Ooo sevindim, motive edelim tabiiiiAynı kilodayızzz ben de bugün 78,10 çıktım tam :)
2 ay 1 haftadır rejimdeyim, 1-2 hafta bozdum biraz ama, 25 gün sonra da düğünüm var.
14-15 kilo verdim bu süreçte, kaldı 10 kilomama bitti artık yani 4 kilo anca verebilirim bu 25 günde, neyse buna da şükür...
Benim de günlüğüm var, birbirimizi motive edelimmm...
Boyum : 176 cm. Başlangıç Kilom :92,50 Kg. Şimdiki Kilom :78.10 Kg.
Mrb, işte neden, çünkü son kilolar yapışıp kalır. Benim biraz daha var diye gidiyor. Son 5-6 kalan acayip zorlayacak. Ki şimdi de zor da acayip zor değil. Spor da şart değil. Sizin boyunuz ve kilonuz kaç?Allah aşkına nasıl 10-15 kilo verebiliyorsunuz
alt tarafı 5-7 kilo fazlam var aylardır veremiyorum.
Spor şart mı, ben çok üşeniyorum malesef spora keşke yapsamevimin altında 2 farklı spor salonu, evde de küçük bi spor aletim var ama duruyor süs diye
173 boy 66 kiloyum, karantinadan önce 56-58 arasıydımMrb, işte neden, çünkü son kilolar yapışıp kalır. Benim biraz daha var diye gidiyor. Son 5-6 kalan acayip zorlayacak. Ki şimdi de zor da acayip zor değil. Spor da şart değil. Sizin boyunuz ve kilonuz kaç?
Şaka mu dicem ama173 boy 66 kiloyum, karantinadan önce 56-58 arasıydım10 kilo kadar fazlam var ama ben bi 6 versem kalanı önemli değil
Çocukluğumdan beri dal gibiydim. Liseyi bitirdiğimde çok beğendiğim bi fiziğim vardı. Şimdi o kadar orantısız kilo aldım ki inanılmaz selülit, çatlak, göbek ve kalınlaşmış bi belim varŞaka mu dicem amaüzüntünüzden şaka olmadığı belli. Kilonuz boyunuzdan 7 eksik. Olsa olsa 3 kg daha verirsiniz mantıken. Önceki 58 i boşverin artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?