65 kilodan 52 kiloya sabırlı yolculuğum:)

Merhaba arkadaşlar

Bende kilo vermek istiyorum ve sizi takip etmeyi düşünüyorum :)

Öncelikle melikecim seni tebrik ederim. Kısa zamanda baya iyi kilo vermişsin..

Bize tuyolarını vermeye devam edersin umarım :)

Bu sabah kilom 60.7ydi ve amacım 52 kilo olmak

Umarım beraber başarırız:) yarında itibaren yediklerimi paylaşacağım ben de izninle :))

Tatlım aksama kadar bi kase yoğurtla nasıl dayandın??
Lütfen tüyo ver :)))

hoşgeldin canım:)

diyete ilk başladığımda öğlen 1 kase yoğurtla kesinlikle dayanamazdım ama artık o kadar alıştım ki midem küçüldü sanırım bide

tabi bunun yanı sıra alışverişteyken kıyafet denerken felan kesinlikle yemek aklıma gelmez:)

tabiki yapabilirsin,hergün sennde diyetin için yaptıklarını yazmanı bekliyorum,ben hergün yazcam:)

Hosbuldum

Alışverişte benim de aklıma gelmez tabi ki ama nerde çalışıyorum ben canım. bir de masa başı işim. Açsam eğer aklıma sürekli yemek geliyor Ne yazikki kalori de harcayamıyorum gün boyu. Spor namına ne yapıyorsun dersen?? Sadece haftada 2 gün pilatese gidiyorum. Eve koşu bandı ve bisiklet aldım. ama sadece denedim daha kullanmaya başlayamadım .. Birbirimize destek olursak daha kolay başarırız:))) inşallah )

Sen spor yapıyor musun tatlım??

Melikecim bu arada hedef kilolarımız aynıymış :)) 52 :))
Ben 3- 4 yıl önce 12 kilo verdim 67den 55'e düştüm.. Ama bu kez hedefim 52 :) kendimi bu kiloda görme merakı şu an beni gaza getiren en büyük etken :) yas kaç canım?? Benim 26.5 :)

Günaydın :))

Bugünkü kahvaltım : 2 haşlanmış yumurta + 1 bardak Nescafe <şekersiz ama kremalı>

Melikecim nasıl ???

bende 26 yaşındayım,çoğu şeyimiz aynı:)

inş veririz kilolarımızı,bisiklet çok iyi bi kalori yakıcı,bende haftada 3 gün aerobiğe gidiyorum

bu arada kahvaltın güzel değil bence,kahvaltı en önemli öğün,zeyti,peynir,maydanoz,salatalık,domates olmalı bence. yumurta güzel tercih ama bende çok yiyorum.nescafe kremasını dyetin boyunca kullanmamaya dikkat et.

bugünkü yedklerim;

sabah;

1 haşlanmış yumurta
maydanoz
1 kk peynir
5 zeytin
yarım salatalık

öğlen;

3 tane yaprak sarma(pirinçli değil bulgurlu)
vaktim olmadığı için böyle yedim

akşam;

1 kase sebze çorbası

1 buçuk lt su

spor olarakta günüm dışarda geçti genelde ayakta

Aaa gercekten de öyleymis :) yasımız kilomuz hedef kilomuz :)

Aerobik süper kalori yakar :) ben pilates tercih ettim çünkü sıkılasmam lazım

Tatlım kahvaltı yapmaya zamanım olmuyor ki.. kalkar kalkmaz canım istemiyor yiyemiyorum o yüzden yanıma alabileceğim en mantıklı kahvaltı gibi geldi bana:) ama onun yerine bi yumurta domates salatalık peynir zeytin yapmaya çalışırım :) ya da Mısır gevreği olabilir :) dikkate alıcım dediklerini :)

Canım hangi şehirdensin??

