Bana katilabilirsin canım ✌gayet güzel keyifle kilo veririzbende diyet yapıyorum. leslie ve yürüyüş yapıyorum. Daha en az 15 kilo fazlam var.
canm harikasın gerçekten çok güzel gidiyorsun bu gidişle beni hayli hayli gecersin
Maşallah canım çok güzel veriyorsun kiloları
canm harikasın gerçekten çok güzel gidiyorsun bu gidişle beni hayli hayli gecersin
Kıslar nerelerdesiniz gözlerim sizi arıyor ☺ teşekkür ederim ikinize de insaAllah beraberce vererek sevinecegizMaşallah canım çok güzel veriyorsun kiloları
Teşekkür ederim canım senin adına çok sevindim azmini basarini da takdir ettim
Sevgili M Maridraw tebrik ederim , bende 4 şubatta 75 kilo ile başladım diyete(hayatımda ilk kez bu kiloları gördüm) bugün itibari ile 55 kiloyum.
hedef kiloma son 2-3 kilo :)Darısı başına .
spor da yapıyorsun gördüğüm kadarı ile , sana YouTube ‘da Pamela Reif’ın videolarını öneriyorumBaşarılar ☘
Sen nasil bir diyet uyguladin 6 kilo versem yetecek ama veremiyorumSevgili M Maridraw tebrik ederim , bende 4 şubatta 75 kilo ile başladım diyete(hayatımda ilk kez bu kiloları gördüm) bugün itibari ile 55 kiloyum.
hedef kiloma son 2-3 kilo :)Darısı başına .
spor da yapıyorsun gördüğüm kadarı ile , sana YouTube ‘da Pamela Reif’ın videolarını öneriyorumBaşarılar ☘
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?