65 ten 55 e yolculugum baslasin...

Tüh ya site değişmiş sanırım talep çok olunca ücretliye geçirmişler ama araştırıyorum bulucam böyle bi yer

Ben telefondan fatsecret programini indirdim ondan takibe basladim, bakalim.
bende bi siteden gunluk giriyorum yediklerimi, egzersizleride giriyorum onuds eksi yapiyo. arama motoruna kalori s..... yazinca cikar. nokta nokta olan bi tekerlemedede geciyo. s... s.... yumurta sakin beni unutma :) ucretsiz site.

anladim canim. bende oyle yapiyodum ama o cofe m fazla kalori oldugu icin birakmistim o yuzden sordum...
Evet canim biraz kalorili ama sade icemiyorum, 1 tatli kasigi kadar katiyorum cofe m... Sut te icemiyorum ben.
Genelde 1 fincan iciyorum gunde, cay severim. Sabah demlik ocaga katilir, bazen bitene kadar alti kapatilmaz Ama cok acik ve sekersiz.

bende bi siteden gunluk giriyorum yediklerimi, egzersizleride giriyorum onuds eksi yapiyo. arama motoruna kalori s..... yazinca cikar. nokta nokta olan bi tekerlemedede geciyo. s... s.... yumurta sakin beni unutma :) ucretsiz site.

Bende buldum site hoşuma da gitti fit....go diye bir site baya güzel geldi bana :)

Bu arada
Kahvaltıdan sonra ara öğün yapcaktım arkadaşım geldi onunla bi sade türk kahvesi içtim
Öğle: Tavuk salatası + 2 y.k yoğurt

Ögle: 150 gr meyveli yogurt.
Ara: cay, ve 2 dilim baklava
Aksam: 2 parca tavuk, azar azar mor lahana, marul, havuc salatasi ve azcikta yogurtlu haslanmis lahana.
Ara: cay

Öğleden sonra ara öğün olarak iki tane diyet bisküvi
Akşam: 1 kepçe mercimek çorba, 1 dilim tam bugday ekmeği, 8 yemek kaşıgı karnabahar yemeği

(Karnabahar yemeğini tavsiye ederim hem lezzetli hem çok düşük kalorisi var)

Hoşbuldumm geçmiş olsun sağlığı kaybedince anlıyoruz hep :)
Spor olarak ne yapıyorsun normalde ?
saol cnm spor olarak hafta sonları 1 saat kadar yürüyordum baya iyi geliyor.ertesi gün az da olsa tartıya yansıyor.şimdi tatile girdim artıl 15 gün evdeyim sıklıkla yürümeyi düşünüyorum inş.

kislaaar regl oldum bugun ve inanilmaz agrim oldu. normalde bu kadar olmazdi. zor dayandim iste agri kesici ictim en sonunda. bugun cok uyamadim diyete o yuzden. oglen izgara balik, yarim kase domates corba ve kisir yedi. arada 2 tane cikolatali ligth biskuvi yedim ve nescafe ictim.
aksam 18:30 da 1 kase sehriye corba ve 2 kasik salata yedim. saat 20:00 gibi 3 parca cikolata yedim. sonra saat 22 de kasarli tost yedim. vee az once bir bardak sutle 7-8 tane gofret yedim. ben yaptim siz yapmayin ben yandim eller yanmasin. ne yemisim bee

Ögle: 150 gr meyveli yogurt.
Ara: cay, ve 2 dilim baklava
Aksam: 2 parca tavuk, azar azar mor lahana, marul, havuc salatasi ve azcikta yogurtlu haslanmis lahana.
Ara: cay

hep böyle devam etmeliyiz. istikrar çok önemli
saol cnm spor olarak hafta sonları 1 saat kadar yürüyordum baya iyi geliyor.ertesi gün az da olsa tartıya yansıyor.şimdi tatile girdim artıl 15 gün evdeyim sıklıkla yürümeyi düşünüyorum inş.
ben maalesef bol bol temizlik yapacam. tatil diye herkes bana geliyo . anlamadım ki tatil onlara mı bana mı. bugün mutfak dilabını temizlececem. yazrın buzdolabını. kanepeler ve halılar canası. aman perdeleri danteller i de unutma

Gunaydin kizlarr!!!
Ayy ben korkuyorum yarin icin yaa, hic zayiflamis gibi hissetmiyorum. Birde sislik var, offf sonuncu falan olcam heralde yarin. O kadar yersem sonu böyle olur iste...

Neyse sabah: 1,5 cok ince krep, icine 1 kasik yagsiz tuzsuz lor ve 1 tatli kasigi recel,yaninda cay.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…