69 dan 50 ye kilo verme seruvenim (yemeklerim ve tartim resimli )

Evet günlükcüğüm ben geldim 2 günlük regl ve ödem olayından sonra 67.5 dan 66.4 ü gördüm inanılmaz motive oldum ve hirslandim

Ben geldim günlükcüğüm
Sabah 10.30 da

Ara öğün 2 de
Yulaf ezmesi
2 adet ramazan hurmasi
1 tatlı kaşığı damla çikolata (regl oldugum icin canim tatli istedi)
1 tatlı kaşığı hindistan cevizi rendesi
Yarım bardak soğuk süt

Akşam 6.40 da
1 kepçe yesil mercimekli mantı çorbası
Avuç içi kadar bazlama
7 adet köfte küçük boy
3 kaşık domates sos
Yarim bardak limonata

Yemek faslim bu kadar

Merhabar bende katilabilir miyim
Bende 72.5 la basladim dogum sonrasi su an bebis 8 aylik. Bende 50 li kilolara inmek cok istiyorum. Boy:160 benimde.

Bugün hedefim 10.000 adım atmaktı kızlardan bana grip bulaştığı için atamadim

Hedefim 2.5 lt su icmekti ama yatana kadar 3 lt olur galiba

2 kupa ıhlamur icecegim
1 fincan da sade türk kahvesi icecegim
Bu günlük bu kadar günlükcüğüm uyumayı planlıyorum gözlerim yanıyor

Bende 72.5 la basladim dogum sonrasi su an bebis 8 aylik. Bende 50 li kilolara inmek cok istiyorum. Boy:160 benimde.
Tabi ki canım istemen yeterli istedigin diyeti gönül rahatlığıyla yapabilirsin kilo bildirimi haftalik günlük sana kalmış canım bebeğin hayırlı olsun emziriyor musun?

Tabi ki canım istemen yeterli istedigin diyeti gönül rahatlığıyla yapabilirsin kilo bildirimi haftalik günlük sana kalmış canım bebeğin hayırlı olsun emziriyor musun?

Yok canim emzirme işimiz bitti bizim. Haftalik olark kilo bildirimi yapabilirim. Gunde de neler yaptiklarimi yazarim insallah

Günaydın canım emzirme yoksa rahatsin demektir olur tabi kafana keyfine göre takilabilirsin zorlama yok sıkma yok onu niye yaptın bunu niye yedin demek yok ben de yiyorum çünkü kendimi tamamen mahrum bırakırsam nefsim fena coşuyor durduramiyorum ucundan da olsa koklatiyorum ki nefsim korelsin

Gecikmeli olarak da olsa ben geldim günlükcüğüm
Bugün ipin ucu kaçtı galiba sabah 10 da normal kahvaltımı yaptım 6 ya kadar hiç bir şey yemedim 6 da ise 100 gr sucuk 2 tavuk kanadı 1 köfte yedim belki fazla gelmis olabilir ama hepsi ızgaraydı dayanamadim az önce de 1 top dondurma yedim bugün tatil günümdü keyfini çıkardım sabah tam gaz devam ✌

Ben geldim günlükcüğüm
Dün yedigim sucuklar +800 gr olarak geri döndü olsun bugün kaldığım yerden devam ✌

Ben geldim cannım günlükcüğüm
Sabah 10.30 da

Ara öğün 2.30 da

Akşam 6.50 de
2 kaşık mantar soteyi yemedim

Yürüyüş+spor+ev işi çoluk çocuk pesinde kosma toplam kombinene✌

Su

2 kupa bitki çayı
1 kupa türk kahvesi içeceğim

Yorucu bir günün ardından bu günlük maceralar bu kadar günlükcüğüm✌

Selam günlükcüğüm 2 günün ardından tekrar 66.4 ü gördüm yarın ı sabırsızlıkla bekliyorum

Ben geldim kuzum günlükcüğüm

Sabah 10.30 da

Ara öğün 2 de

Akşam 6.10 da
6 kaşık tavuk kokoreç (dönerden yaptım ev yapımı yağsız biber ve domatesli)
Yeşil mercimek çorbası
Ayran

Gün içi yaptığım bütün aktivitelerim( ev işi çoluk çocuk spor alışveriş vs) toplamı attığım adım

İçtiğim su

2 kupa yeşil cay ve karışık bitki çayı
1 kupa sütlü sulu ve tarcinli türk kahvesi içeceğim
1 top dondurma yiyeceğim
Bu günlük bu kadar günlükcüğüm insaAllah sabah eksileri görürüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…