65 ten 55 e yolculugum baslasin...

Günaydınn =) Ben daha tartılmaya çekiniyorum biraz daha devam edeyim de hem mezuniyete hem de yaza mutlu girmek istiyorum
Bu arada dün arkadaşımın doğum günüydü biraz abartmış olabilirim ama uzun zaman tekrarlanmaz böyle bişey zaten sınav haftama giriyoruz vaktim olmaz

Reactions: mhn
Kızlar merhaba bir defa yazdım sonra yazmadım.

Kalori sayımı yapıyorum bende normalde sabahları haşlanmış yumurta yiyiyorum ama bu gün börek yedim
Öğlen çorba ve biraz sebze yemeği yiyicem ekmeksiz.
Aralarda şekersiz çay kahve içiyorum

Tekrar hosgeldin canim.

Bugun
Kahvalti: 100 gr meyveli yogurt, icine 3 ceviz.
Ara: cay.
Ögle: 120 gr meyveli yogurt, icine ceviz.
Ara: cay, azcik kadayif.
Aksam: 3 köfte, 2 dilim ekmek, salata.

Yeşil çay, 1 dilim ekmek, biberli lor kavurdum
1 kivi, 1 bardak süt
Yeşil çay
Ispanak yemeği, 1 küçük dilim kek
2si bir arada

Canım, senin günlüğün ama arada yazıyorum sorun değil dimi forum işlerinde yeniyim de bilemedim

Herkese selam kizlar!
Bugunun menusunu yazmaya utaniyorum. Resmen kendimi tutamadim, yedimde yedim. Arkadas geldi, cay falan derken ohoo 1 dilim börek, 1 dilim kadayif.
Aksam: tavuk, yaninda 3 kasik patates puresi.
Yemekten sonra 1 kase dondurma.
Offfff offff tutamadim kendimi, iradesiz davrandim.
Suanda göbegim sismis

selam kızlar ben de bir haftadır çok yoğunum sınav haftamız, biraz da hastaydım hiç dikkat edemedim yediklerime, tartılmaya korkuyorum ama pazartesi tekrar dikkat etmeye başlayacağım

Kızlar ya benim de sınav haftam geliyo kahveye çullandım bile ve reglim gecikti canım tatlı çekiyo sürekli şu önümdeki 2 hafta sınavlarım bitene kadar kendime güvenemiyorum, spora zaten vakit ayırabiliceğimi sanmıyorum

Bu arada size kalori değil de karbonhidrat diyetini sorucam, bana çok sağlıksız geldi mesela 2 bardak şekerli kahve veya şekerli çay içsek, meyve yesek o gün karonhidrat değeri yüksek bişey yiyemiyoruz siz ne diyosunuz ?

Canim ben 1 hafta tam uymustum 2 hafta önce. Aslinda iradeli davransaydim bana uygunda gelmisti diyet. Sabah 1 dilim kepek ekmek 11, domates salatalik 2 ser dilimden 3 puan anca, peynir 0 puan. Ben kahveyi cayi sekersiz ictigim icin 0 puan. Yumurta 0 puan. Yani guzel ve saglikli bir kahvalti yapabiliyorsun.
Ögle yemeginde sucuklu yumurta yemistim mesela.
Aksam et, tavuk, balik hepsi 0 puan. Yani abartmadan doyana kadar yiyorsun. Yaninda da salata. 50 gr karbonhidrat sinirini gecmneden de doyuyordum aslinda. Arada da ceviz atistiriyordum.
Uzun vadede sagliksiz olabilir ama kisa vadede o kadarda sagliksiz gelmedi bana ama yinede bilemiyorum. Birde herkesin bunyesi farkli tabi.
Bu haftada baslamistim ama yine bozdum malesef. Insallah önumuzdeki hafta bozmadan yapabilirim.

selam kızlar ben de bir haftadır çok yoğunum sınav haftamız, biraz da hastaydım hiç dikkat edemedim yediklerime, tartılmaya korkuyorum ama pazartesi tekrar dikkat etmeye başlayacağım
niyeben... hosgeldin. gecmis olsun canim.
Bugun bende bayaa bi dikkatsizce yedim canim ya.

Ben de çayı kahveyi şekersiz içiyorum ama 2 3 günde bir çikolata veya dondurma yerim iki kere meyve yerim her zaman tavuk et yemeyi sevmiyorum onun için bana uygun gelmedi ben kalori saymaya devam

kızlar hemen bildirim yapayım malesef kilo verememişim aynı çıktım. az yemem lazım az.güya bu hafta 3 gün platesede gitmiştim olmadı gene.

Selam kizlar. Bildirim biraz gec oldu, kusura bakmayin misafirim vardi.
Ben malesef kilo vermedim hatta 100 gr almisim, dun yediklerimden olsa gerek.
Off su irademi koruyup bogazimi tutmam lazim.

merhaba bu konuya katılmak için üye oldum . ben de 75ten 64e düştüm . zaman zaman alıp vererek oldu. şimdi 56 olmak istiyorum ama ilk hedefim 60. yemek yemeyi çok seviyorum bu sebeple burda yediklerimi paylaşarak belki daha iradeli olabilirim . sizlerin de yediklerine bakıp alternatif üretebilirim kendime.

23 yaşındayım masabaşı çalışıyorum. ailemle yaşıyorum (anne yemeği unsuru için ) boyum 165 kilom 64 . ilk hedefim 60. asıl hedefim 56. merhaba :)

Merhaba canım hoşgeldin hemen hemen aynıyız, k,lolarımız farklı. Ben de 22 yaşındayım, 165 boyum ve 55 kiloyum amacım kilomu korumak 1 kaç kilo vermek fena olmazdı yani

Aramiza hosgeldin canim.

Merhaba kizlar!
Kahvalti: 1 simit, cay.
Ara: 120 gr meyveli yogurt, 1 fincan nescafe.
Ögle: 1 dilim kepek ekmek, uzerine peynir. Meyveli yogurt.
Aksam: 1 kase meyveli yogurt.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…