Akıllı saatinden memnun musun canım
insaallah canım ama daha başındayım bugün 5. günumYarın sabah tartılıp yazalım. Yolun az kalmış :)
Çok iyi canım. Böyle devam eder inşallah. Kilo vermeye devamkızlar bugün cok mutluyum dünden eksi 600
Ben de spora başlayamadım henüzyapamadığım bir spor onada baslasm çok güzel olacak
Evet canım çok memnunum ve gereksiz hareketleri saymiyor misal elimi kolumu kullanirken mutfakta adim diye saymiyor en cok bunun icin memnunum ☺A
Akıllı saatinden memnun musun canım
Markası ne canımEvet canım çok memnunum ve gereksiz hareketleri saymiyor misal elimi kolumu kullanirken mutfakta adim diye saymiyor en cok bunun icin memnunum ☺
Huawei honor canım A101 den aldı eşimMarkası ne canım
ben bir video buldum yaptım da çok iyi geldi ama indiremedim bir turluBen de spora başlayamadım henüz
tebrikler canımEvet günlükcüğüm dün çıkan 65.8 sonrasi bu sabah 65 i gördüm bunun icin çok memnunumaslında giden -100 gr çünkü 65.1 den 65.8 e çıkmıştım 1 günde o yüzden giden -100 gr olarak hesapliyorum ve ilk hedefim olan 65 i gördüğüm için kendimi kutluyorum
Eki Görüntüle 2682096
Sağol canımtebrikler canım
Tebrik ederim canımEvet günlükcüğüm dün çıkan 65.8 sonrasi bu sabah 65 i gördüm bunun icin çok memnunumaslında giden -100 gr çünkü 65.1 den 65.8 e çıkmıştım 1 günde o yüzden giden -100 gr olarak hesapliyorum ve ilk hedefim olan 65 i gördüğüm için kendimi kutluyorum
Eki Görüntüle 2682096
Çok sağol canımTebrik ederim canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?