69'dan 57'ye nasıl yapsam

Günaydın kızlar, bu hafta bi ileri iki geri geçti.
Güncel kilom 65,700 +200 gr. ile haftayı tamamlıyorum. Biraz sıkıldım aslında uzun vadede beslenme şeklimi değiştirmem lazım. Baya okudum, araştırdım bu hafta yarını da kendime ayırdım dinlenicem, okuyacağım ve kendime iyi bir beslenme yolu bulmaya çalışıcam. Yarın sık güncellemeler ile burada olucam.
Kilo takvimimizi de yarın güncelliyorum :KK200:
Aynen canım iş uzadıkça sokmaya başlıyor hele ki sonuç alamayınca ama kilon az yolun kısa sıkma canını

günaydınn
geçen hafta 67.6
bu hafta 67.4
fark -200gr
20180413_064258_resized.webp
daha iyi olabilirdi ama bu hafta hep kaçamaklı geçti

Günaydın kızlar sabah doktordan geldim 69 olmuşum vücudumda ödem var ne yaparsam yapayım sanırım tam iyileşmeden eksileri göremeyeceğim iyice sıkıldım bu aralar Yemeği azalttım bitki çayları içiyorum vermem gerekirken alıyorum hamile gibi karnım şiş 80 kiloyken bile böyle göbeğim yoktu

Kızlar bir arkadaştan duydum fark etmeden böyle zayıflamış sarımsağı pirinç gibi doğrayıp suyla yutmuş her gün göbek yağları gitmiş başka bir şey için denemiş ama böyle bir sonuca ulaşmış kısa sürede deneyen yada duyan var mı başka kokusu olmasa denemek istiyorum akşamları yatarken içiyormuş

Kızlar bir arkadaştan duydum fark etmeden böyle zayıflamış sarımsağı pirinç gibi doğrayıp suyla yutmuş her gün göbek yağları gitmiş başka bir şey için denemiş ama böyle bir sonuca ulaşmış kısa sürede deneyen yada duyan var mı başka kokusu olmasa denemek istiyorum akşamları yatarken içiyormuş
canım abimde yaptı bunu evet dediğin gibi faydasını gördü. ama ben denemedim.

Burdayım canım :KK54: eğitime gidiyorum demiştim ya eğitimdeyim işte :KK66: biraz yogun geçiyor gundüz eğitim akşamlarıda arkadaşlarla dısarda sehri geziyoruz yemekti çaydı tatlıydı derken ne durumdayım bilemiyorum birde regl oldum :olamaz: arada dikkat etmeye calısıyorum kendime ama arkadaşlarla zor oluyor :oops:
modakusu modakusu canım evimden uzak olduğum için düzenimi oturtamadım tam bu sabah tartılamadımda zaten bana geçen haftaki kilom 65.500 yazar mısın canım haftaya artık belki bi eczanede filan tartılırım :KK66:

Bugün that sugar filmini izledim, aşırı etkilendim arkadaşlar.
İzlemeyenler varsa lütfen izleyin, böyle beynimde bi şalter hareket etmiş gibi oldu izleyince.
şeker bize neler yapıyor, sağlıklı diye tükettiğimiz paketli gıdalarla neler yaşıyoruz. Beynimiz yeme düzenimizle nasıl bir ilişki içinde o kadar güzel, bilimsel ama hiç sıkmadan tertemiz anlatılmış.
sanırım en büyük hatam, bikini vücudu peşinde koşmak oldu benim, düşüncemde hayal ettiğim bir vücut şekline ulaşmaya çalışmak hemde bu kısa sürede olsun istiyorum. hatalarımdan biri de hasta olmadığım için (hastalıktan kastım, ciddi karaciğer yağlanması ya da ne biliyim sürekli şifa bulmak için hastane doktor peşinde koşmuyor olmak) kendimi sağlıklı sanmak.
Bu filmde anlatılan tüm bağımlılıkları yaşıyorum ne saçma ki, bağımlılık olduğunu ya da bunun beni hasta edeceğini bilmiyor olmam. Temelinden bu beslenme şeklimi değiştirmem lazım, sağlık bulmak ve hayat boyu bu vücutla olacağım için dışımın iyi görünmesi için çabaladığım kadar içime de yatırım yapmam gerekiyor.
Böyle sevgili günlük gibi oldum ama çok dertlendim :)

İzlemeyenler varsa lütfen izleyin, böyle beynimde bi şalter hareket etmiş gibi oldu izleyince.
şeker bize neler yapıyor, sağlıklı diye tükettiğimiz paketli gıdalarla neler yaşıyoruz. Beynimiz yeme düzenimizle nasıl bir ilişki içinde o kadar güzel, bilimsel ama hiç sıkmadan tertemiz anlatılmış.
sanırım en büyük hatam, bikini vücudu peşinde koşmak oldu benim, düşüncemde hayal ettiğim bir vücut şekline ulaşmaya çalışmak hemde bu kısa sürede olsun istiyorum. hatalarımdan biri de hasta olmadığım için (hastalıktan kastım, ciddi karaciğer yağlanması ya da ne biliyim sürekli şifa bulmak için hastane doktor peşinde koşmuyor olmak) kendimi sağlıklı sanmak.
Bu filmde anlatılan tüm bağımlılıkları yaşıyorum ne saçma ki, bağımlılık olduğunu ya da bunun beni hasta edeceğini bilmiyor olmam. Temelinden bu beslenme şeklimi değiştirmem lazım, sağlık bulmak ve hayat boyu bu vücutla olacağım için dışımın iyi görünmesi için çabaladığım kadar içime de yatırım yapmam gerekiyor.
Ya onu herkes çok söylüyor ama izlemek nasip olmamıştı hemen açıp izleyeceğim sana şöyle diyim 6 ay diyet boyunca ne paketi gıda ne de şeker un vs hayatıma sokmadım ve o kadar dinç mutluydum ki göbeğim bile bir farklıydı. Şimdi şeker hayatıma tekrar girince Karnım bile şekil değiştirdi

çok ilham verici bir belgesel ve gerçekten çok etkiledi beni. tamamiyle adamın anlattığı şeyleri yaşıyorum son birkaç aydır şeker tüketmeye başladığımdan beri.. eğer başarabilirsem 6 aylık diyet maceramdaki gibi şekersiz devam etmek.

Back
X