68 olayım🤲 gitsin 10 kilo💪🏻💪🏻

Aynı kilodayızzz ben de bugün 78,10 çıktım tam :)

2 ay 1 haftadır rejimdeyim, 1-2 hafta bozdum biraz ama, 25 gün sonra da düğünüm var.

14-15 kilo verdim bu süreçte, kaldı 10 kilom ama bitti artık yani 4 kilo anca verebilirim bu 25 günde, neyse buna da şükür...

Benim de günlüğüm var, birbirimizi motive edelimmm...

Boyum : 176 cm. Başlangıç Kilom :92,50 Kg. Şimdiki Kilom :78.10 Kg.

Ooo sevindim, motive edelim tabiiii
Bi ara bakayım ben de günlüğüne
Bu kadar mı tutar, gramı gramına aynıyız Allah tamamına erdirsin hayırlısıyla

Ay bu sefer acayip acıktım ama yersem tüm günümün emeği gider. Yoğurt ve bir dilim ekmekle açlığımı gidereceğim sanırım. Son 8 saattir açım

Aç kalarak kilo verme taraftarı asla diilim ama aslında tesadüfen canım istemedi, kendimi sıkmadım yani. Son yarım saattir anca hissetmeye başladım açlığımı

Allah aşkına nasıl 10-15 kilo verebiliyorsunuz
alt tarafı 5-7 kilo fazlam var aylardır veremiyorum.
Spor şart mı, ben çok üşeniyorum malesef spora keşke yapsam evimin altında 2 farklı spor salonu, evde de küçük bi spor aletim var ama duruyor süs diye

Mrb, işte neden, çünkü son kilolar yapışıp kalır. Benim biraz daha var diye gidiyor. Son 5-6 kalan acayip zorlayacak. Ki şimdi de zor da acayip zor değil. Spor da şart değil. Sizin boyunuz ve kilonuz kaç?

Bu sefer büyük oynucam ve cumaya kadar 1 kilo verme amacındayım
500 gram da yeter acelem yok ama takıma girmek istiyorum hem de bi deniyim çok kötü olursam yine 500 grama devam haftada

Mrb, işte neden, çünkü son kilolar yapışıp kalır. Benim biraz daha var diye gidiyor. Son 5-6 kalan acayip zorlayacak. Ki şimdi de zor da acayip zor değil. Spor da şart değil. Sizin boyunuz ve kilonuz kaç?
173 boy 66 kiloyum, karantinadan önce 56-58 arasıydım 10 kilo kadar fazlam var ama ben bi 6 versem kalanı önemli değil

173 boy 66 kiloyum, karantinadan önce 56-58 arasıydım 10 kilo kadar fazlam var ama ben bi 6 versem kalanı önemli değil
Şaka mu dicem ama üzüntünüzden şaka olmadığı belli. Kilonuz boyunuzdan 7 eksik. Olsa olsa 3 kg daha verirsiniz mantıken. Önceki 58 i boşverin artık

21 KASIM CUMARTESİ

Eklentiler

• DD02F23C-398F-4763-A4E7-FAEE01E29790.webp
    34,5 KB · Görüntüleme: 54
Şaka mu dicem ama üzüntünüzden şaka olmadığı belli. Kilonuz boyunuzdan 7 eksik. Olsa olsa 3 kg daha verirsiniz mantıken. Önceki 58 i boşverin artık
Çocukluğumdan beri dal gibiydim. Liseyi bitirdiğimde çok beğendiğim bi fiziğim vardı. Şimdi o kadar orantısız kilo aldım ki inanılmaz selülit, çatlak, göbek ve kalınlaşmış bi belim var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…