konunu gördüm az önce abla ama benim adet duzensiz olduğu için yazmadim bat tarihi belli değil çünkü. İlacla adet görüyorum. Bu ay adet olunca tedaviye baslicaz :) buradan bildiririm insallah sana haberleri.
Ben dünden beri Dukan diyeti yapmaya çalışıyorum.
Bugun kahvaltida sadece 2 yumurta yedim
Arkasindan form cay
Yesilcay
Turk kahvesi
Ve bol su :)
Bende düzenli yemeye çalışıyorum tarlım bugün regl olunca kahvaltı biraz hafif oldu Dukanla zayıflayan çok okudum burda inşallah senide ulaştırır hedefine ama zaten çok bir kilon yok canım merak etme:) Tedavindede Allah yardımcın olsun canım benimde sebepsiz infertilite vardı 10. yılımda oldu bebiş vakti saati geldimi oluyor.
İnsallah bakalım o kadar ac kaldigimiza degse bari
Merhabalar mesajların hepsini okumadım takipteyim. 61 den 52 ye düşmek istiyorum.
İnşallah canım kilomuz ve hedefimiz aynıymış nerdeyse inşallah düşeriz :)
Boyum çok kısa 152 o yüzden kilom baya rahatsız ediyor beni.
Ben de akşamları yemek yemeyi kestim,pilav ve makarna da kestim . Ekmekten de uzak durmak istiyorum ama o zorluyor bakalım bir arkadaşım böyle ayda 4 kilo vermiş .
Menüm (2.Gün)
Sabah (08:00)
1 etimek
1 kk peynir
Öğle (13:00)
1 Etimek
Ton balığı
Akşam (18.00)
1 kase çorba
7 bardak su
5000 adım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?