69'dan 57'ye nasıl yapsam

canım sen şimdiki kilonu buraya yazarsan, bu yazının ilk sayfasında karanfil ile benim bu haftaki kilomu yazdım.
seni de eklerim, her hafta pazartesi güncelleye güncelleye devam ederiz inşallaaah
Şimdi 69 kolay gelsin kızlar hedef 60 günde 2 fincan limonlu yeşil çay içiyorum faydası var gibi

Afiyet olsun iyi içmişsin ben daha bir bardak içtim oda mecburiyetten ilaç aldığım için

ben hiç su içmezdim, 1 ay önce diyet olaylarına başlarken zorlana zorlana içmeye başladım.
Paşabahçeden bardak aldım ölçülü su bardağı 500 ml. ofisteyken içmek aşırı kolay oluyor. Bittikçe dolduruyorum çıkana kadar 2 litre bitiyor. Bu bardağı tavsiye ederim baya işe yarıyor canım

Merhaba kızlar benim de son kilolarım ve motivasyonum çok düştü aranıza katılmak isterim. Mayısta 2 tane düğünümüz var 2şer de kına 51 kilo olarak gitmek istiyorum hepsine.. boyuM 164

Selam kızlaryer verirseniz bende katılmak istiyorum size.1 eylülden bu yana 85 ten 73e düştüm.Daha vermem gereken 18 kilom var.

Evet kendime öyle birşey almam lazım

ben tüm bitki çaylarını seviyorum, herşeyi de şekeriz içmeyi severim. Ama yeşil çayı hiç sevemedim
Bende yıllardır şekersiz içerim çayımı sadece limonlusunu sevdim diğerleri çok kötü geldi tadı bana buna bağlandım resmen

İlk fırsatta kendime yeni çaylar alıcam emziriyorum da bu arada aniden açlık bastırıyor

Büyük tabak yerine kücük tabaklarda yemeginizi yiyin böylelikle beyini aldatmis olur doydugunuzu hissedersiniz. Cevremdeki arkadaslar kilo vermek icin aksam saat 5-6 dan sonra hicbirsey yemeyip aclik hissettiklerinde su icerek saglikli kilo verdiklerine sahidim.

Hepinize kolay gelsin insallah istediginiz hedefe olasirsiniz

İnşallah yaparız ya 15 kilo falan verdim ama şimdi takılı kaldım fazla dikkat et etmedim ama olmuyormuş böyle anladım

İnşallah yaparız ya 15 kilo falan verdim ama şimdi takılı kaldım fazla dikkat et etmedim ama olmuyormuş böyle anladım
Bazen vücudun dinlenmeye ihtiyaci olabiliyor cnm o yüzden veremeyebiliyorsundur.
Hevesini kaybetme sakin ne güzel 15 kilo vermisin

Selam kızlar sanırım aranıza katılıcam
66 olmuşum ben de 61’dim ne güzel
Ama 50’li kilolara hasret yaşıyorum
Hedefim 56
Başlangıç 66
Acelem yok yavaş yavaş da olsa gitsin istiyorum
Spor yapıyorum Jillian 30 Day ve yürüyüş
Diyet yapmıyorum sadece ölçülü nitelikli beslenmeye çalışıyorum.

Cuma olsun bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…