69'dan 57'ye nasıl yapsam

Yeni diyet arkadaşlarımız olmuş

Başlangıç kilosunu yazanları ilk sayfadaki ilk mesaja ekledim. Hepimiz istediğimiz kiloya inelim

Dün spora gittim, 3k koşu yürüyüş + karışık ağırlıklı bacak ve karın hareketleri yaptım.
Bu akşam da spora gidicem normalinde yarın spor günümdü ama yarın akşam dışarıda olucam.
Bu akşam için daha aktif bir program yapmayı umuyorum.

Gün boyu 2.5 litre su içtim.

Dün akşam yemeğim; az çorba + fırında tavuk - sonra hiç aç olmasamda çiğ fındık yedim film izlerken.

Bu sabah kahvaltım; 1 yumurta + kaşar peyniri ve salatalıktı.

Hepinize günaydın kızlar eģer kabul ederseniz aranıza bende katılmak istiyorum güncel kilolarımız ve hedef kilolarımız benzer bu sabah tartıldıldım ve 67.2 yi gördüm baskülde hayatımın rekoru 50 li kilolarımı özledim inanır mısınız son bir yılda geldim hu noktaya 56-57 lerden artık daha fazla taşımak istemiyorum ve tekrar esku halimi hedefliyorum 55-57 arası olmak niyetim benidekabul ederseniz çok mutlu olurum ve umarım uzun süreli sağlam bir diyet topiği olur burası

Hoşgeldin
ilk sayfaya ekledim seni de. Foruma Ocak ayında katıldım ama diyete niyet etmekten uygulamaya geçmek Martı buldu, ne güzel diyet arkadaşları bulunuyormuş :))
Hazirana kadar umudum bu motivasyonu kaybetmemek ve 56-57'lere inebilmek olmayacak bir hedef değil..
Ben kendime bir spor rutini çıkartmaya çalışacağım bugün onu da paylaşırım.

50’li kilolar ciddi bi özlem bende de :))))
Olur inşallah.
Hoşgeldin burada birbirimize destek oluruz iyi olur.

50’li kilolar ciddi bi özlem bende de :))))
Olur inşallah.
Hoşgeldin burada birbirimize destek oluruz iyi olur.

Çok sağolun kızlar hoşbulduk bu güzel karşılamanız için teşekkür ederim adet dönemimim yaklaşıyor ama ben yinede kararlıyım bakalım inşallah birlikte güzel yol alirız yavaş yavaş spor rutinide oluşturmaya çalısıyorum h içi en az 20-30 dk hızlı yurüyüş ve koşu h sonu ise 45 dk ile 1 saat arası aynı şekilde evde koşu bandım var yıllardır çok iyiydi aramız ne zaman aramıza mesafa koydum sonra gwldi kilolar havalar biraz daha güzelleşsin evimin yakınındaki parkta bisiklet binmeyide planlıyorum arada bazı günlerede squat ve plates hareketleri eklemeyi düsünüyorum
Bu arada hepimizin kadınlar günü kutlu sun canlar

Merhaba canım benimde evimde koşu bandı var çocuklardan fırsat bulamıyorum akşam yürüyüm dedim anca 15 dk yürüdüm. Ama artık düzene koyup en az 45 dk yürüyücem insallah

Bu arada Emekçi kadınlar günümüz kutlu olsun

Bendede koşu bandı var.Her gün 40 dakika orta tempoda yürüyorum,yada 30 dakika zumba yapıyorum.Okulda öğrencilerim gittikten sonra 1 saat boş vaktim var,o zamanda fırsat buldukça pilates bandıyla hareketler yapıyorum.Akşam kızım eve gelene kadar yaptım yaptım,yoksa hepsi kalıyor öylece.

Kızlar antibiyotik kilo yapar mı ??

Yeni gelenler hoşgediniz evet birgün hepimiz istediğimiz kiloda olucağız inanıyorum düşünmesi bile güzel Ben ekmeği tam olarak kesiceğim daha önce bırakmıştım işe yarıyor dün resmen aç yattım bir Türk kahvesi içtim yatmadan önce kahvaltıdan önce biraz yürüyüş yapacağım

Merhaba canım evde koşu bandı olması büyük rahatlık aslında düzenli yapardim 1 yıl öncesine kadar o sayede kilomu koruyabiliyodum sonra yemek kursuna gitmek gibi bi hatta ettim koşu bandınıda ihmal edincr gelsin kilolar kıyafetlerimin biçogunun icine giremiyorum geçen yaz bu kadar olmasada fazlam vardi ama bu yaz öyle olmuycak inşallah

Spor programın çok iyiymiş canım çocuk olunca herşey daha da zorlaşıyo bende henüz çocuk yok ama yaza doğru düsünüyoruz o yüzden de bu kiloların ne kadarından kalıcı olarak kurtulursam o kadar iyi bu arada bende eliptik bisikleylere heves ettim bu aralar belki gözümü karartıp alırım bi ara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…