Alarafalaracim, nescafeyi su ve cofe m... varya ondan katiyorum, ve sekersiz iciyorum cay, kahve, herseyi.canim gunaydin...
nescafeyi nasil iciyosun merak ettim. sut, krema veya seker katiyomusun? yoksa sadece su ve kahvemi?
Ben telefondan fatsecret programini indirdim ondan takibe basladim, bakalim.Tüh ya site değişmiş sanırım talep çok olunca ücretliye geçirmişler ama araştırıyorum bulucam böyle bi yer
anladim canim. bende oyle yapiyodum ama o cofe m fazla kalori oldugu icin birakmistim o yuzden sordum...Alarafalaracim, nescafeyi su ve cofe m... varya ondan katiyorum, ve sekersiz iciyorum cay, kahve, herseyi.
bende bi siteden gunluk giriyorum yediklerimi, egzersizleride giriyorum onuds eksi yapiyo. arama motoruna kalori s..... yazinca cikar. nokta nokta olan bi tekerlemedede geciyo. s... s.... yumurta sakin beni unutma :) ucretsiz site.Ben telefondan fatsecret programini indirdim ondan takibe basladim, bakalim.
Evet canim biraz kalorili ama sade icemiyorum, 1 tatli kasigi kadar katiyorum cofe m... Sut te icemiyorum ben.anladim canim. bende oyle yapiyodum ama o cofe m fazla kalori oldugu icin birakmistim o yuzden sordum...
Online uygulama mı peki ?Ben telefondan fatsecret programini indirdim ondan takibe basladim, bakalim.
bende bi siteden gunluk giriyorum yediklerimi, egzersizleride giriyorum onuds eksi yapiyo. arama motoruna kalori s..... yazinca cikar. nokta nokta olan bi tekerlemedede geciyo. s... s.... yumurta sakin beni unutma :) ucretsiz site.
Yok canim, sadece yediklerimi, ve miktarini yazip kac kalori oldugunu hesepliyorum. Ama ayni programin farkli isimde olanlari vardi belki onlar öyledir.Online uygulama mı peki ?
Olmaz ki bi tane bence :)1 tane peynirli kraker yedim bi,şey olmaz de mi
saol cnm spor olarak hafta sonları 1 saat kadar yürüyordum baya iyi geliyor.ertesi gün az da olsa tartıya yansıyor.şimdi tatile girdim artıl 15 gün evdeyim sıklıkla yürümeyi düşünüyorum inş.Hoşbuldumm geçmiş olsun sağlığı kaybedince anlıyoruz hep :)
Spor olarak ne yapıyorsun normalde ?
Ögle: 150 gr meyveli yogurt.
Ara: cay, ve 2 dilim baklava
Aksam: 2 parca tavuk, azar azar mor lahana, marul, havuc salatasi ve azcikta yogurtlu haslanmis lahana.
Ara: cay
hep böyle devam etmeliyiz. istikrar çok önemliÖğleden sonra ara öğün olarak iki tane diyet bisküvi
Akşam: 1 kepçe mercimek çorba, 1 dilim tam bugday ekmeği, 8 yemek kaşıgı karnabahar yemeği
(Karnabahar yemeğini tavsiye ederim hem lezzetli hem çok düşük kalorisi var)
ben maalesef bol bol temizlik yapacam. tatil diye herkes bana geliyo . anlamadım ki tatil onlara mı bana mı. bugün mutfak dilabını temizlececem. yazrın buzdolabını. kanepeler ve halılar canası. aman perdeleri danteller i de unutmasaol cnm spor olarak hafta sonları 1 saat kadar yürüyordum baya iyi geliyor.ertesi gün az da olsa tartıya yansıyor.şimdi tatile girdim artıl 15 gün evdeyim sıklıkla yürümeyi düşünüyorum inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?