Şimdi 69 kolay gelsin kızlar hedef 60 günde 2 fincan limonlu yeşil çay içiyorum faydası var gibicanım sen şimdiki kilonu buraya yazarsan, bu yazının ilk sayfasında karanfil ile benim bu haftaki kilomu yazdım.
seni de eklerim, her hafta pazartesi güncelleye güncelleye devam ederiz inşallaaah
Afiyet olsun iyi içmişsin ben daha bir bardak içtim oda mecburiyetten ilaç aldığım içinEki Görüntüle 2120499
Bu öğlenki menüm, salata bardaki yeşilliklerden salata, bir küçük kase zeytinyağlı taze fasulye.
Şu ana kadar 1 litre su içebildimYatana kadar tamamlayacağım artık..
Şimdi 69 kolay gelsin kızlar hedef 60 günde 2 fincan limonlu yeşil çay içiyorum faydası var gibi
Afiyet olsun iyi içmişsin ben daha bir bardak içtim oda mecburiyetten ilaç aldığım için
ben tüm bitki çaylarını seviyorum, herşeyi de şekeriz içmeyi severim. Ama yeşil çayı hiç sevemedim
Evet kendime öyle birşey almam lazımben hiç su içmezdim, 1 ay önce diyet olaylarına başlarken zorlana zorlana içmeye başladım.
Paşabahçeden bardak aldım ölçülü su bardağı 500 ml. ofisteyken içmek aşırı kolay oluyor. Bittikçe dolduruyorum çıkana kadar 2 litre bitiyor. Bu bardağı tavsiye ederim baya işe yarıyor canım
Bende yıllardır şekersiz içerim çayımı sadece limonlusunu sevdim diğerleri çok kötü geldi tadı bana buna bağlandım resmenben tüm bitki çaylarını seviyorum, herşeyi de şekeriz içmeyi severim. Ama yeşil çayı hiç sevemedim
İnşallah yaparız ya 15 kilo falan verdim ama şimdi takılı kaldım fazla dikkat et etmedim ama olmuyormuş böyle anladımBüyük tabak yerine kücük tabaklarda yemeginizi yiyin böylelikle beyini aldatmis olur doydugunuzu hissedersiniz. Cevremdeki arkadaslar kilo vermek icin aksam saat 5-6 dan sonra hicbirsey yemeyip aclik hissettiklerinde su icerek saglikli kilo verdiklerine sahidim.
Hepinize kolay gelsin insallah istediginiz hedefe olasirsiniz
Bazen vücudun dinlenmeye ihtiyaci olabiliyor cnm o yüzden veremeyebiliyorsundur.İnşallah yaparız ya 15 kilo falan verdim ama şimdi takılı kaldım fazla dikkat et etmedim ama olmuyormuş böyle anladım
Evet sanırım öyle bir dönemdeyim birazda stres kaynaklı yeme isteğim oluyor devam edicem aynı şekildeBazen vücudun dinlenmeye ihtiyaci olabiliyor cnm o yüzden veremeyebiliyorsundur.
Hevesini kaybetme sakin ne güzel 15 kilo vermisin
Akşam yemeğim 3 kaşık patates kıymasıydı bol ayranla beraber azaltmaya başladım yemeği
Bende öyle spor fzla yok çocuktan zaman bulamıyorum çok hareket ediyorum ev içinde akşam sabah 15 dk yürüyüş yapıyorumBende pek diyet yaptığım söylenemez ama ekmeği azalttım aburcubur yok be su çok içiyirum. Bide spor yapmaya çalışıyorum
Cuma olsun benceoleeeyy
ben pazartesi başladım, haftada 1 kilo konusuna da üyeyim ama orası yeni üye almıyor.
İsterseniz Pazartesileri tartı günü yapalım, kilolarımızı yazalım.
sen güncel kilonu yazarsan ilk sayfada yazıp takip edelim benimkiyle birlikte.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?