geçen bi yazıda karpuz yenilebilir yazıyodu. bi de sonrasında belki süt falan içebilirsinKızlar spordan sonraki kas ağrıları nasıl geçer bacaklarım çok ağrıyor duş falan alıyorum ama çok az faydası oluyor
Zamanla kaslar güçlendikçe ağrılar azalıyor.Kızlar spordan sonraki kas ağrıları nasıl geçer bacaklarım çok ağrıyor duş falan alıyorum ama çok az faydası oluyor
spor biter bitmez bol esneme hareketi aslında baya azaltıyor. Muz ve proteinli bişeyler de içerden beslerKızlar spordan sonraki kas ağrıları nasıl geçer bacaklarım çok ağrıyor duş falan alıyorum ama çok az faydası oluyor
canım menülerini yazıyor musun? bizim kızlar fazla yenen bişey görürlerse hemen yazıyorlar :)))modakusu benimki 64.0 başladışımdan beri 200gr arttım. Haftada 3 gün yüzmeme rağmen yemem mi fazla acaba?
hoşgeldin canım seni haftaya listeye ekliycem, bugün tatile çıktım biraz yokum ama diyet arkadaşlarım sıkı takipteler seni de yalnız bırakmazlar :)Bnm boyum 162 kılom suan 66.1 haftaya eksiler olsun ınsallahhhh
bizim bugün yaptığımız listeye ya da işk mesajımıza bakabilirsin, hepimizin bu gruptaki kilo geçmişi de var :)Bnm boyum 162 kılom suan 66.1 haftaya eksiler olsun ınsallahhhh
menülerin çok iyi aslında, ben bi tatilden döniyim birlilte salata ayran akşamlarına dönelimmodakusu genelde yazıyorum canım. Mesela;
9:00 3 kaşık menemen 1 peynir 3-4 zeytin 4 şekerli çay, yeşillik
14:00 bir tabak etli fasülye 1 bardak ayran
17:00 yarım muz
20:00 somon fümeli yeşil salata içinde kuru ekmekli
Şuana kadar 2 lt su içtim, yatana kadar 3 olur.
Hosbuldum tatlım cumaya gelsın eksiler ınsallah:))hoşgeldin canım seni haftaya listeye ekliycem, bugün tatile çıktım biraz yokum ama diyet arkadaşlarım sıkı takipteler seni de yalnız bırakmazlar :)
cumaları tartı güncelleme günümüz hoşgeldin tekrar
Hosbuldum canım gecmis olsunGünaydın kızlar
Hayırlı sabahlar
Hepinize mutlu bir hafta sonu diliyorum.
Dün Akşam yemeğinde yazdığım menüye ek birazda yufka ekmek yedim.
Pişmanmiyim? Hayır.
Çünkü cok seviyorum ve senede bir anca bulabiliyorum ve bulmuşken kaçırmak istemedim. Ama ölçülü yedim tabiki
Gece spor yaparım diye düşünüyorum. Ama dizimi yine sakatladım. Bu sıralar spor zor gibi görünüyor.
Bugünü biraz daha hafif atlatmam lazım.
Aramıza hoşgeldin cnmoglusum1612
Saol cnmHosbuldum canım gecmis olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?