kaymak nasıl ekmeksiz yenir :)))bugün ekmeksiz de olsa döner ve kahvaltıda kaymakyedim.
akşama kabak çorbası yapacağım belki salata.
sonrasındada eski düzenime girmeye calışıp günlük yazacagım buraya inşallah.
kıyamam, cuma günü pek bildirim gelmedi ondan güncellemedim. bugün yapıcamkızlar nasıl gidiyor....
hadi hareketlendirin grubu...
buraya yazmadıkça kaçamağa meyilleniyor insan....
hadi eskisi gibi akşamları tüm gün menümüzü yazalım.
gündüzde fikir alışverişi yapalım...
ben hiç spor yapmıyorum evde 1 hareket bile yapmıyorum....beni gaza getirin......
modakusu @haziran1405 cgdmk amesia sempatik_kiz laiyka
biraz daha aktifleştirirsek grubu bir iki kişi daha gelir daha konuşuruz hem :)
yaaaa hadiii.
ben yoksa gaza gelemiyorum :)
modakusu geçen hafta listeyi güncellememişsin canım kilo verdimmmmmmm ben :)
O mesajda menumu yazmamistim.sadece oglen ekmeksiz doner ve sabah kahvaltida kaymak yedim fazladan dmeistim.kaymak nasıl ekmeksiz yenir :)))
sebzeleri öyle yemeyi bende seviyorum canım çok lezzetli oluyorKizlar instagramda cok goruyorum bu ara.
Patlicani dograyip yagli kagitla firinaaa soslayip.
Sonrada ustune yogurt..
Simdi ondan yapiyorum.fotodaa cok sevimli duruyordu.
ah kaptanım bende bi fenalardayımki sorma. bitki çayımı içmiyorumbu aralar garip hislerle sürekli yemek yerken buluyorum kendimi
ilişki olarak hislerim çalkantılı, onun için adapte olamıyorum. Duygusal açlık geri geldi
canım da pek bişey yapmak istemiyor açıkçası, bakalım bu hafta herşey netleşir. açıkçası keyifsizim, yani öyle gün içinde modum düşük değil ama sürekli bişey yiyorum yemezsem işte o zaman sürekli düşünmeye başlıyorum. Hiç bişey sağlıktan ve tabiiiiiki benim tatlı canımdan önemli değil ama odaklanmayınca olmuyor işte.
bırakın artık ayı güneşi..yanıma gelin :)ah kaptanım bende bi fenalardayımki sorma. bitki çayımı içmiyorum
yemeğe sardım hemde ne sarma bütün öğünler değil ama günde bi öğün abartıyorum
zaten izne de çıkıyorum bu hafta 3 hafta yokum
sürekli yazmıyorum çünkü vicdanen rahat değilim daha aktif olmak isterim ama bu aralar biraz böyle rahat takılmak istiyorum. inşallah eylüle bomba gibi gelirim
asena87 canım senin destekçinim biraz yalnız bıraktık seni ama dolunay mı ay mı güneş mi bilmiyorum bi türlü adapte olamıyorum
wuhhuu süpersinbırakın artık ayı güneşi..yanıma gelin :)
bugün baktım tam 5.1 kg olmuş giden...
ayy böyle devam etsin inşallah...
hemen evde olan dar pantolonlara zorla girip çıkmaya başladım dışarı :)
seni kutluyorum canım, azmini özellikle kutluyorum. Ben de 38'e indim bir süredir.Kizlar 42 bedendi giysilerim.
Bugun 40 beden pantolonumu giyip gittim.
Bendeki havayi sormayin sanki zayifliktan kiriliyorum :) :)
Darisi 38 bedenin basina.
Hadi kizlar menulerinizi yazin ve titreyip kendinize dönün :)
hello kızlarsss zayıflamanın yolunu buldum :)) sevgilinizle aranız kötüyse hoooop iştah gidiyor :) tek sıkıntı tartı bildirimi yapamayabilirim çünkü aşırı tripli bi şekilde evden ayrıldım. Tartım yok doğal olarak
Dün ki menüm, sabah 2 dilim karpuz - saat:16.00 civarı yoğun istek üzerine 1 muz gram aç değildim.
Bu sabah 2 dilim karpuz - americano içtim henüz başka birşey yemedim.
Ne zaman canım sıkkın olsa böyle iştahsız olurum ben, neyse ki bu sefer bir işe yarıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?