69 dan 50 ye kilo verme seruvenim (yemeklerim ve tartim resimli )

hayırlı geceler kızlar bugün sporumuda yaptım çok şükür yemek de iyi geçti. su 2.5 litre hergun içiyorum. sadece küçük bir dilim pasta yedim umarım yarına artı olarak cikmam yakında insaallah hergun ne yedigimide atarim

Kizlar 1.58 boy 59 kiloyum basenlerim cok. 50 kiloya inmek istiyorumm. Tavsiyeniz nedir neler yapmaliyim. Yeni kimyasal gebelik gecirdim tekrar gebe kalmadan once zayiflamak istiyorum

Kizlar 1.58 boy 59 kiloyum basenlerim cok. 50 kiloya inmek istiyorumm. Tavsiyeniz nedir neler yapmaliyim. Yeni kimyasal gebelik gecirdim tekrar gebe kalmadan once zayiflamak istiyorum
Merhaba canım hoşgeldin. Kilon boyuna göre çok görünmüyor. Basen için Leslie yapabilirsin çok etkili.

Belim ince basenim cok giydiklerim yakışmıyor artik. Yediklerimle de desteklemek istiyorum acikcasi adam akilli kilo vermem lazim

Ben geldim günlükcüğüm Bugün çok fenalardayim

Sabah klasik kahvaltim

Öğlen de misafirim vardı
2 büyük pogaca
2 kaşık kısır
2 kaşık yogurtlu köz kırmızı biber salatası
1 büyük dilim browni

Oy oy neyse ki pişman degilim arada lazım oluyor yarın kaldığım yerden devam günlükcüğüm

İlk sayfadan buraya kadar okudum yazmadan çıkmayayım dedim artık
Maşallah size heyecanla kilo verişlerinizi resmen takip ettim kızlar inşallah hepiniz hedefimize ulaşırsınız
Ama dikkatimi çekti konu sahibi hergğn yulaf ve damla çikolata kız bıkmıyon da ha valla başta ardaşlarda yazmış zaten ben de senln gibi yisem kilo alırım ben o yulaf tabağını ara değil ana öğün yapıyorum resmen

Mesajın beni mutlu etti canim sana tebessüm ettirebildigimiz için ben onceden yulaf ezmesini sadece soguk sütle yapiyordum hiç bir doyuruculugu olmuyordu o yüzden ara öğün e koydum sonradan yoğurtla yaptığım tarif çok hoşuma gitti onu direkt ana öğün akşam yemegi yaptım tani dünü saymazsak katılmak istersen seni de bekleriz aramıza

merhaba canım internetim olmuyo her zaman bide buraya yazmak biraz zor geliyor açıkçası. seni tebrik ediyorum gayet güzel ilerliyorsun bu ara kardeşim geldi dağıttım biraz bugünden itibaren toparliyorum reglim de baya gecikti sisim baya ve bugün bir hafta oldu giden bir buçuk kilo fırsat buldukça yazicam insaallah

Tamm canım

Selam günlükcüğüm

Sabah 11 de

Ara öğün 2 de
1 yeşil elma
1 kupa türk kahvesi süt ve suyla karışık

Akşam 6.15 de

Yemek faslı bu kadar insaAllah daha yemem anneme gidiyorum

Benlm de günlüğüm var ama yazarım buraya da canım ben de yoğurtlu daha çok seviyorum hele şimdi sıcakken öyle daha iyi geliyor.. ama kışın da sıcacık pişirip yemesi güzel

Benlm de günlüğüm var ama yazarım buraya da canım ben de yoğurtlu daha çok seviyorum hele şimdi sıcakken öyle daha iyi geliyor.. ama kışın da sıcacık pişirip yemesi güzel
Ben pisirmesini pek sevemedim lapa gibi oluyor ya bebek mamasi gibi neyse ki yoğurt kurtaricim oldu ✌ senin günlüğünün başlığı ne canım arada ben de sana misafir olurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…