- 16 Temmuz 2010
- 19.693
- 55.178
- 1.123
- Konu Sahibi ince bilek
-
şahsen bu kural bızde işlemıyor.
en basından önlemimi aldım.
onun kı baba-ana da bızım kı bostan korkulugumu.
bir bayram onlar da bır bayram bızdeyız. sıraya koyduk biz.
ama eşim tel de annesı ıle konusurken bakıyorum hafif ezilerek acıklama yapıyor.
anne önce oraya gıdecegız. sebebini de açıklıyor.
zamanın da annem çok üzülmüş bu konu yüzünden.
hep arefeden babaanneme gıderdık .
anneanneme bayramın 2. gunu.
ben aynısını yapmıyorum.
babam da zaten şoklar da.
bayramın ılk gunu bizi görunce. hayırdır bunlar nıye geldı. yoksa kavga mı ettıler kv ıle demiş.
ee adam alışkın degıl tabı ama şimdi alıştı
şahsen bu kural bızde işlemıyor.
en basından önlemimi aldım.
onun kı baba-ana da bızım kı bostan korkulugumu.
bir bayram onlar da bır bayram bızdeyız. sıraya koyduk biz.
ama eşim tel de annesı ıle konusurken bakıyorum hafif ezilerek acıklama yapıyor.
anne önce oraya gıdecegız. sebebini de açıklıyor.
zamanın da annem çok üzülmüş bu konu yüzünden.
hep arefeden babaanneme gıderdık .
anneanneme bayramın 2. gunu.
ben aynısını yapmıyorum.
babam da zaten şoklar da.
bayramın ılk gunu bizi görunce. hayırdır bunlar nıye geldı. yoksa kavga mı ettıler kv ıle demiş.
ee adam alışkın degıl tabı ama şimdi alıştı
tüm gün kayınvalidenin yanında geçirecek değilsiniz heralde
ben bayram sabahı kahvaltıyı kendi ailemde yapacağım, zaten öğleni bulur öğleden sonrada yemeğe kayınvalideme geçecepğim.
yani sabah birine , öğlen birine
Simdiden siraya koymakta fayda var.bi bayram birinde digeeinde birinde edersiniz kahvaltinizi.ilk evlendigim ramazan bayraminde kv.ye gittik kadin kurbanda da gelirsiniz kizim dedi.annemlerle aralari 9 saat ben de beni siz esirgeme kurumundan mi aldiniz dedim sakayla karisik.biz simdi yoldayiz mesela bu bayram kv.dede gecircez digerinde anlwrin yaninda oluruz
arkadaşlar erkek tarafı siz açıkça söylemedikçe gerçekten sizin ailenizi yok sayıyo, çünkü laf ne: gelin ALMAK
eşya gibi görüyolar, kendi evliliğim değilde annemin evliliği aynen böyleydi yani, babama hadi anneannemlere gidelim demedikçe bayramda bile gidelim demezdi yani, normal günlerdede annem 2 gün kalmak isterdi annesinde ne gerek var derdi babam, yahu özledi kadın, böyle bi adam yani babam, ne zaman ben evlendim düzeldi, ama giden ömre yazık
geçen ramazan bayramında kayınvalideme gitmiştik kahvaltıda en az 3 kere yemekten sonra anneme gideceğiz dememe rağmen sofrayı hızla toplatıp hadi akrabaları gezeceğiz daha birlikte diye tutturdu allahtan eşim anlayışlı kızdı annesine kayınvalideme gideceğiz dedikya diye gerçekten açıkça söylemedikçe yok sayıyorlar
geçen ramazan bayramında kayınvalideme gitmiştik kahvaltıda en az 3 kere yemekten sonra anneme gideceğiz dememe rağmen sofrayı hızla toplatıp hadi akrabaları gezeceğiz daha birlikte diye tutturdu allahtan eşim anlayışlı kızdı annesine kayınvalideme gideceğiz dedikya diye gerçekten açıkça söylemedikçe yok sayıyorlar
kahvaltıyı onlarda edıyorsanız akşam yemeğini annenlerde yersınzı bunu nıye krız halıne getırıp boşuna dolduruyorsunuz kendınızı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?