- 20 Eylül 2019
- 1.378
- 2.222
- 78
Gördüm evet baktım YAa dikkatimi çektiİlk sayfa da ölçülerim yazıyor canım bir göz at istersen
Kesinlikle canım hem fit hem de sağlıklı olmak istiyorum ben de alerjik astım ve nefes darlığı var maalesef kilo olunca ve de çok yiyince inanilmaz bir şekilde rahatsızlık duyuyorum sanki patlayacak gibi hissediyordum ne kadar az yersem o kadar rahat oluyor ve rahat nefes alabiliyorum ☺ valla yapan azmeden cok aslinda bakma benim de en cok sorunlu bolgem göbek cok üzülüyorum açıkçası cocuk dogurup taş gibi karnı olan kadınları gördükçeGördüm evet baktım YAa dikkatimi çektiinşaalalh çok güzel sağlıklı bir fiziğe sahip olursunuz. Ya aslında bizlerin elinde birçok şey..güzel bir fiziğe sahip olmak istiyor insan kıyafetlerin içinde fit olmak
Ben inanıyorum inşallah sizde azmedince olacakKesinlikle canım hem fit hem de sağlıklı olmak istiyorum ben de alerjik astım ve nefes darlığı var maalesef kilo olunca ve de çok yiyince inanilmaz bir şekilde rahatsızlık duyuyorum sanki patlayacak gibi hissediyordum ne kadar az yersem o kadar rahat oluyor ve rahat nefes alabiliyorum ☺ valla yapan azmeden cok aslinda bakma benim de en cok sorunlu bolgem göbek cok üzülüyorum açıkçası cocuk dogurup taş gibi karnı olan kadınları gördükçeelimden geleni yapiyorum bu ara bocaliyorum biraz ama sporla en azından kurtarmaya çalışıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?