Ya haklisin dediklerinde diyetisyenler nasil onca kilo verdiriyor sasiriyorum.Kilo vermek icin mutlaka bazi seylerden feragat etmek gerekiyor canim yaa haklisin.
Ama her daimde olmuyor.
Annem bundan bir sene once diyet yapip 2.5 ay gibi bir surede 18 kilo vermisti.
Bu süreci diyetisyen esligindeydi ve diyet listesinde gunluk 2 dilim ekmek, her ögün 2 kaşįk pilav yada makarna mutlaka vardi.
Regli doneminde listesinde mutlaka tatli (cikolata) vardi.
O zaman ki diyetisyeni anneme "Bu karbonhidratlari hayatindan cikarmayacagim.
Bunlarsiz yasamayi göze alacaksan keselim bunlari...
Çunku çıkartirsam vücudun buna alisacak ve diyeti birakinca bunlari yedigin an tekrar kilo alacaksin.
Ama normal rutininde bir beslenme programiyla devam edersek verdigin kilolar kalici olacak" demisti.
Gercektende bu verdigi kilolari kalici oldu.
Mesela annemin tek problemi gunde 6 ogun beslenmemesi. Bu sekilde beslenmeyince metobolizmasi calismiyor ve kilo veremiyor.
Diyete basladiginda normalde yediginin 2 katini yiyor ama işin ilginç yanı kilo veriyor
Diyet listelerinin kisiye özel hazirlanmasinin sebebini annemden sonra ögrendim diyebilirim.
Diyeti biraktiginda verdigi kilolari almadi ama kilo veriside durdu annemin. Haftaya ayni diyetisyene tekrar goturecegim onu.
Ama ben yine diyetisyenlerden uzak kafama gore takilacagim
Herkesin vücut direnci bünyesi daha farklı.Ya haklisin dediklerinde diyetisyenler nasil onca kilo verdiriyor sasiriyorum.
2 sene once birebir diyetisyene ozel para verdim aylik 250 tl falandi.1 ay bana ozel dediklerini yaptim kilo veremedim.benim bunyem kabul etmiyor heralde pirinci ekmegi hamuru.
Ardindan cok unlu olmus acayip kilo verdiren bir diyetisyene gittim kadin bana isvec diyeti gibi kati bir diyet yazdi gozu kapali.
Verdgi kagidi attim ciktigim gibi.
Bu ne dedim yani.
Ama simdi oyle besleniyorum neredeyse.
Evet zayiflasam 2 pirinc yesem hemen kilo alirim biliyorum kendimi ama napayim kiloya cok meyilliyim demekki.
O dedikleri gibi yaptim kilo veremedim.simdi boyle yapiyorum o da yavas yani 5 haftada 3 kilo falan oldu
Burada sadece diyetisyenler yapiyor canim yağ kas ölçümünü.sempatik_kiz bu arada benim yagdan mi kastan mi verdigimi nereden ogrenecegim.
Su olcen aletler nerede var.
Bir de tahlil mi yaptirsam acaba saglik ocaginda.
Elbette kaçamaklar yapabilirsin.günaydın kızlaar.
dün yine harika geçti kahvaltım öğle yemeğim aradaki bitki çaylarım vs.
akşama biraz fazla kaçtı ama misafirim var yatılı
e antep olunca kebaplar lahmacunlar devreye giriyo akşam bende lahmacun ve kebaptan yedim. porsyon kontrolü yapabilseydim iyiydi ama yapamadım.
üstelik regl öncesi
mazeret mi uyduruyorum yoksa.
neyseki hareketli bi gündü
Yanlış anlamazsan acaba farkli bir hastaligin falan mi var canim.GÜNAYDIN KIZLAR.
gecen hafta regl şişkinliğiyle kilo verememiştim ve buna bağlayıp susmuştum ee bu haftada anca 1 kg gitmiş.
başlangıç: 69.3
5. hafta sonu: 66.3
bu demek oluyor ki 5 haftada 3 kilo vermişim.
aslında fena değil ama çok yavaş kızlar nolur beni anlayın...bu hızla ne olacak yani.
Allahtan diyet diye ekstra birsey yapmıyorum düzenli yiyorum sadece.
ama yanlış var....ya beslenmemde ya hormonlarımda ya da sporsuzluğumda...
YA BEN NAPICAM BU ÜŞENGEÇLİĞİMİ...
BENİM DELİLER GİBİ SPOR YAPMAM LAZIM.
evet canım mazeret bunlar.ben çok yaptım biliyorumgünaydın kızlaar.
dün yine harika geçti kahvaltım öğle yemeğim aradaki bitki çaylarım vs.
akşama biraz fazla kaçtı ama misafirim var yatılı
e antep olunca kebaplar lahmacunlar devreye giriyo akşam bende lahmacun ve kebaptan yedim. porsyon kontrolü yapabilseydim iyiydi ama yapamadım.
üstelik regl öncesi
mazeret mi uyduruyorum yoksa.
neyseki hareketli bi gündü
aaa evet arada uğra fotoğrafta at...ama fazla abartma tatil bitecek o yediklerinin tadı ağzından gidecekGünaydın kızlarsss, fotoğraf çekemedim bugün.
