69'dan 57'ye nasıl yapsam

Ya kizlar ben salmadim aslinda ayni devam ediyorum ama buraya yazmiyorum cunku 1 ayi gecmistir heralde hic kilo vermedim.
Yani yazdim size tatilde bile diyetimsi yasadim.
Daha napayim yaa skldim cok.
canım evet sen aslında güzel besleniyosun ama olsun gidecek o kilolar onlar inatçıysa sen daha azimlisiiiinnn...

Bu öğlen balık yedim, baya iyi geldi.

Yarın yulafla başlayıp, akşamına sebze yemeği yapıcam.
Perşembe normal SİMİTSİZ kahvaltıma geri dönüp akşamına balıklı salata yapıcam. Yok valla pazartesiyi bekleyince düzene giremiyorum hemen yarın bi kendimi şaşırtıp, sonra kaldığım yerden devam

ben sabahları harika başlıyorum sonrası facia.
ya son günlerde yeşil çay falan içmiyorum ondan mı bendeki bu değişiklik acaba?

yürü be kaptan kim tutar seni

ben sabahları harika başlıyorum sonrası facia.
ya son günlerde yeşil çay falan içmiyorum ondan mı bendeki bu değişiklik acaba?
Yeşil çay bana çok sert geliyor, beyaz çay çıkmış onu dene, idrara çıkartıp ödem attırıyor, ben onu içiyorum,diyetisyenim önerdi

Yeşil çay bana çok sert geliyor, beyaz çay çıkmış onu dene, idrara çıkartıp ödem attırıyor, ben onu içiyorum,diyetisyenim önerdi
ben de hiç bir bitki çayını sevemedim gitti, gerçi ben çay da sevmiyorum :)
ödem için maydonoz demleyip içmişliğim var ama o kadar da kötü değil bence tadı.

ben de hiç bir bitki çayını sevemedim gitti, gerçi ben çay da sevmiyorum :)
ödem için maydonoz demleyip içmişliğim var ama o kadar da kötü değil bence tadı.
neyseki çok rahat içiyorum hepsini sadece adet düzenleyici bi bitki çayı vardı adını unuttum onu bi türlü içemedim

karnım inanılmaz tok akşam ne yerim bilmiyorum
yarın kahvaltı için muz almam lazım, yulaf lapamı muz ve fıstık ezmeli yapıcam.
yarın yeni bi gün yılmadan yola devam hadi bakalım

günaydın kızlarss
sabah kasemin fotoğrafını çekmeden hüplettim :)
çoooook uzun zamandır böyle zevkle güzel kahvaltı yapmamıştım.
Sabah kalktım evden çıkmadan 2 dakikada yulafı su ve biraz süt katıp lapa yaptım. Ofise gelince azıcık daha süt ekledim, tarçın ve muz. önden 1 haşlanmış yumurta yedim. Çok hoşuma gitti, iyi ki yapmışım.
Şimdi 3 ceviz ve americano zamanım.
su bardağımı da doldurdum ufak adımlarla geri dönüyorummm

sabah kahvaltısından sonra asla acıkmadım oley beee, şimdi ofistekiler öğlen ne yiyelim'e başladılar öyle farkettim öğlen olduğunu. Aslında hep bildiğimiz ama uygulamada son zamanlarda çok sorun yaşadığım (karbonhidrat-şeker ne kadar yersen o kadar yeme isteği olur ve çabuk acıkırsın) konularda bugün ufacık bi adım atmış oldum. Çok keyifliyim çook :)))

ah canım sana bravo
yazamıyorum bugün yoğun bi gündeyim diyete de dikkat etmiyorum aynı bile değilimdir kesin almışımdır

Sabah haşlama yumurta 2 ceviz 1 kapya biberi
Ara 1 dilim kavun 1 proteinli süt
Öğle balık salata
Ara 10 badem 1 süt
Akşam 3 köfte salata
Gece 1 meyve

Bugünki menüm bu, hiç ekmek yada karbondrat yok. En son pazar gitmiştim yüzmeye.

AFİYETLER OLSUN GÜZEL BESLENMİŞSİN DÜN.
sana sorum var canım,
sütü veya yoğurdu ara öğünlerde mutlaka tüketmi dedi diyetisyen?
gece meyve ye diyor mu?
bir de su içiyorsun değil mi *
sen de yavaş kilo verdiğini düşünüyorsun diye sordum...
bu arada yavaş olsun öz olsun ya bence bozma hiç istikrarını...

önceden anlatmışımdır.
bir diyetisyene gittim,çok sevilen biriydi burada.
kadın yüzüme bakmadan hızlıca şunu ye şunu ye bunlar yasak vs dedi.
ben zaten onun dediği gibi beslensem hızlı kilo verip sonra da alırdım.biraz zayıfladıktan sonrakı hayatına da uyacak sertlikte diyet lazım yani :)

Evet canım ve tükettirken proteinli yoğurt ve proteinli süt tüketiyorum. 2 ana öğünde proteinli, 4 ay önce doğum yaptım metabolizmam bozuldu, normalde verirdim bu kilolaları, doğum gerçekten çok değişik birşeymiş. Şimdi eylülü hedef belirledim kendime 56 için diyetisyen 58 yapalım hedefi dedi birden vermemem için. Şükür çatlağım yok, ikiz gebelikti benimki. Gece meyvesi tercihe bağlı acıkırsan ye ama çok şart değil dedi. Haftada 3 gün yumurta ceviz 4 gün peynir yumurta ekmek ve yeşillik. Dönüşümlü yani. Günde 3 lt içiyorum

öncelikle sağlıkla ikizlerini kucağına almışsın maşallah ve 50 li kilolardan bahsediyorsun bu çok güzel...
diyetinde bence iyi.
böyle anlatımının dısında diyetisyenin verdiği bir liste falan var mı,dediklerini okuyup unutuyorum sonra.eğer varsa foto veya msj atarsan sevinirim.
yoksa da sorun değil

Maalesef bebeklerimi erken doğurdum, ikisinide kaybettim
Tabi atarım şimdi dışardayım ama akşama unutursam hatırlat bana lütfen. Dediklerim benim diet listem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…