- 25 Temmuz 2009
- 1.251
- 764
- 333
Bayanlar günaydın bende aranıza katılabirmiyim.
Boyum 1,58 67,400 kilom kalori hesabı yapıyorum 2 haftadır. başladığımda 69 kiloydum 59 olmak istiyorum
Ben bugün diyet yapmadım kendime izin verdim ama kilo alacak kadar fazla da kalori almadım çok şükür
Sabah: kahve (80 kcal)
Ara: twister (80 kcal)
Öğle : kek ve koca bir bardak süt (520 kcal )
Ara: cornetto in love 220 (kcal)
Akşam: Çorba, yulaflı yoğurt ve bir dilim ekmek (500 kcal)
Toplam 1400 kalori aldım günlük ihtiyacım 1530 kcal. Yatmadan önce de biraz yoğurt yerimm
Hosgeldin canim aramiza, insallah istedigimiz kiloya geliriz en kisa zamanda.Bayanlar günaydın bende aranıza katılabirmiyim.
Boyum 1,58 67,400 kilom kalori hesabı yapıyorum 2 haftadır. başladığımda 69 kiloydum 59 olmak istiyorum
mrb dün kilo bildirimi yapamadım 60.6 yım 400 gr vermişim.ama pazar baya abarttım pastalar falan bugün ne haldeyim bilmiyorum bu hafta 3 gün platese gidicem 5 li rakamları görmek istiyorum artık..
Ahhh ahh o 5 li rakamlar varya ruyalarima giriyor benim yaa. Insallah kizlar göruruz onlarida.Ben de istiyorum ya şöyle bir 59 rakamını görsem ya ben gerçekten kilo vermiştim diyeceğim
Sevmek ne kelime bayılıyorum! Normal yemeklerden çok daha fazla seviyorum hem de o yüzden diyet yaparken bile illa az da olsa yiyorum tabi kalorisine dikkat ederekkCanim sen tatlı ve dondurmayı cok seviyorsun anlaşılan
Sevmek ne kelime bayılıyorum! Normal yemeklerden çok daha fazla seviyorum hem de o yüzden diyet yaparken bile illa az da olsa yiyorum tabi kalorisine dikkat ederekk
Canim aslinda tam olarak hesaplamadim, bu aralar tam uyamasamda karbonhidrat diyeni deniyorum. Yani kaloriden cok karbonhidrat degerine dikkat ediyorum. Benim 1000 kariden asagida oldugunu sanmiyorum. Cunku cevizin kalorisi yuksek, az yesek bile yuksek kalorili.Canım ortalama olarak günde kaç kalori almış oluyosun, bana benim aldığım kalori az geliyo da zararı olur mu acaba diye korkuyorum ama beslenmem normal gibi. 800-900 kalori alıyorum günde
Meyvemi sütümü eksik etmem zaten, sorun yok o zaman çünkü her şeyden yemeye çalışıyorum biraz biraz ama kalori az gelmişti iştekarbonhidrat değerlerine hiç bakmıyodum ben onlara da dikkat edeyim artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?