69 dan 50 ye kilo verme seruvenim (yemeklerim ve tartim resimli )

Hoşgeldin canım emzirirken diyet yapmayi iyi demiyorlar lakin un tuz seker uzak durursan hazır paketli gidalardan uzak durup bol sebze et balık tavuk ve baklagil tüketerek kısacası sağlıklı beslenerek ve en önemlisi suyu 3 lt yakin içerek diyet yapabilirsin canım tabi bi doktora da danışmanı tavsiye ediyorum
kızlar emiziriyorum iki aylık.bebegim.var bende yapsam sakıncası olurmu

Ben pisirmesini pek sevemedim lapa gibi oluyor ya bebek mamasi gibi neyse ki yoğurt kurtaricim oldu ✌ senin günlüğünün başlığı ne canım arada ben de sana misafir olurum
İçine ceviz de atıyorum ben bazen pek ez bal kuru üzüm vs çok sevdim arada sıcak sıcak insanın yiyesim geliyor.. benlm günlüğüm kendimle konuşmalarım diye canım buyur gel beklerim ayrıca 64.8 olmuşsun harika gerçekten kilo verdikten motive olanlardansın ben kilo verdikten nasılsa veriyorum diyip yiyicilerdenim.. aslında bunu değiştirmek lazım bu inanış bile beni ona yöneltiyor..

kızlar emiziriyorum iki aylık.bebegim.var bende yapsam sakıncası olurmu
Canım ben emzirirken başlamıştım bu işlere hamur işi tatlı vs kestiği için bazen gerçekten sütüm yetmiyordu.. su süt yapar diyorlar ama ben de öyle olmadı malesef.. ben sütüm azaldıkça. Sonra Katı bir diyet değil de daha serbest yedim.. mesala yine evde tatlı hamur yemedim ama misafirliğe gittiğim de doyana kadar yerdim.. gerçekten o günler daha yoğun sütüm olursı.. 65 ki kilolara düşünce de gece yatmadan hurma gün kurusu vs yemeye başlamıştım gece daha çok sütüm olmazdı benlm o da fayda etti ama sonrasında hiç bir daha kilo veremedim..
Tavsiyem sağlıklı beslen sabahları ekmek ye bulgur ye bunlar bol bol olsun hafta da bir istediğin bir tatlıyı ye veya sabah tahin ye helva ye hani uygun miktarda ...

Uğrayacağım mutlaka bugün chia tohumu aldım onunla ne yapacağım bilmiyorum ben de soğuk sütlüsüne kuru üzüm hurma ve tabi ki damla cikolata katiyorum tabi herkes farkli seviyor tek çeşit sıkılıyor bazı insanlar bense bir seyi çok begenirsem bıkana kadar yerim sonra da daha uzun süre yemem değisiğim galiba bu arada sabah -200 le 64.6 ya indim bu beni oldukca motive ediyor çünkü o eksileri gördükçe benim de istahim kapaniyor

Çok çok iyi hayatım benlm iştahım ev de iş varsa kapanıyor aklım da yapılacak başka şeyler varsa hiç yemek yemek aklıma gelmiyor...eve de iştah kesmesi için lavanta yağı gibi yağlar alıp buhar yapacağım hem eve koku olur hem ortam yumuşar vs.. ben bu tarz şeyleri de severim..değişiklik kafasına girdim çıkamıyorum
Chia yı ek işte yulafın üstüne miis ya da chialı puding falan yap var tarifleri hep.. ben de arada yarim onun da midede şişip tokluk yaptığını söylüyorlar ama zaten hani sorun yokluktan değil ki.. iştahta.. miden zaten hep y
Tok.. yok olsada yeme isteğimiz olduğunda kilo alıyoruz

Ben de katılabilir miyim? Boyum 1.58 70 kiloyum. Yarın başlıyorum. Bugün artık başlayamam. Yemek de yiyemem bu saatten sonra zaten :)

Yarın sizin resimlerdeki gibi bir kahvaltı ve öğlen sadece nohut yemeği ve 17:00 den sonra sadece çay kahve. Şekersiz tabii.

Benimde başlamam lazım yarından itibaren dikkat edeyim bakalım ben kaç kilo vericem boy1.59 kilo 69
Hoşgeldin canım
N napoleon28
Sende hosgeldin canim isteyince niye olmasin ki bence aralik çok az misal şubat mart gibi hedef koyabilirsin kendine benim misal hiç acelem yok çünkü ne kadar acele edip hirs yaparsam basarili olamiyorum 1 yıl da sürse ben 50 kiloya inecegim diyorum ilk günün nasıl gidiyor canım ✌

Günlükcüğüm dün ki yedigim içtiğimi yazamadim neyse bugune raporlariz artik

Hoşbulduk canım ben sabah maydonozlu limonlu su ile başladım güne kahvaltıda birer adet salatalık domates biraz peynir bir dilim ekmek yedim kendime tarçınlı limonlu su yaptm

Ben de de aynı mantık var ... Nasılsa 60kilo olacağım ha 3ay sonra ha 5ay.. nasılsa 60olacağım ve ondan sonra da öyle olacak..

Ben geldim günlükcüğüm
Sabah 10.30 da

Ara öğün 3 de

Akşam 6.30 da
1 kase salata
2 kaşık mantı yedim 3 kaşık yogurtla

Saat 10 gibi de
Algida bum bum diye bir dondurma yedim 60 gr 204 kaloriydi
Biraz geç oldu ama telafi ederim insaAllah

2 kupa bitki çayı içtim
Az sonra 1 fincan sade türk kahvesi icecegim
2 lt su ictim
Bu günlük bu kadar günlükcüğüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…