bugün diyetim için yaptıklarım:)
sabah;
2 kayısı kurusu
1 demet maydanoz
1 kk peynir
5 zeytin
yarım domates
1 yeşil çay
öğle;
1 kase yoğurt
akşam;
1 porsiyon yeşil fasülye
1 buçuk lt su
spor olarakta, 3 buçuk saat dışarda hiç oturmadan alışverişteydim:)
hoşgeldin canım:)
diyete ilk başladığımda öğlen 1 kase yoğurtla kesinlikle dayanamazdım ama artık o kadar alıştım ki midem küçüldü sanırım bide
tabi bunun yanı sıra alışverişteyken kıyafet denerken felan kesinlikle yemek aklıma gelmez:)
tabiki yapabilirsin,hergün sennde diyetin için yaptıklarını yazmanı bekliyorum,ben hergün yazcam:)
Melikecim bu arada hedef kilolarımız aynıymış :)) 52 :))
Ben 3- 4 yıl önce 12 kilo verdim 67den 55'e düştüm.. Ama bu kez hedefim 52 :) kendimi bu kiloda görme merakı şu an beni gaza getiren en büyük etken :) yas kaç canım?? Benim 26.5 :)
bende 26 yaşındayım,çoğu şeyimiz aynı:)
inş veririz kilolarımızı,bisiklet çok iyi bi kalori yakıcı,bende haftada 3 gün aerobiğe gidiyorum
bu arada kahvaltın güzel değil bence,kahvaltı en önemli öğün,zeyti,peynir,maydanoz,salatalık,domates olmalı bence. yumurta güzel tercih ama bende çok yiyorum.nescafe kremasını dyetin boyunca kullanmamaya dikkat et.
bugünkü yedklerim;
sabah;
1 haşlanmış yumurta
maydanoz
1 kk peynir
5 zeytin
yarım salatalık
öğlen;
3 tane yaprak sarma(pirinçli değil bulgurlu)
vaktim olmadığı için böyle yedim
akşam;
1 kase sebze çorbası
1 buçuk lt su
spor olarakta günüm dışarda geçti genelde ayakta
Benim yediklerim:
Sabah
2 haşlanmış yumurta ve 2si 1 arada Nescafe
Öğle
1 kase domates çorbası
Yarım tabak yogurtlu kızartma
4 köfte
Ara
1 elma
2 salatalık
2 domates
Akşam
3 dilim sucukla kızarmış yumurta
1 kk Peynir
4-5 Zeytin
3 domates
Nasıl canım ???
Kahvaltıyı çok sevdiğim için aksam kahvaltı gibi yedim :)
Benim yediklerim:
Sabah
2 haşlanmış yumurta ve 2si 1 arada Nescafe
Öğle
1 kase domates çorbası
Yarım tabak yogurtlu kızartma
4 köfte
Ara
1 elma
2 salatalık
2 domates
Akşam
3 dilim sucukla kızarmış yumurta
1 kk Peynir
4-5 Zeytin
3 domates
Nasıl canım ???
Kahvaltıyı çok sevdiğim için aksam kahvaltı gibi yedim :)
Canım bu arada yediklerin bence çok azben bu kadar az şeyle gunü geçiremem herhalde bayılır kalırım :)
sende ekmek yemiyosun,ekmek tambi kalori bombası,kararında yenilmeli bence,bende sadece sabah kahvaltıda yiyorum arada
menün güzel ama kahvaltıya dikkat edersen daha güzel,bide kızartma yememeye çalış bence:)
Bence süper:) hemen hemen yediklerimiz aynı benim de dikkatli beslenmemde(diyet demiyorum:) 3. haftam
su ana kadar 3 kilo verdim gibi biraz hızlı mı oldu bilmiyorum ama bakalım cuma günleri tartılıyorum cumayı iple cekiyorum:)
bir de arkadaslarla iddaaya girdik 31 mayıs da 8 kilo vermiş olmam gerekior sanırsam biraz daha dikkat etmem gerekama olsun iddaayı kazanıcam:)
bu aralar kafam biraz fazla dolu,yemek yemek çok aklıma gelmiyo açıkçası,ama normalde biraz daha fazla yiyorum
bide regl dönemindeyim huzursuzluk var haliyle:)
Evet en güzeli de eski kıyafetlere girebilmek :) inşallah ben de görücem o günleri :)
Bugün sevgilime bak bana son defa artık böyle göremiyceksin beni dedim :) zayıf hatun olucam dedim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?