7-8 yaşındaki kız çocuğu en çok neye sevinir?

samyelipoyraz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2011
506
41
48
İzmir
o yaşlarda bi kızım yok ama bi kız var etrafımda sevindirmek istiyorum oyuncak mı alsam kıyafet mi.. şu cindy bebekleri var ya hepsi severmi ondan alsam sanki daha mı çok sevinir. yoksa bunun için büyük mü oluyo. ya da ne alsam. şöyle 30 tl ye kadar çıkabilrim. kıyafet durumu normal yani kötü deil ama çok çeşit kıyafetide yokturdur heralde ama az da deildir. ben sevinsin istiyorum ihtiyaç giderme amacından çok sevinsin istiyorum.

Son düzenleme:

Merhaba
O yaşlardaki kız çocukları genelde aksesuar severler. Örneğin,elbisesine uyacak çanta,ayakkabı,küpe ve kolye takımı vs vs

Kıyafetlı bır barbıe ye hıc bır kız cocugu hayır demez:)
kac tane var kızımın ama gozu hala barbılerde ,
aile barbıe falan o fıyatlarda bulabılırsın

bende dun arkadasımın ogluna arabalar aldım kucuk yavrum teyze almıs dıyıp durdu 2.5 yasında cocuk sevındırmek cok gzuel bırsey

işte buu
küçükken hep bunun benim olmasını istedim. hala istiyorum. şimdi giysem nasıl olur ki

7 yasinda kizim var, barbi delisi ama süslü kiyafetde cok sewer, simli Parlak seylere bayilir... Tabii takiyida

Bazi oneriler 7-8 yas icin fazla geldi bana.
7-8 diyor yahu, ergenlik caginda demiyor. Daha sut disleri bile dokulmemis cocuk bu yani.
Barbie bebek cok guzel fikir, ya da evcilik takimi mesela. O yastan daha buyuk de olsam evcilik takimi hastasiydim.
Olmadi, parlak elbiseler, ayakkabi, bayramlik filan gibi seyler de olabilir.

bencede evcilik seti veyaaa barbie falan var ya onların makyaj setleri olanlarından olabilir.. veya okul başladı kışda geldi ona ihtiyacı varsa pembeli botlardan alabilirsin pembeli falan mont alabilirsin :) maddi durumuna bağlı elbet

7 yaşını bıtırmış kızım var winx kızlarına dair herşeyi sever,barbının müzikli bilezıklı günlüğünü aldık yenı çk mutlu oldu,her turlu çantayı çk sever,tüllü etekleri sever,kızlı yapıştırmaları çk sever artık oyuncaklarla pek oynamıyr barbı bebek felan alıyorum ama bır kere oynayıp bır kenara atıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…