- 22 Ocak 2019
- 2.921
- 1.694
- 63
kızlar emiziriyorum iki aylık.bebegim.var bende yapsam sakıncası olurmu
İçine ceviz de atıyorum ben bazen pek ez bal kuru üzüm vs çok sevdim arada sıcak sıcak insanın yiyesim geliyor.. benlm günlüğüm kendimle konuşmalarım diye canımBen pisirmesini pek sevemedim lapa gibi oluyor yabebek mamasi gibi neyse ki yoğurt kurtaricim oldu ✌ senin günlüğünün başlığı ne canım arada ben de sana misafir olurum
Canım ben emzirirken başlamıştım bu işlerekızlar emiziriyorum iki aylık.bebegim.var bende yapsam sakıncası olurmu
Uğrayacağım mutlakaİçine ceviz de atıyorum ben bazen pek ez bal kuru üzüm vs çok sevdim arada sıcak sıcak insanın yiyesim geliyor.. benlm günlüğüm kendimle konuşmalarım diye canımbuyur gel beklerim ayrıca 64.8 olmuşsun harika gerçekten kilo verdikten motive olanlardansın ben kilo verdikten nasılsa veriyorum diyip yiyicilerdenim.. aslında bunu değiştirmek lazım bu inanış bile beni ona yöneltiyor..
Çok çok iyi hayatım benlm iştahım ev de iş varsa kapanıyorUğrayacağım mutlakabugün chia tohumu aldım onunla ne yapacağım bilmiyorum ben de soğuk sütlüsüne kuru üzüm hurma ve tabi ki damla cikolata katiyorum tabi herkes farkli seviyor tek çeşit sıkılıyor bazı insanlar bense bir seyi çok begenirsem bıkana kadar yerim sonra da daha uzun süre yemem değisiğim galiba bu arada sabah -200 le 64.6 ya indim bu beni oldukca motive ediyor çünkü o eksileri gördükçe benim de istahim kapaniyor
Hoşgeldin canımBenimde başlamam lazım yarından itibaren dikkat edeyim bakalım ben kaç kilo vericem boy1.59 kilo 69
Dayanirsin canim zaten irade meselesi grrvekten kilo vermek istiyorsan psikolojik olarak yeme isteği bitiyorÖğlen biraz sebze yedim bol su içtim bakalm nasıl dayanabilecek miyim
Ben de de aynı mantık var ... Nasılsa 60kilo olacağım ha 3ay sonra ha 5ay.. nasılsa 60olacağım ve ondan sonra da öyle olacak..Hoşgeldin canım
N napoleon28
Sende hosgeldin canim isteyince niye olmasin ki bence aralik çok az misal şubat mart gibi hedef koyabilirsin kendine benim misal hiç acelem yok çünkü ne kadar acele edip hirs yaparsam basarili olamiyorum 1 yıl da sürse ben 50 kiloya inecegim diyorumilk günün nasıl gidiyor canım ✌
Allah söyletiyor vallahi insaAllah birbirimizi tebrik ederiz canim hedeflerimize ulaşıncaBen de de aynı mantık var ... Nasılsa 60kilo olacağım ha 3ay sonra ha 5ay.. nasılsa 60olacağım ve ondan sonra da öyle olacak..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?