7 aylık evlilikte boşanma aşamasındayım yaşadıklarımı sindiremiyorum

Nişanlıyken tüm evi süpürürdü her şeye koşardı evlendik misal bir gün bana sormadan komşuları çağırmış kızdım ettim neyse oldu bari sen evi süpür de ben de tatlı yapayım dedim ben bi markete gideyim geliyorum diye evden çıktı ki beni arıyor ben annemlerin yanına köye geldim diye başımdan aşağı kaynar sular döküldü evlenene kadar rol yapmış bu sebeple kendimi kandırılmış hissediyorum hayal kırıklığım en çok canımı yakan

Okurken yoruldum. Sen bu kepazeliğe nasıl dayandın? Sen yat kalk dua et çocuğun. Aman aman aman hemen ayrıl. Bunlar hangi dağın ayısı ?

Okurken nasıl bütün bunları kabullendin diye düşündüm. Ağır hasta bunlar. Eşin , annesi ve görümcen çok aşırı patolojik derecede bağımlı birbirlerine. 28 yaşına kadar anneyle uyumak nedir ya.

Ben de 9 aylık evlilik geçirdim. 6 yıl önce boşandım o da anakuzusuydu ama bu kadar da değildi. Bir de sen avukatsın , ne güzel mesleğin var. Çocuğun olmadığı için çok şanslısın. Boşan kurtar kendini bu manyaklardan. Sana sağlıklı, mutlu,huzurlu bir hayat dilerim .

Tamam kimse ölmesin gitsin anası ve bacısıyla yaşasın. Sizi de bıraksın. Ne kadar saçma sapan şeyler yaşatmış.

Bazi arkadaslar cocuk kalmis falan demis degil bence baska bir sey bu kisi ergenlige girecek bir oğlum var hic bir dedigimi yaptiramiyirum sizin ki masallah daha anasinin koynundan zor cikmis cikmis olmakta zor gelmis pasaya bosayin gitsin anasinin psikolojini yerle bir ettigini siz mi toplayacaksiniz gencecik kadinsiniz hic ugrasmaya degmez yoksa sizde hasta olursunuz

Avukat mısınız nokta ve virgül kullanmayan facebook emmileri gibi yazıyorsunuz. Ayrıca orta okul terk 18'lik cahil kızlar gibi bir evlilik hayatınız olmuş. Lisans mezunu eğitimli bir kadın ne böyle yazar, ne de bunları yaşar. Hadi 1 ay 2 ay yaşadı diyelim de aylarca katlanamaz. Bu işte bir terslik var

Muhtemelen 2 senelik adalet mezunu falandır en fazla

Muhtemelen 2 senelik adalet mezunu falandır en fazla
Onu bilemeyiz. Bizim köyde bile kızlar görümce, kaynana derdi çekmiyor artık. Kaldı ki konu sahibi avukatmış... hadi 1 kez çektin. 2 kez çektin. 3 oldu mu bi isyan edersin, dişini gösterirsin. Madem çalışıyorsun, ezik olmazsın. Aile evine dönüp de geri postalanmazsın mesela. Durun bakalım benim bir mesleğim gelirim var, kimse beni zorla evli tutamaz diyebilirsin

Yani avukat olmadığınız çok belli. Konu da bi tuhaf ama eger doğruysa kendiniz etmiş kendiniz bulmuşsunuz. İnsanlar evlerinden çıkıp evi soze bırakırken nasil içiniz rahat etti mesela? Görümceye de laf etmişsiniz ama orası aslında kızın evi zaten. Benim erkek kardeşim evlense, şehirdeki evimi de onunla karısına verip beni köye götürseler ben de o evden çıkmazdım. Az yiyin de kendinize ev tutun.

Yaşadıklarınız için çok geçmiş olsun zor günler yaşamışsınız.

Benim merak ettipiğim bir avukat nasıl bu kadar kendini ezdirir yani sizin onun canına okumanız lazımdı şimdiye kadar.

Iyy aklıma kendi flashbacklerim geldi. Bana da şey denmişti; onneme kal dödin ama gözümün içine baktınn. Boşadım sonra asalağı, anası ağlayarak beni arayıp ne olur geri dön demişti.

Harika bir yola girmişsiniz. Boş verin yaşadıklarınızı sindirme kısmını. Dua edin çoluk çocuğa karışmadan her şeyi fark edip bu yola girebildiğiniz için. Emin olun boşanma aşamasında daha da çirkinleşecekler o zaman iyi ki diyeceksiniz. Boşanma gerçekleştikten sonra da köpekler gibi pişman olacak çünkü o anneciği ve kız kardeşciği sizin gibi el üstünde tutamayacak paşazadeyi. O zamanı izlerken de yaşadıklarınıza sayarsınız. Allah yolunuzu açık etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…