69'dan 57'ye nasıl yapsam

canım uyar yapabiliriz. ama mesela o çok zor olanlarını yamazsam kendi platesimi yaparım
illa bi bahane illa bi bahane bulacam demi

başladığından beri en şahane menüleri tel taktırdıktan sonra görmeye başladım sende :))
afiyet olsun valla, o kavunlar kayısılar gitti nasıl sevindim :)

Günaydın kızlarss, bu sabah kahvaltımı yaptım.
Dün akşamdan beri başım ağrıyor nedeni bence çok açık bu hafta toplasam 1 litre su içmişimdir ancak 1 haftada.
Bugün zorlansamda 2 litre içicem en az..

Kendime verdiğim sözler vol 289. ayın 17'si itibari ile tatilden döner dönmez haftada 6 gün plank ve yine haftada 6 gün 10.000 adım yapıcam.
Bu şekilde ancak Ağustos ortalarına doğru 60'lardan kurtulabilirim sanırım. 15 gün tatil olmasa bide regli olabilsem daha iyi olurdu da neyse. Bugün geciktirici kullanmaya başladım, daimi balon olarak devam edicem artık

Belki Ağustosun ilk haftası 1 aylık kendimi denemek için spora yazılırım. Çünkü bide şöyle bi durum var :) Şimdi tatile gidicem, sonra Ağustosta 9 gün tatile gidicem, sonra Eylülde 9 gün tatile gidicem :)))) bulduğum boşluklarda ne kadar ne yaparsam kar artık

Kızlarrrr
Leslie 3 mil yaptım geldim. 1 litrede su içtim

Henüz kahvaltı yapmadım. Ama sudan dolayi karnım çok şişti.
Yarım saat sonrada kahvaltımı yaparım.
Sonra hayatın acı gerçekleriyle yüzleşip temizliğe başlamam lazım

Canım gec öğrendim basiniz sagolsun mekani cennet olsun rabbim size yakınlarina sevenlerine sabirlar versin
Bu arada annenle diyette olman işini kolaylaştırıcaktır canim hem yemek hazırlarken hem de moral motivasyon için

meraba kızlar nabersiniz.
kızlar iki gündür sabahları yoğurt chia tohumu tarçın meyve yiyorum inaanılmaaazzz tok tutuyor
öğlene kadar hatta saat 1 e kadar hiç ama hiç acıkmıyorum.

başladığından beri en şahane menüleri tel taktırdıktan sonra görmeye başladım sende :))
afiyet olsun valla, o kavunlar kayısılar gitti nasıl sevindim :)
Aslinda telle pek ilgisi yok.ara ogunle veya domates yerine kavunla kilo veremedim.bende boyle deniyorum.
Birde 1 haftadir vucudum alisti heralde yemekte cekmiyo canim uzun sure acta durabiliyorum firsat olmayinca.

meraba kızlar nabersiniz.
kızlar iki gündür sabahları yoğurt chia tohumu tarçın meyve yiyorum inaanılmaaazzz tok tutuyor
öğlene kadar hatta saat 1 e kadar hiç ama hiç acıkmıyorum.

aaa ben de dün carrefourdan chia badem yoğurt karışımı aldım, aslında bu tip şeyler yemiyorum ama bu aralar kendimi zaptetmekte zorlandığım için en azından çikolata içermeyen bişey alıyım diye aldım. Evde unuttum gerçi :)

Kizlar selamss
Bakin bugun persembe tartildim 66.1 cikti.
Yarina karismam.
Gecen haftada 66.5u persembe gorup cuma 67.3 olmustu...
Ama bu hafta duzenli beslendim zaten...
Ya ben size diyorum sporu yapalim diye de ben eve girince koltuktan kalkmiyorum.

al bendende o kadar canım yaa en azından yürümeye başladım bu bile benim için gelişme

Dışarıda işlerim vardı onları halledip geldim.
7000 adım atmışım. Sabah da leslie 3 mil yapmıştım.
Bugün gayet başarılı geçti benim için

Bugünün raporu

11.30 2 yumurta,
1/2 dilim ekmek,
1 domates
14.00 1 adet kayısı
16.20 1 kase yoğurt
19.10 1 kase pirinç çorbası (dev gibi bir kaseydi),
1 parca tavuk (minicik),
Salata

3 litre su içildi.

Spor: Leslie 3 mil
7000 adım atıldı

O corbadaki pirinc olmayaymis harika otesi bir yazi idi
Mesele bence sporla priinci yakmak degilde zayiflama asamasindayken vucuda bunlari gostermemek.
Tabi naçizane dusuncem boyle.
Afiyetler olsun canim.

08.30 1 yumurta peynir domates
10.00 1 ev kurabiyesi minicik
15.00 5 kofte
16.00 10 findik- kefir
19.30 2 kofte maydanoz

Gun icinde 1 lt su 1 sade soda 2Turk kahvesi 1 sutlu nescafe 2 cay 4 bitki cayi
Sadece 6000 adim.
Bugun resmi toplantilar vardi hep baska baska mekanlarda anca bunlari yapabildim.

O corbadaki pirinc olmayaymis harika otesi bir yazi idi
Mesele bence sporla priinci yakmak degilde zayiflama asamasindayken vucuda bunlari gostermemek.
Tabi naçizane dusuncem boyle.
Afiyetler olsun canim.
Kilo vermek icin mutlaka bazi seylerden feragat etmek gerekiyor canim yaa haklisin.
Ama her daimde olmuyor.

Annem bundan bir sene once diyet yapip 2.5 ay gibi bir surede 18 kilo vermisti.
Bu süreci diyetisyen esligindeydi ve diyet listesinde gunluk 2 dilim ekmek, her ögün 2 kaşįk pilav yada makarna mutlaka vardi.
Regli doneminde listesinde mutlaka tatli (cikolata) vardi.

O zaman ki diyetisyeni anneme "Bu karbonhidratlari hayatindan cikarmayacagim.
Bunlarsiz yasamayi göze alacaksan keselim bunlari...
Çunku çıkartirsam vücudun buna alisacak ve diyeti birakinca bunlari yedigin an tekrar kilo alacaksin.
Ama normal rutininde bir beslenme programiyla devam edersek verdigin kilolar kalici olacak" demisti.

Gercektende bu verdigi kilolari kalici oldu.
Mesela annemin tek problemi gunde 6 ogun beslenmemesi. Bu sekilde beslenmeyince metobolizmasi calismiyor ve kilo veremiyor.

Diyete basladiginda normalde yediginin 2 katini yiyor ama işin ilginç yanı kilo veriyor
Diyet listelerinin kisiye özel hazirlanmasinin sebebini annemden sonra ögrendim diyebilirim.

Diyeti biraktiginda verdigi kilolari almadi ama kilo veriside durdu annemin. Haftaya ayni diyetisyene tekrar goturecegim onu.

Ama ben yine diyetisyenlerden uzak kafama gore takilacagim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…