69'dan 57'ye nasıl yapsam

modakusu

Üye
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2018
594
931
18
39
Göktürk
Selamlar,
Bu sabah tartıldım, 69.300 gr. güncelim.
Bol bol denemelerim oldu 65 kiloya kadar düştüm ama diyeti bırakınca kıtlıktan çıkmış gibi yediğim için hemen geri aldım.

Bugünden sonraki amacım hırs yapmadan az az vermeye çalışmak, hırs yapıncada bir yere varamadım sonuçta.

Benzer kilo hedeflerinde olanlar varsa beklerim ya da kendi konularınızda beni etiketlerseniz birbirimize destek olalım.

Diyet Arkadaşlarım

Son düzenleme:
bende aynı durumdayım canım 2. çocuğumdan sonra sürekli 65-70 arasında gittim geldim artık 71 oldum dur demeliyim 59-60 istiyorum bende

Sabah kahvaltı yapmadım, hiç acıkmadım da.
Kalkış saatim 07.10 civarlarında. Öğle yemeği saat 12.00'de mantarlı çorba içtim ve yeşil salata yedim.
Akşama spor salonuna başlıyorum. Düzenli haftada günler belirleyip takip edebilirsem şahane olur.
Dün akşam acılı ekşili çorba sipariş etmiştim sushicodan ama sıra gelmedi onu içmeye, bu akşam onu ısıtıp içerim.

Yarın spor için programı paylaşarak devam edeceğim. kulkedisi30 gel birlikte verelim şu kiloları, en azından devam etme motivasyonu katalım birbirimize

tamamdır canım bende bugün işyerinde kahvaltı ettim sanırım biraz fazla kaçırmışım hala bişey yemedim akşama bir çorba birde yürüyüş düşünüyorum 40 dk kadar

hellooo, dün spora başladım.
3 km. tempolu yürüyüş (arada koşmaya çalıştım ama daha olmuyor) + 40 dakika kadarda bacak esnetme germe hareketleri yaptım.
Sabah tartıldım, ama sonucu unuttum :) kilo vermiştim kesin bilgi :))
spora 18.00 gibi işten dönünce gittim, bir filtre kahve ve 3 ceviz yedim.
spordan dönünce geç oldu diye yemek yemedim. Çorba içtim baya yatana kadar idare etti beni, yatmaya yakın çok acıktım ama bişey yemedim. Gün boyu 2.5 litre su içtim. Teşekkürler ilk gün :)

Bu sabah kahvaltı yapmadım, ofise yeni geldim.
Öğlen salata planlıyorum.

öğlen yeşil salata + 1 kase yoğurt çorbası + 1 kase yoğurtlu pancar yedim.
Pancarın ödem atıcı özelliği de vardı, tadı da çok iyiydi baya iyi geldi.

Şimdi sade türk kahvesi içiyorum, şu ana kadar 1 litre su içtim.

selam
sabah 2 haşlanmış yumurta peynir zeytin domates ve salatalık
ara yarım portakal 5-6 fındık
öğlen bir tabak ton balıklı salata
ara az şekerli türk kahvesi
akşama tavuk çorbası düşünüyorum

Slm kızlar Geçen sene diyete başladım 10 kilo gitti ama dikkat etmedim öyle çok bugünler sıkı bir diyet yapmak istiyorum 69.600 oldum 67 ye inmiştim

Herşey güzel giderken ofiste bir atıştırmalık çılgınlığı oldu dün akşam çıkmadan.
1 muz, 1 çikolatalı puding yedim.
Akşam çorba yedim, ama bende yemezsem yemem biraz atıştırınca asla durduramıyorum kendimi öyle bir sorun var.
Bugün akşam spor var, dün youtube'da baya değişim videoları izledim. Uygulayabildiğim bir antreman olursa linkini paylaşırım.

Bu sabah, çeyrek simit, 2 dilim kaşar peyniri, 2 cherry domates, 2 zeytin yedim ve çay içtim.

Her hafta belli bir kilo kaybı olsa şahane olur, 4 ay var sonuçta birden verip hemen almaktansa azar azar gitsin.

günaydın kızlar ben varım bugünden itibaren başlıyorum herkese bol eksiler - hangi günler tartılıcağız

oleeeyy

ben pazartesi başladım, haftada 1 kilo konusuna da üyeyim ama orası yeni üye almıyor.
İsterseniz Pazartesileri tartı günü yapalım, kilolarımızı yazalım.
sen güncel kilonu yazarsan ilk sayfada yazıp takip edelim benimkiyle birlikte.

Daha önce birkaç gruba üyeydim ama dağıldı grup bende tam böyle birşey arıyordum süperrr gitsin kilolar artık zayıf halimi özledim güncel kiloyu nereye yazacağım daha yeniyim tam çözemedim nasıl olucak? PaZartesi bana uyar

Son düzenleme:

canım sen şimdiki kilonu buraya yazarsan, bu yazının ilk sayfasında karanfil ile benim bu haftaki kilomu yazdım.
seni de eklerim, her hafta pazartesi güncelleye güncelleye devam ederiz inşallaaah

Bu öğlenki menüm, salata bardaki yeşilliklerden salata, bir küçük kase zeytinyağlı taze fasulye.
Şu ana kadar 1 litre su içebildim Yatana kadar tamamlayacağım artık..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…