Canım bu hangi adimsayar program logosunu atsana bende bunu indireyimBugün hedefim 10.000 adım atmaktı kızlardan bana grip bulaştığı için atamadim
Eki Görüntüle 2675927
Hedefim 2.5 lt su icmekti ama yatana kadar 3 lt olur galiba
Eki Görüntüle 2675928
2 kupa ıhlamur icecegim
1 fincan da sade türk kahvesi icecegim
Bu günlük bu kadar günlükcüğüm uyumayı planlıyorum gözlerim yanıyor
Valla benim de alamadığım bazi noktlaar var. Şahsen ben pirinc pilavi hastasi bj insandim her gun yerdim 50 kiloydum. 2 yildir biraktim gibi bisey cok nafir yiyorum 58 kiloyumSevgili K kocdayi Öncelikle diyetisyen olmadığımı belirtmek isterim :) yanlış yönlendirmek istemem .
Ama ben kendi vücudumu tanıdığım için bunu başarabileceğime inandım . Neyi ne ile yemem ya da yememem gerektiğini öğrendim .
Misal kilo aldıranın karbonhidrat değil , karbonhidrat ile beraber alınan yağ olduğunu anladım .
makarna yiyeceksem , yağlı soslu değil sadece haşlayıp üzerine yoğurt koyup istediğim kadar yedim .
O gün protein ile besleneceksem , yanında mutlaka yararlı yağlardan tükettim ve karbonhidrat yemedim gibi gibi ..bide haftada 3-4 gün spor yapmaya özen gösterdim şu an da biraz sallıyorum ama genel olarak yaptım bu zamana kadar
Mutlaka yaptığınız bir hata vardır . Tabi yaş ilerledikçe vücudun ideal kilo algısı da değişiyor .Valla benim de alamadığım bazi noktlaar var. Şahsen ben pirinc pilavi hastasi bj insandim her gun yerdim 50 kiloydum. 2 yildir biraktim gibi bisey cok nafir yiyorum 58 kiloyumekmek nerdeyse hic yemiyorum hamur işi cok nadir kilom basenlerimde. Gobegim hic yoktu simdi var. Bilmiyorum yani anlam veremedim
Vallahi bi 5 6 kilo versem yetecek de veremedimMutlaka yaptığınız bir hata vardır . Tabi yaş ilerledikçe vücudun ideal kilo algısı da değişiyor .
pirinç pilavını haşlama yerseniz yani yağsız sorun yaşamazsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?