7 aylık evlilikte boşanma aşamasındayım yaşadıklarımı sindiremiyorum

Hayatınızda hiç çekişmeli boşanma davası gördünüz mü? dizilerde gördüğünüz gibi zannediyorsunuz sanırım adliyedeki işleyişi çekişmeli boşanma davaları 4 5 sene sürüyor hanımefendi tavsiyeleriniz için teşekkürler

Görüşleriniz için teşekkürler konu zaten benim avukat olup olmadığımı tespit amaçlı açılmıştı siz de çözdünüz mevzuyu, burda gecenin yarısı bir kadın ağlayarak derdini dökmüş noktalama işaretleri vs hemcinsleri mesleğini sorguluyor çok destek oldunuz sağolun

Avukat oldugunuza inanmiyorum.

Okumus biri boyle kör ve asalak olmaz
Konu zaten benim mesleğim ile başım gelenleri nasıl karşıladığım arasında yorum yapmak üzerine açılmadı, hayır derleşme sitesine yalan yere avukatım yazsam ne olacak ben de sizin bir kadın olduğunuza inanmıyorum ancak bir erkek böyle sığ düşünerek yorum yapar

Ne ayranım dökülsün ne de tatsız olaylar yaşansın demek istıyor eşiniz. Engelleyin daha size deger vermeyen benimde bir evim ailem var diyemeyen adamdan size eşte olmaz ilerde olacak bebeğinize babada olmaz .cocuk yokken kurtulun yoksa çok başınız agrır otursun anasıyla . Böyle erkekler evlenmesin birey bile degil sizin eşiniz

Oha avukat olduğunuza inanamadım. Anlaşmalı boşanmayı beklemeyin çekişmeli açın davayı karşı da kabul etsin o şekilde hemen boşanın.

Aynı meseleden ayrıldım ben de her şey este bitiyor bagımlılık düzelmiyor. Üzülmeyin çocuk yokken en iyisini yapmışsınız. Ne zaman isterseniz dinlerim aynı olayları yasamısız.

Bunlar ailecek ruh hastası, düzelmez, aksine daha beter olur. Çocuk falan yokken kurtul, yakma hayatını.

Bununda yasal yaptirimi var uzaklaştırma alın

Oha avukat olduğunuza inanamadım. Anlaşmalı boşanmayı beklemeyin çekişmeli açın davayı karşı da kabul etsin o şekilde hemen boşanın.

Hiç düşünecek, üzülecek bir durum yok, yol ver gitsin sadaka ver kurtulduğun için

Hasta bu adam.

Dedikodu malzemesi olacak neyiniz var? 7 ay içinde boşanmış olmak sizi kötü mü yapacak? Siz daha iyi bilirsiniz elbette ama nasıl kötü olduklarını ve nasıl hemen kurtulmak istediğinizi göstermez mi bu?

Avukat oldgnza emin misiniz? Bu kadar belayı kim çeker 2 yılda anlamamk için 18 yaşında olmak gerek böyle bir yapıyı.
Evlenince düzelir mantığı ile hareket edenlerdn olablrsnz.
Gençliğinze yazık koşarak ayrıl ve babanızn kuvvetle muhtemel üst versiyonu olan koca denen kisinin bir daha manipülerne gelme.
Sakın çocuk olayna girme

Böyle kişiler asla pişman olmaz suçlar sadece annesi ona bulur birini yeni koltuk alması ona sebep de olablr

Gebersinler, telefonlarınızı değiştirin yada engelleyin gitsin. Nasıl insanlar ya… Allah iyi insanlarla karşılaştırsın.

Dedikodudan korkmayın, birşey olmasada insanlar malzeme bulurlar. Hele o küçük ilçelerde çok olur. Yapmanız gerekeni yapın. Bir konuşur iki konuşur üçüncüde unuturlar. Siz önünüze bakın. Bu beladan kurtulun yeter.

kaçıp kurtulduğuna bak lütfen, bunu hiç olmamış say, zaten hiç evlenmemişsiniz ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…