Sağlk olsun olacak o kadar, ünlü diiliz ki , çalış, ev işi, vb kendimize o kadar da bakamayızÇocukluğumdan beri dal gibiydim. Liseyi bitirdiğimde çok beğendiğim bi fiziğim vardı. Şimdi o kadar orantısız kilo aldım ki inanılmaz selülit, çatlak, göbek ve kalınlaşmış bi belim var
Üzülme yaa veririzSağlk olsun olacak o kadar, ünlü diiliz ki , çalış, ev işi, vb kendimize o kadar da bakamayız
harika gdiyorsun. Bende 14 kiloya yakın verdim ve hala vermeye çalışıyorum. Motivasyon arada bozuluyor kaçamak oluyor ama hedefinden ne olursa olsun şaşma. Hatta çoğu zaman tartı gereksiz yere + gösteriyor :)17/11/2020 :78.10
20/11/2020:77.40
23/11/2020:77.00
Çok teşekkür ederim. Tebrikler ve başarılarharika gdiyorsun. Bende 14 kiloya yakın verdim ve hala vermeye çalışıyorum. Motivasyon arada bozuluyor kaçamak oluyor ama hedefinden ne olursa olsun şaşma. Hatta çoğu zaman tartı gereksiz yere + gösteriyor :)
Üzülme yaa veririz
Diyet yapıyorum güya şu gece yemelerimi birakabilsem başarıcam bişeyler aslındamanikkk şimdi farkettim kendime yazmışım yanlışlıkla. Ben de diyorum niye cevap yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?