bende aynı durumdayım canım 2. çocuğumdan sonra sürekli 65-70 arasında gittim geldim artık 71 oldum dur demeliyim 59-60 istiyorum bendeSelamlar,
Bu sabah tartıldım, 69.100 gr. güncelim.
Bol bol denemelerim oldu 65 kiloya kadar düştüm ama diyeti bırakınca kıtlıktan çıkmış gibi yediğim için hemen geri aldım.
Bugünden sonraki amacım hırs yapmadan az az vermeye çalışmak, hırs yapıncada bir yere varamadım sonuçta.
Haziran ortasına kadar, ortalama 4 ayda 12 kilo vermeyi aşırı istiyorum
Bu sabah aralıklı oruç ile başladım güne, sabah kahvaltısı yapmayıp öğlen salata yemeyi planlıyorum.
12.00'de yemek kısmına başlayıp 20.00'de bitirmiş olacağım. 16/8 versiyonunu deniyorum.
Benzer kilo hedeflerinde olanlar varsa beklerim ya da kendi konularınızda beni etiketlerseniz birbirimize destek olalım.
iyi akşamlar kızlar bende 70 kiloyum hayalim 60
Slm kızlar Geçen sene diyete başladım 10 kilo gitti ama dikkat etmedim öyle çok bugünler sıkı bir diyet yapmak istiyorum 69.600 oldum 67 ye inmiştim
günaydın kızlar ben varım bugünden itibaren başlıyorum herkese bol eksiler - hangi günler tartılıcağızhadi hadiii diyet arkadaşlığııı
günaydın kızlar ben varım bugünden itibaren başlıyorum herkese bol eksiler - hangi günler tartılıcağız
Daha önce birkaç gruba üyeydim ama dağıldı grup bende tam böyle birşey arıyordum süperrr gitsin kilolar artık zayıf halimi özledim güncel kiloyu nereye yazacağım daha yeniyim tam çözemedim nasıl olucak? PaZartesi bana uyaroleeeyy
ben pazartesi başladım, haftada 1 kilo konusuna da üyeyim ama orası yeni üye almıyor.
İsterseniz Pazartesileri tartı günü yapalım, kilolarımızı yazalım.
sen güncel kilonu yazarsan ilk sayfada yazıp takip edelim benimkiyle birlikte.
hadi diyet arkadaşı olalım yapalım birlikte
olur canım.burdan yazınza daha motive olunuyor. benim kilom 70 boy 1.59
Daha önce birkaç gruba üyeydim ama dağıldı grup bende tam böyle birşey arıyordum süperrr gitsin kilolar artık zayıf halimi özledim güncel kiloyu nereye yazacağım daha yeniyim tam çözemedim nasıl olucak? PaZartesi bana uyar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?