65 ten 55 e yolculugum baslasin...

Yeşil çay, kivi
Lorlu yumurta, 1 dilim ekmek, şekersiz çay
2si bir arada
Yeşil çay, çilek
Patlıcan yemeği, bulgur pilavı
2si 1 arada
Yatmadan önce de limonlu pul biberli yoğurt ( 1 ay yemiştim 1 hafta ara vermiştim tekrar başladım)

bende katilmak istiyoruum.... 64 kiloyum 1.65 boyum hedef 56 -57 bebis emziriyorum kizim 16 aylik. sutumu etkilemeden vermem gerekiyor kilolarii...

hoş buldum :) yarın ben de başlıcam yediklerimi yazmaya :) anonim kaç olmak istiyorsun ki?

Reactions: mhn
kahvaltı

salatalık
normal beyaz peynir (70 gr)
5 zeytin
iki dilim buğday ekmeği
bir elma

toplam 485 kalori

bende katilmak istiyoruum.... 64 kiloyum 1.65 boyum hedef 56 -57 bebis emziriyorum kizim 16 aylik. sutumu etkilemeden vermem gerekiyor kilolarii...
Hosgeldin canim. Allah bagislasin bebisi canim benim. Insallah vericez kilolari.

Merhaba kizlar, ancak yazabildim. Isten gelince yemek, cay falan derken vakit gecti.
Kahvalti: yarim simit, cay.
Ara; 120 gr meyveli yogurt.
Ögle: 1 kase sebzeli makarna, 120 gr meyveli yogurt.
Ara: 1 fincan nescafe, 1 bardak cay.
Aksam: yarim porsiyon sebzeli tavuk, cacik.
Ara: 1 porsiyon dondurma.
Benim kb diyeti bu haftada yalan oldu yaa.

Hosgeldin canim. Allah bagislasin bebisi canim benim. Insallah vericez kilolari.

hosbuldum :)
tesrkkrler. 4 kg kadar verdim ama kalanlar gitmiyor.
ins beraber veririz artik. gunluk yediklerimi ve haftalik kilomu paylasirim.bende...

Selam kızlar benim diyet de ağır aksak ilerliyor.gecen hafta kaçırdıklarımı toparlamaya çalışıyorum Pazar kilo bildirimi yapıcam. Bu sabah bir yumurta yarım dilim ekmek az peynir

Benim sınav haftam yediklerime dikkat edemiyorum bu dönemler hareketsiz de kaldım

Öğlen bir tabak nohut yarım dilim ekmek

Kızlarr bugün tartıldım 55 kilodan 52 kiloya düşmüşüm ben hiç farketmemiştim kendimde değişiklik çok mutluyummmmm 1 hafta sonra memleketime gidiyorum her zaman tartıldığım tartıda tartılıp emin olunca daha da sevinicem

Kızlarr bugün tartıldım 55 kilodan 52 kiloya düşmüşüm ben hiç farketmemiştim kendimde değişiklik çok mutluyummmmm 1 hafta sonra memleketime gidiyorum her zaman tartıldığım tartıda tartılıp emin olunca daha da sevinicem

Wauuuuwwwww tebrik ederim Anonim , hedefinin de altina inmissin masallah.

Herkese iyi aksamlar kizlar!
Kahvalti: yarim simit, cay, 3 dilim domates.
Ögle: 2 dilim kepek ekmek arasina peynir, domates, marul, yaninda 1 fincan nescafe.
Ara: 1 donut
Aksam: 3 köfte, yaninda salata ve 3 kasik kadar papetes puresi.

Günaydın kızlar:) dün akşam yazamadım pırasa ve bir kase yoğurt yedim. sabah kahvaltı bir yumurta :)

Tebrikler ya maşallah :) benim icin 52 ruya :) 59 lu rakamlari görebilcem mi bir gun acaba diye merak ediyorum :)

Teşekkürler ben bile verdiysem ki yemeğe çok düşkünüm özellikle tatlıya siz de verirsiniz

diyet falan kalmadi bugun, dunyayi yedim ya...
napsam ? yarin dikkat ederim artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…