Canım bu arada yediklerin bence çok az ben bu kadar az şeyle gunü geçiremem herhalde bayılır kalırım :)

Benim yediklerim:

Sabah
2 haşlanmış yumurta ve 2si 1 arada Nescafe

Öğle
1 kase domates çorbası
Yarım tabak yogurtlu kızartma
4 köfte

Ara
1 elma
2 salatalık
2 domates

Akşam
3 dilim sucukla kızarmış yumurta
1 kk Peynir
4-5 Zeytin
3 domates

Nasıl canım ???
Kahvaltıyı çok sevdiğim için aksam kahvaltı gibi yedim :)

sende ekmek yemiyosun,ekmek tambi kalori bombası,kararında yenilmeli bence,bende sadece sabah kahvaltıda yiyorum arada

menün güzel ama kahvaltıya dikkat edersen daha güzel,bide kızartma yememeye çalış bence:)

Bence süper:) hemen hemen yediklerimiz aynı benim de dikkatli beslenmemde(diyet demiyorum:) 3. haftam
su ana kadar 3 kilo verdim gibi biraz hızlı mı oldu bilmiyorum ama bakalım cuma günleri tartılıyorum cumayı iple cekiyorum:)
bir de arkadaslarla iddaaya girdik 31 mayıs da 8 kilo vermiş olmam gerekior sanırsam biraz daha dikkat etmem gerek ama olsun iddaayı kazanıcam:)

Canım bu arada yediklerin bence çok az ben bu kadar az şeyle gunü geçiremem herhalde bayılır kalırım :)

bu aralar kafam biraz fazla dolu,yemek yemek çok aklıma gelmiyo açıkçası,ama normalde biraz daha fazla yiyorum

bide regl dönemindeyim huzursuzluk var haliyle:)

hep unutuyorum sabah uyanınca 3 kayısı kurusu üzerine bir bardak su içtiğimi yazmayı

benim eskiden basur problemim vardı,bu kuru kayısı su sabahları o kadar çk işime yaradı ki,çoktandır yapıorum

sende ekmek yemiyosun,ekmek tambi kalori bombası,kararında yenilmeli bence,bende sadece sabah kahvaltıda yiyorum arada

menün güzel ama kahvaltıya dikkat edersen daha güzel,bide kızartma yememeye çalış bence:)

Anlaştık :) kahvaltıya dikkat ! Kızartma yok ! :)

Merhaba canım
Evet bende sağlıklı beslenme diyorum :)
Sen kaç kilosun canım ? Hedef kaç? Yaş kaç ? :) ne çok soru sordum :))
Kesinlikle kazanacaksın :))

bu aralar kafam biraz fazla dolu,yemek yemek çok aklıma gelmiyo açıkçası,ama normalde biraz daha fazla yiyorum

bide regl dönemindeyim huzursuzluk var haliyle:)

Ben regl zamanı daha çok yiyiyorum ya (
Hayırdır canım? Takma kafanı hiç bişeye bak fıstık gibi olacaksın :)

regl döneminde herkes çok yer bende tam tersine yiyemiyorum,psikolojim alt üst oluyo

bide sanırım şu var,eski küçük beden kıyafetlerimi giymeye başladıkça çok mutlu oluyorum,ve çok yakıştırıyorum kendimi beğeniyorum:)bununda etkisi var sanırım canım iştahım fazla olmuyo:)

kilo vermek gerçekten çok güzel bir hismiş:)

Allah tüm fazla kilosu olan güzel bayanlara nasip eder inş:)

Evet en güzeli de eski kıyafetlere girebilmek :) inşallah ben de görücem o günleri :)
Bugün sevgilime bak bana son defa artık böyle göremiyceksin beni dedim :) zayıf hatun olucam dedim :)

aslında benim boyuma göre (1.59) 49-50 kilolarda olabilir ama ben 52 den aşağı düşmek istemiyorum çünkü diğer türlü sıska gibi dururum,birazcık kilo herkese yakışıyo bence:)

Evet en güzeli de eski kıyafetlere girebilmek :) inşallah ben de görücem o günleri :)
Bugün sevgilime bak bana son defa artık böyle göremiyceksin beni dedim :) zayıf hatun olucam dedim :)

benimde sevgilim beni zayıflamış halimle daha hiç görmedi:)çok merak ediyo beni,biraraya gelene kadar inş 2 kilodaha vermiş olurum:)gerçi o sürekli kilo vermene gerek yok böyle güzelsin diyodu ama ben çok azmettim,şimdi oda merak içinde:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…