okuyorum okuyorum ve sizde de eşiniz kadar hata buluyorum ben...
eşinizin yaptığı çok ayıp, hiçkimsenin kimseye küfretmek gibi bir hakkı yok, bu çok yanlış...
ama bence siz de burnunuzun dikine çok gidiyorsunuz...evlilik fedakarlıktır hanımefendi, hiçkimse sadece kendi isteklerini yaparak bir evliliği sürdüremez...herkes fedakarlık yapar, kimi az kimi çok...ve hepimiz biliriz ki evlilikte fedakarlığın büyüğünü kadın yapar...
bahsettiğiniz kişi kim olursa olsun size ne kadar yakın olursa olsun onunnla gidip sabaha karşı eve gitmenizi doğru bulmam ben...tabiki eşinizin sözyledikleri çok çirkin ama daha yeni evli biri olarak eşinizin yanında olmanız daha uygun değil mi...
eve daha makul saatlerde gelmeniz gerektiğini düşünüyorum...bıktım yemek yapmaktan yapmayacağım nasıl bir cümledir...evlisiniz hanımefendi...yemek yapmak kadının işidir gibi bir cümlşe kurmam ama eşinizle birlikte girin mutfağa yapın yemeklerinizi...birlikte vakit geçirmeyi unutmuşsunuz bence siz...ben 10a kadar fatoştaysam o da annesinde diyorsunuz...daha yeni evlisiniz ya...ne işiniz var o saatlere kadar ayrı ayrı...
ayrıca üslubunuz da buraya yazdığınız gibi ise bence yanlış, sinirleriniz yıpranmış olabilir anlarım, herkesin bazen ağzından çıkanı kulağı duymayabilir, ama bir kadına da eşiyle bu şekilde konuşmak yakışmaz...kadın zerafetine yakışmaz...
yanlış anlamayın lütfen, ben sadece okurken dikkatimi çeken ayrıntıları yazdım...eşiniz tabiki çok hatalı, ama siz de geri kalmıyorsunuz...
anneciğimin bir lafı vardır, sen zot ben zot ata kim verecek ot der...böyle yapmaya devam ederseniz sizin at gidicidir...
biraz daha uyum, biraz daha hoşgörü, biraz daha fazla zaman...bence evliliğinizi kurtaracak olan sizsiniz..istiyorsanız tabi...