65 ten 55 e yolculugum baslasin...

Bayanlar günaydın bende aranıza katılabirmiyim.

Boyum 1,58 67,400 kilom kalori hesabı yapıyorum 2 haftadır. başladığımda 69 kiloydum 59 olmak istiyorum

Hoş geldin canım. Her gün yediklerini yaz buraya insani motive ediyor. Pazar günü de kilo bildirimi yapıyoruz

Canim sen tatlı ve dondurmayı cok seviyorsun anlaşılan

mrb dün kilo bildirimi yapamadım 60.6 yım 400 gr vermişim.ama pazar baya abarttım pastalar falan bugün ne haldeyim bilmiyorum bu hafta 3 gün platese gidicem 5 li rakamları görmek istiyorum artık..
Ben de istiyorum ya şöyle bir 59 rakamını görsem ya ben gerçekten kilo vermiştim diyeceğim
Ahhh ahh o 5 li rakamlar varya ruyalarima giriyor benim yaa. Insallah kizlar göruruz onlarida.

Gunun menusu:
Kahvalti: 2 kizarmis kepek ekmek, uzerine kasar, yesillik, domates dilimi ve yaninda cay, 2 parca ceviz
Ara: 1 fincan nescafe.
Ögle: 2 dilim kizarmis kepek ekmek, cay, peynir, salatalik, 2 zeytin.
Ara: cay, 3 ceviz.
Aksam: 3 köfte, maruldan yaptigim salata.
Ara: cay.

Bugün toplam yediklerim:
Sabah: tuzlu çubuk kraker ve çay (140 kcal)
Ara: yoğurt ve nescafe 2si bi arada ( 200kcal)
Öğlen: tuzlu çubuk kraker ve çay (140 kcal)
Ara: Twister (80 kcal)
Akşam: Yoğurt ve nescafe 3ü bi arada ( 300kcal)
Ara: yarım ç.b. süt (45 kcal)
Toplam: 905 kcal

Yalnız feci şekilde yoğurt tüketmişim

Reactions: mhn
Sevmek ne kelime bayılıyorum! Normal yemeklerden çok daha fazla seviyorum hem de o yüzden diyet yaparken bile illa az da olsa yiyorum tabi kalorisine dikkat ederekk

Afiyet olsun canım. Twistere ben de bayılırım ama daha kış sonrası dondurma sezonunu acamadım

Merhaba kizlar!
Bugun kimse paylasim yapmamis, bende is yerinde cok yogundum yazamadim.

Kahvalti: 10 tane kadar ceviz, cay.
Ögle: sandvic, icinde peynir ve salatalik sadece, yaninda nescafe.
Aksam: tavuk, salata.
Ara: dondurma

Ben de yazayım bugünkü menümü o zaman

Yeşil çay
1 yumurta, 1 dilim ekmek, yarım bardak kayısı suyu
1 bardak süt, 1 kivi
Yeşil çay, elma
1 tabak patates kavurması, 1 havuç, yarım bardak kayısı suyu

Selam kizlar!
Dun yazamadim menumu, simdi yazayim.
Dunku menu:
Kahvalti: 1 cay bardagi kadar ceviz, cay.
Ara: 1 fincan kahve, 120 gr meyveli yogurt.
Ögle: 120 gr meyveli yogurt, 1 pogaca.
Aksam: cok az makarna, salata.

Bu sabah: 1 dilim peynirli börek, cay.
Ara: 1 fincan nescafe iciyorum suanda da.

Canım ortalama olarak günde kaç kalori almış oluyosun, bana benim aldığım kalori az geliyo da zararı olur mu acaba diye korkuyorum ama beslenmem normal gibi. 800-900 kalori alıyorum günde

Canım ortalama olarak günde kaç kalori almış oluyosun, bana benim aldığım kalori az geliyo da zararı olur mu acaba diye korkuyorum ama beslenmem normal gibi. 800-900 kalori alıyorum günde
Canim aslinda tam olarak hesaplamadim, bu aralar tam uyamasamda karbonhidrat diyeni deniyorum. Yani kaloriden cok karbonhidrat degerine dikkat ediyorum. Benim 1000 kariden asagida oldugunu sanmiyorum. Cunku cevizin kalorisi yuksek, az yesek bile yuksek kalorili.
Eger yeterli besin aliyorsan kalorinin az olmasinin zarari olcagini sanmiyorum. Ben ceviz, yogurt, et mutlaka tuketiyorum. Zayiflayacaz diye kendimizide hasta etmeyelim. Yeterli vitaminlerimizi almamiz lazim.

Meyvemi sütümü eksik etmem zaten, sorun yok o zaman çünkü her şeyden yemeye çalışıyorum biraz biraz ama kalori az gelmişti işte karbonhidrat değerlerine hiç bakmıyodum ben onlara da dikkat edeyim artık

Evet canim herseyden azar azar yersek bi sorun yok bencede. Ben sut sevmiyorum oyuzden yogurt, peynir gibi sut urunlerini tuketmeye calisiyorum duzenli. Birde zayiflasaydik cabucak

Dunku menu:
sabah: 1 dilim peynirli börek, cay.
Ögle: salata, 1 dilim kepek ekmek.
Ara: 3 ceviz.
Aksam: 1 dilim biftek, 1 kucucuk patates, 2 kasik yogurt.
Ara: cay, 1 catal tatli.

Gunaydin kizlar!
Kahvalti: 100 gr meyveli yogurt, icine 3 ceviz kattim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…