Benim için farketmezCuma olsun bence
Genelde pazarları dışarda yeniyor ve ister istemez kaçıyor ölçüler. Pazartesi benim açımdan doğru bir sonuç olmayacakBenim için farketmez
Aklıma geldi evet o kaçamak çok olur hafta sonuGenelde pazarları dışarda yeniyor ve ister istemez kaçıyor ölçüler. Pazartesi benim açımdan doğru bir sonuç olmayacak
Merhaba kızlar benim de son kilolarım ve motivasyonum çok düştü aranıza katılmak isterim. Mayısta 2 tane düğünümüz var 2şer de kına 51 kilo olarak gitmek istiyorum hepsine.. boyuM 164
Hepinize günaydın kızlareģer kabul ederseniz aranıza bende katılmak istiyorum güncel kilolarımız ve hedef kilolarımız benzer bu sabah tartıldıldım ve 67.2 yi gördüm baskülde hayatımın rekoru 50 li kilolarımı özledim inanır mısınız son bir yılda geldim hu noktaya 56-57 lerden artık daha fazla taşımak istemiyorum ve tekrar esku halimi hedefliyorum 55-57 arası olmak niyetim benidekabul ederseniz çok mutlu olurum ve umarım uzun süreli sağlam bir diyet topiği olur burası
50’li kilolar ciddi bi özlem bende de :))))Hepinize günaydın kızlareģer kabul ederseniz aranıza bende katılmak istiyorum güncel kilolarımız ve hedef kilolarımız benzer bu sabah tartıldıldım ve 67.2 yi gördüm baskülde hayatımın rekoru 50 li kilolarımı özledim inanır mısınız son bir yılda geldim hu noktaya 56-57 lerden artık daha fazla taşımak istemiyorum ve tekrar esku halimi hedefliyorum 55-57 arası olmak niyetim benidekabul ederseniz çok mutlu olurum ve umarım uzun süreli sağlam bir diyet topiği olur burası
Hoşgeldin
ilk sayfaya ekledim seni de. Foruma Ocak ayında katıldım ama diyete niyet etmekten uygulamaya geçmek Martı buldu, ne güzel diyet arkadaşları bulunuyormuş :))
Hazirana kadar umudum bu motivasyonu kaybetmemek ve 56-57'lere inebilmek olmayacak bir hedef değil..
Ben kendime bir spor rutini çıkartmaya çalışacağım bugün onu da paylaşırım.
50’li kilolar ciddi bi özlem bende de :))))
Olur inşallah.
Hoşgeldin burada birbirimize destek oluruz iyi olur.
Çok sağolun kızlar hoşbulduk bu güzel karşılamanız için teşekkür ederimadet dönemimim yaklaşıyor ama ben yinede kararlıyım bakalım inşallah birlikte güzel yol alirız yavaş yavaş spor rutinide oluşturmaya çalısıyorum h içi en az 20-30 dk hızlı yurüyüş ve koşu h sonu ise 45 dk ile 1 saat arası aynı şekilde evde koşu bandım var yıllardır çok iyiydi aramız ne zaman aramıza mesafa koydum sonra gwldi kilolar havalar biraz daha güzelleşsin evimin yakınındaki parkta bisiklet binmeyide planlıyorum arada bazı günlerede squat ve plates hareketleri eklemeyi düsünüyorum
Bu arada hepimizin kadınlar günü kutlu sun canlar
Bencede öyle yapalım,hem vazgeçme gibi durumlar olmaz hem birbirimizi gördükçe hevesleniriz.Kızlar birde aktif olmak için hergün katılım zorunlu olsa birbirimizi hırslandırırız destek oluruz biraz
Yani biraz kurallar olsun yoksa tek tek gider herkes aktiflik olmazsaBencede öyle yapalım,hem vazgeçme gibi durumlar olmaz hem birbirimizi gördükçe hevesleniriz.
Merhaba canımMerhaba canım benimde evimde koşu bandı var çocuklardan fırsat bulamıyorum akşam yürüyüm dedim anca 15 dk yürüdüm. Ama artık düzene koyup en az 45 dk yürüyücem insallah
Bu arada Emekçi kadınlar günümüz kutlu olsun
Spor programın çok iyiymiş canım çocuk olunca herşey daha da zorlaşıyoBendede koşu bandı var.Her gün 40 dakika orta tempoda yürüyorum,yada 30 dakika zumba yapıyorum.Okulda öğrencilerim gittikten sonra 1 saat boş vaktim var,o zamanda fırsat buldukça pilates bandıyla hareketler yapıyorum.Akşam kızım eve gelene kadar yaptım yaptım,yoksa hepsi kalıyor öylece.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?