65 kilodan 52 kiloya sabırlı yolculuğum:)

ve bugün tartılma günümdü,58.5 kilo çıktım:)toplam 1 kilo 200 gr vermişim bu hafta:)

bugün yediklerime gelecek olursak;

dediğim gibi bugün ödül verdim kendime:)

sabah;

4 zeytin
kk peynir
domates
salatalık
yeşil çay

öğlen;
1 tavuk tantuni:)

akşam;

yok:)

aralarda;

çilek ve kayısı çağlası

tv izlerkende bir adet yeşil çay içcem:)

spor olarakta bu sabah spora gittim,aorobik artı fitness aletlerinde çalıştım özellikle bisiklet çalıştım:)

ve yeşilçayımı da içtim

bugün tv de izleyebileceğim bir program yok ne yazıkki

ewt ve bugünkü yediklerimi yazma zamanı:)

sabah;

1 haşlanmış yumurta
1 tutam maydanoz
yarım domates
yarım salatalık
5 yeşil zaytin
1 kk peynir
1 dilimkepekekmeği
1 yeşil çay

öğle;
yoğurt,yarım porsiyon etsiz patlıcan yemeği

akşam;

yine aynı 1 porsiyon patlıcan yemeği

ve bitti:)

akşam 1 yeşil çay içcem

bugün spor olarakta 2 saat hızlı tempo yürüdüm

Merhaba melike, bende diyetteyim yaklaşık 2aya yakın dönemdir.. Bu dönemin 1ayında hiç kilo veremedim 200gr dışında daha sonra dukan diyetine başladım ve 14.günümdeyim 3kilo verdim.. Diyete başladığımda 69.2 idim şimdi 66.4e düştüm ve hala daha devam ediyorum.. Kısa sürede verdiğin kiloyu görünce dikkatimi çekti bana braz yardımcı olurmusun nasıl bi beslenme tarzın var ve püf noktaları fln? Bide sanırım hayatım diyet yapmakla geçtiği için metabolizma yavaş.. Hergün ama 3 bardak Yeşilçay içiyorum dukana başladığımdan beri ve 1bardak formçay bide 3 litre su tüketiyorum.. Haftanın 2günüde platese gidiyorum ve haftada 5 gün koşubandında yarım saat tempolu yürüyorum.. Bana tavsiye edebileceğin şeyler var mı ve kendidiyetinden tavsiye edip önerebileceğin?

merhaba canım

sana önerebileceğim,ben farkettim ki akşamları 5:30 en geç 6 dan sonra hiçbişey yemediğimde hızlı kilo veriyorum,tabi biraz miden kazınıyo ama sıcak içecekler kazınmaya iyi geliyo,mesela yeşil çayımı biraz geç içiyorum ve erken yatmaya çalışıyorum en geç 23:00.

sabah kahvaltımı iyi yapıorum,1 dilim kepekli ekmek yiyorum sadece sabahları.öğle yemeğide aslında iyi yenebilir ama ben oğle yemeklrini pek sağlam yiyemiyorum,akşam bi ara sadece çorba içiyodum kesinlikle ekmeksiz,ama şimdi evde hangi sulu yemek varsa ondan biraz yiyorum.yanında bişey yemiyorum.

çok spor ve yürüyüş yapıorum,özellikle yürüyüş,yürümeye başladığımda en az 2 saat yürüyorum,bide hergün dışarı çıkıyorumhareketli olmaya çalışıyorum.

bence hızlı kilo vermede en önemli faktör akşam yemeğinin az ve çok erken yenmesi.

çünkü sende hareket ediyomuşsun,o konuda sıkıntın yok.

Mesela Can'ın tatlı istediğinde napıyorsun canım yada abur çubur yeme durumun nasıl tatlım?

Son düzenleme:
kilo vermeye yazdan önce başladığım ve kilo verdiğim için inanılmaz mutluyum,çünkü yaz geliyo kıyafetler inceliyo yağların taşmaması gerekiyo,yazın kilo vermeye kalksam yazım zehir olurdu,sürekli bekleyiş içinde olurdum:)

benim kilolar özellikle bacak bölgesinde olduğu için genelde uzun etekler giyiyorum ve sanki 54-55 kilo gibi duruyomuşum:) kızlar kilo vermek harika bişey bunu düşünün ve azmedin derim ben:)

Mesela Can'ın tatlı istediğinde napıyorsun canım yada abur çubur yeme durumun nasıl tatlım?

ben bikaç senedir çok abur cubur yiyodum,hergün çikolatalar,kekler,cipsler,fast food(burger king e hastayımdır:))özellikle akşamları çekirdek yiyodum

ama bunları tamamene yakın bıraktım,hiç ağzıma çekirdek,çikolata,pasta sürmedim hiç..

diyetim boyunca sadece 2 kez ekmek arası bişeyler yedm onuda zaten dün yazmıştım.her hafta 1 kere yapmayı düşünüorum bunu.

canım çok tatlı çekerdi eskiden ama alıştım sanırım pek çekmio,ama her sabah 3 kayısı kurusu üzerine su içiyorum sabahları uyandığımda onu yazmayı unutuyorum listemde,belkide bundan dolayı tatlı istemio canım.

Aynen benimde en büyük zaafım abur cuburdu işte ya onlar yüzünden kilo aldım 60 kiloydum işte 69 olmuştum şimdi 3kilosunu verdim 66 oldum 6 daha vermek istiyorum.. Bende bıraktım abur cuburu ama arada tatlı çok istiyo canım bu ara özellikle ama tek yediğim tatlı 2haftadır iç yemedim bitek bugün 150calorilik dondurma yedim:) o da uzun süre gider inşallah:) B'nde çok kararlıyım ya yaza kadar hiç fazlalık kalmasın istyorum

diyet yapanlara genelde kuru kayısı ve üzüm tavsiye ediliyo tatlı krizlerinde bence çantandan bunları eksik etme,günlük 5 i geçmemek şartıyla ye mesela kendine sınır koy ama

bugün diyetim için yaptıklarım;

sabah;

zamanım olmadığı için kahvaltı yapamadım

öğlen;

5 tane haşlanmış kuşbaşı
1 kase yoğurt

akşam;

5 tane lahana sarma
1 kase mercimek çorbası
1 zeytinyağlı sarma
yarım poriyon etsiz patlıcan yemeği

1 buçuk lt su

1 yeşil çay

spor olarak;

1 buçuk saat aerobik+fitness

yarım saat yürüyüş

tatlım tatlım tatlımmm sporuna sağlık

kahvaltısız mümkünse güne başlama sabah öğlen yemediğini mübarek akşam kat kat telafi etmişsin

bu sabah hiç zamanım yoktu kahvaltı yapacak

akşam yemeğim biraz fazla ama 5 ten önce yedim,sorun yok yani:)

bugün diyetim için yaptıklarım:)

sabah;
2 kayısı kurusu
1 demet maydanoz
1 kk peynir
5 zeytin
yarım domates
1 yeşil çay

öğle;
1 kase yoğurt

akşam;

1 porsiyon yeşil fasülye

1 buçuk lt su

spor olarakta, 3 buçuk saat dışarda hiç oturmadan alışverişteydim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…