- 28 Mart 2013
- 10.472
- 13.656
- 498
- Konu Sahibi ince bilek
-
bunu kriz haline getirip kendimizi doldurmuyoruz ben daha öncede yazdım benim babam yok annem yanlız ve kardeşimin kayınvalideside tıpkı benimki gibi ilk sabah bize gelinecek diye trip atıyor neden benim annem bayram sabahı boynu bükük kızlarım gelsinde kapımı çalsın diye beklesin hemde akşama kadar yok öyle bir dünya
ben standart bi aile olarak düşünüp yorum yazdım annenız yalnızsa tabıkıde bekltmiyceksınız
ben kv.denın bencıllığını doğru bulmuyorum zaten sadece bayram gunu suratlar asılmasın dıye ıkı tarafından gönlu olur böylece dıye düşündüm kv.denın gönlu olsun dıye tabıkı annenızıı bekletmeyın kapılarda zaten bayram boyuda kvde olsanız gene gönlu olmaz
haklı olabilirsiniz belki toplumun koyduğu kurallarda olabilir bunlar ama kesinlikle çok bencilce benim erkek kardeşim yok benim ailem gibi evine gelecek gelini oğlu olmayanların evini kim şenlendirecek peki? tavrım size değil yanlış anlamayın sakın o kadar kızıyorumki böyle şeylere yazdıklarıma yansıyor
kim evi şenlendirecek kısmına takıldım
bizimde gelin yok kardeşim henüz liseyi bitirdi
ama şenlik eksik olmaz bizim evden 3 kız enişteler torunlar bi toplandık mı sanırsın düğün evi
ilk gün öğleden sonra en geç akşama toplanırız zaten genelde
2. gün babam kaynanasına gider 3. gün yine biz babamlara gideriz
eşte bitiyor bu tür şeyler ya kaynanadan değil bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?