62.400 çıktım. Geçen haftaya göre +200 gr. az bile buldum :)
Regli olamadım malum, tatil nedeni ile bide geciktirici alıyorum. Her gün daha şiş uyanıyorum.
Ve hap öyle bi iştah yaptı ki, duvarları kemiricem öyleli :))
Bu hafta tuttum tuttuğum kadar artık önümüzdeki 10 gün kilo alırsam da alırım gelince veririm napıyım..
ben yokken buralara ve kendinize iyi bakın, ara ara fotoğraflarla gelmeye çalışırım.
Öğlene kadar epey yoğunum, işleri yetiştirirsem öğleden sonra çıkıcam o zamana kadar listemiz tamamlanırsa paylaşırım öpüyorum herkesi
yyyya ama ben çok özenirim 5 li kilolara:)Gunaydin kizlar
An itibariyle tartildim ve 60.100
Haftaya 5 li rakamlari görebilecegim insallah
Birde spora baslayabilsem cok iyi olacak
Ama bir türlü başlayamiyorum.
Bugun 10 bin adim atmam cok zor gibi görünüyor.
Ama yinede deneyecegim.
Aksama misafir agirlama gibi bir durumum var henüz net degil.
O netleşsin planlarimi ona göre yaparım artık.
Buralar bizde sen yokkenGünaydın kızlarsss, fotoğraf çekemedim bugün.
62.400 çıktım. Geçen haftaya göre +200 gr. az bile buldum :)
Regli olamadım malum, tatil nedeni ile bide geciktirici alıyorum. Her gün daha şiş uyanıyorum.
Ve hap öyle bi iştah yaptı ki, duvarları kemiricem öyleli :))
Bu hafta tuttum tuttuğum kadar artık önümüzdeki 10 gün kilo alırsam da alırım gelince veririm napıyım..
ben yokken buralara ve kendinize iyi bakın, ara ara fotoğraflarla gelmeye çalışırım.
Öğlene kadar epey yoğunum, işleri yetiştirirsem öğleden sonra çıkıcam o zamana kadar listemiz tamamlanırsa paylaşırım öpüyorum herkesi
Hep birlikte göreceğiz insallah o 5li rakamlarıevet canım mazeret bunlar.ben çok yaptım biliyorum
eee kilon kaç bugün cuma...
aaa evet arada uğra fotoğrafta at...ama fazla abartma tatil bitecek o yediklerinin tadı ağzından gidecek
dinlen,eğlen bakalım benim bu sene zor gibi
yyyya ama ben çok özenirim 5 li kilolara:)
geçen hafta kaç kiloydun baktım ama göremedim:)
çok güzel devam et böyle inş...sporada başlamalıyız.
yanlış anlamam canım niye anlayayım.Yanlış anlamazsan acaba farkli bir hastaligin falan mi var canim.
Mesela PKO diye bir hastalik var ve kilo verme sürecini cok etkiliyor.
Sen yinede genel bir tahlil yaptir bence
Insallah yoktur tabiki benimki sadece bi çözüm arama niteliginde bir mesaj
canım bi dahiliyeye falan mı görünsen tahlillerin yapılsa belki d vitamini b12 eksikliği vardır. insülin direnci vs. bi tahlillerini yaptırsan nasıl olur.GÜNAYDIN KIZLAR.
gecen hafta regl şişkinliğiyle kilo verememiştim ve buna bağlayıp susmuştum ee bu haftada anca 1 kg gitmiş.
başlangıç: 69.3
5. hafta sonu: 66.3
bu demek oluyor ki 5 haftada 3 kilo vermişim.
aslında fena değil ama çok yavaş kızlar nolur beni anlayın...bu hızla ne olacak yani.
Allahtan diyet diye ekstra birsey yapmıyorum düzenli yiyorum sadece.
ama yanlış var....ya beslenmemde ya hormonlarımda ya da sporsuzluğumda...
YA BEN NAPICAM BU ÜŞENGEÇLİĞİMİ...
BENİM DELİLER GİBİ SPOR YAPMAM LAZIM.
Canını sıkmana hiç gerek yok o halde.yanlış anlamam canım niye anlayayım.
evet pco var bende.
son 2 senedir regl düzenim oturmaya başladı oyüzden kilo verebilirim sandım ama yavas yavas gidiyor.
doktorun buna yapacagı birsey yok kilo ver diyecek o yüzden gitmiyorum hatta düşünmeyip üstüne düşmeyip psikolojik olarak iyileştirdiğimi düşünüyorum.
evet bunu hepsi demişti kilo alacaksın ve veremeyeceksin diye.
dediklerinde 53 kiloydum.70e cıktım ve fazla veremedim 13 senedir falan.
şuan farkında olmadan bunu bana hatırlattığın için teşekkür ederim :) biraz rahatladım kilo vermem zaten zor ve yavas olacaktı..
tamam 5 haftada 3 kilo benim vücudum için iyi anca napalım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?